AVBox

AVBox
Cégnév
AVBox Kft.
Alapítás éve:
2011
Email:
Tel.:
061/782-0710
5
104
3
0
2
3
Bemutatkozás
Nem vagyunk újak a piacon! Összes kollegánk már hosszú évek óta műszaki cikkek értékesítésével és beszerzésével foglalkozik, valamint ezt nem utolsó sorban piacvezető Internetes cégeknél tették. Azonban eljött az idő amikor úgy látták, hogy őket nem elégíti ki az adott cég keretein belüli mozgástér, ezért a területek specialistái összeálltak és létrehozták saját elképzeléseik és lehetőségeik szerint a jelenlegi webáruházat Önöknek. Célunk, hogy Önöket a lehető legjobban kiszolgáljuk, értjük ez alatt mindenkinek minden vásárlással kapcsolatos igényének a kielégítését.

Köszönjük, hogy megtisztelt minket, reméljük hamarosan ügyfeleink közt tudhatjuk Önt is!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) AVBox boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
92.9 %
2.7 %
0.0 %
1.8 %
2.7 %
Összes vélemény

Királyság! TV-t vettem és hangprojektort. Jó árat adtak. A tv kiszállításnál tudtam ellenőrizni a tv-t.
A következőnek hordozható hangszorót néztem ki náluk. Az is tőlük lesz!

 

Sztereó szettre kértem árajánlatot tőlük. Segítettek a hangsugárzó választásban, sajnos kompromisszumot kellet kötnöm az ár miatt, de sikerült találniuk egy viszonylag megfelelő típust. Az egyik kollégájuk részletesen elmagyarázott mindent és sokat segített.
Sajnos a hangsugárzókra többet kellet várni, mint amit mondtak.

 

Kis méretű televíziót rendeltem a bolttól. Már másnap hozta is a futár, aki nagyon segítőkész volt. Segített kibontani és egy gyors bekapcsolás erejéig megnéztük. A beállításnál utólag is köszönöm a telefonos segítséget a boltnak. Gyorsak voltak és segítőkészek.

 

Hétvégi rendelésem kedden hozta a futárcég. Külön pozitív élmény, hogy készüléket kibonthattam és ellenőrizhettem. Ajánlani tudom őket.

 

Senkinek nem ajánlom ezt a céget! !! Engem nagyon átvertek! !! Rendeltem egy Samsung LED tévét és hibás készüléket küldtek el a részemre. A futár előtt bontottam fel a csomagot és kicsomagolás után a készüléken semmilyen törés, repedés, karcolás nem volt látható, ezért átvettem a küldeményt. Beüzemelés után ért a meglepetés, mert a TV képernyőjének bal oldali részén egy fekete csík és t

 

AVBox (6 hónapja)

Tisztelt Molnár Gyula!
A nálunk rendelt készülékeket átvétel előtt ki lehet bontani és ellenőrizni, hogy sértetlenek-e. (Amennyiben sérült nem szabad átvenni, a futár ezt felírja a fuvarlevélre.) Elmondása szerint kibontotta és ellenőrizte, hogy sértetlen a készülék és mindezt az aláírásával igazolta.
Ezek után felhívott minket, hogy a készülék bal felső sarkánál a panel törött. Erről fényképet is küldött. Amin látszik hogy egy pontban érte ütés a készülék kijelzőjét, és a törés onnan gyűrűzik szét.
A készüléket ott vastag hungarocell réteg védi. Elmondása szerint sem a doboz külsején sem a hungarocellen nem volt sérülés, különben nem vette volna át a futártól. Azt az állítást, hogy lekezelően beszéltünk Önnel visszautasítjuk.
14 napon belüli az interneten rendelt készülékektől indoklás nélkül el lehet állni, ez viszont a megtört készülékekre nem érvényes.

MM-ben voltam. TV-t akartam venni, oda-vissza küldözgetett az eladó meg a pénztáros, kibontani a terméket nem lehetett, hogy ellenőrizem nem-e sérült. Mégis karácsonyi ajándék. Az utolsó mozzanat a pénztáros beoszlása volt. Mivel h*lye nem vagyok egy gyors keresés. 5 perccel később náluk voltam. A készüléket kérés nélkül kibontották, ellenőriztük, segítettek az autóhoz kivinni. Egyből id

 

Aranyvasárnap rendeltem internetes bankkártyás fizetéssel és házhoz szállítással egy 55" LG TV-t. Egy nap alatt ki is hozták. Korrekt, megbízható cég.

 

Megköszönve eddigi korrekt és gyors ügyintézésüket,

 

Látom nem csak én futtotam bele, abba a néhány hibás termékbe. Reggel felhívtak és elmondták mi történt, igaz rendeléskor is sejtettem valami hiba lehet. Másokhoz képest irreálisan olcsó volt a kinézett tévé.
Korrekten tájékoztattak, elnézést kértek többször is és egyedi árat ajánlottak, amit elfogadtam és ma meg is kaptam az ajánlott készüléket. Köszönöm nagyon megfelel szuperül működ

 

Egy nagyobb TV-t szerettem volna vásárolni, 30%-os akcióban hirdetve, versenytársakhoz képest kecsegtetően kedvezően árulták ( nem csak ezt az egy típust) , rendelés elküldve, erről visszaigazoltak, majd fél órával rá hívnak, hogy elírás történt, az ár nem annyi, amennyi fel van tüntetve , és amúgy sincs készleten a termék szóval elnézést.. Még nekem kellett rájuk írni, hogy akkor v

 

AVBox (1 éve)

Kedves Péter! Email-en és telefonon is elnézést kértünk Öntől. A hibát a rendelésétől számítva a 27. percben jeleztük. Megírtuk hogy, sajnos 6-án este 5 db termék rossz termékleírással és árral került ki. Az nem volt kiírva hogy raktáron lett volna a készülék, hanem az hogy rendelésre, amit le is írtunk Önnek mit jelent.
Nem visszaigazolást kapott, hanem egy automatikus üzenetet, hogy rendelését fogadtuk és telefonon vagy email-en jelentkezünk.
A kattintás gyűjtés értelmetlen dolog, mivel minden egyes kattintásért fizetnünk kell és semmi előnyt nem jelent, nem kerülünk kiemelt helyre emiatt, ugyanis azért is külön fizetni kell. Felajánlottuk Önnek, hogy a raktáron lévő termékek közül, bármelyiket választja, egyedi akciós árat adunk Önnek. Egy másik típusra kért is, sajnáljuk, hogy nem élt vele. A hibáért még egyszer elnézését kérjük.

Üzletek

Átvételi pontok

AVBox(átvételi pont)
Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 35/B
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061/782-0710
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
AVBOX
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 35/B
^