AVBox

AVBox
Cégnév
AVBox Kft.
Alapítás éve:
2011
Email:
Tel.:
061/782-0710
5
108
3
0
2
4
Bemutatkozás
Nem vagyunk újak a piacon! Összes kollegánk már hosszú évek óta műszaki cikkek értékesítésével és beszerzésével foglalkozik, valamint ezt nem utolsó sorban piacvezető Internetes cégeknél tették. Azonban eljött az idő amikor úgy látták, hogy őket nem elégíti ki az adott cég keretein belüli mozgástér, ezért a területek specialistái összeálltak és létrehozták saját elképzeléseik és lehetőségeik szerint a jelenlegi webáruházat Önöknek. Célunk, hogy Önöket a lehető legjobban kiszolgáljuk, értjük ez alatt mindenkinek minden vásárlással kapcsolatos igényének a kielégítését.

Köszönjük, hogy megtisztelt minket, reméljük hamarosan ügyfeleink közt tudhatjuk Önt is!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) AVBox boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
92.3 %
2.6 %
0.0 %
1.7 %
3.4 %
Összes vélemény

Hordozható BT-os hangszórót rendeltem. Az elvártnak megfelelően időben megérkezett a megrendelés, telefonon értesítettek.
Ha valaki beregisztrál hozzájuk 5% kedvezményt kap az árból, mint ahogy a kezdőlapon is felvan tüntetve. Valamiért nekem nem sikerült a regisztráció, de ezt elmondva a boltban, a kisebb összeget számlázták.
Ügyfélközpontú a kiszolgálás. Abszolút ajánlom a boltot.

 

Meg vagyok elégedve. Rendelésemet a leadástól számítva egy órán belül át tudtam venni. Az átvevőpontjukon készségesen segítettek.

 

GYORS, EGYSZERŰ NAGYSZERŰ. Röviden ennyi: most vasárnap rendeltem, még aznap visszahívtak, és már hétfőn át tudtam venni a rendelésem.

 

Hi-Fi összeállítással kapcsolatban kértem véleményt tőlük. Nagyon hasznos tanácsokat és információkat kaptam. Sajnos a kiszemelt, és általuk is ajánlott hangfalat máshol vásároltam meg, ennek oka, hogy kiállított darab révén sokkal olcsóbban jutottam hozzá. Az általuk ajánlott Yamaha erősítőt náluk rendeltem meg, ami 3 nap alatt jutott el hozzám, ami a futárok karácsonyi leterheltsége m

 

Webáruházukban érdeklődtem egy termék felől de 5 munkanap után se érkezett válasz. A terméket megvásároltam máshol.

 

AVBox (2 hónapja)

Tisztelt Kertész Dániel!
Nézzem meg a spam mappában, válaszoltunk még aznap Önnek a megadott windowslive.com-os email címére. Telefonszámot nem adott meg nekünk, amin felhívhattuk volna, ellenben minket tudott volna hívni.
A termékről és elérhetőségéről minden pontos információ fent volt az oldalunkon.

Királyság! TV-t vettem és hangprojektort. Jó árat adtak. A tv kiszállításnál tudtam ellenőrizni a tv-t.
A következőnek hordozható hangszorót néztem ki náluk. Az is tőlük lesz!

 

Sztereó szettre kértem árajánlatot tőlük. Segítettek a hangsugárzó választásban, sajnos kompromisszumot kellet kötnöm az ár miatt, de sikerült találniuk egy viszonylag megfelelő típust. Az egyik kollégájuk részletesen elmagyarázott mindent és sokat segített.
Sajnos a hangsugárzókra többet kellet várni, mint amit mondtak.

 

Kis méretű televíziót rendeltem a bolttól. Már másnap hozta is a futár, aki nagyon segítőkész volt. Segített kibontani és egy gyors bekapcsolás erejéig megnéztük. A beállításnál utólag is köszönöm a telefonos segítséget a boltnak. Gyorsak voltak és segítőkészek.

 

Hétvégi rendelésem kedden hozta a futárcég. Külön pozitív élmény, hogy készüléket kibonthattam és ellenőrizhettem. Ajánlani tudom őket.

 

Senkinek nem ajánlom ezt a céget! !! Engem nagyon átvertek! !! Rendeltem egy Samsung LED tévét és hibás készüléket küldtek el a részemre. A futár előtt bontottam fel a csomagot és kicsomagolás után a készüléken semmilyen törés, repedés, karcolás nem volt látható, ezért átvettem a küldeményt. Beüzemelés után ért a meglepetés, mert a TV képernyőjének bal oldali részén egy fekete csík és t

 

AVBox (10 hónapja)

Tisztelt Molnár Gyula!
A nálunk rendelt készülékeket átvétel előtt ki lehet bontani és ellenőrizni, hogy sértetlenek-e. (Amennyiben sérült nem szabad átvenni, a futár ezt felírja a fuvarlevélre.) Elmondása szerint kibontotta és ellenőrizte, hogy sértetlen a készülék és mindezt az aláírásával igazolta.
Ezek után felhívott minket, hogy a készülék bal felső sarkánál a panel törött. Erről fényképet is küldött. Amin látszik hogy egy pontban érte ütés a készülék kijelzőjét, és a törés onnan gyűrűzik szét.
A készüléket ott vastag hungarocell réteg védi. Elmondása szerint sem a doboz külsején sem a hungarocellen nem volt sérülés, különben nem vette volna át a futártól. Azt az állítást, hogy lekezelően beszéltünk Önnel visszautasítjuk.
14 napon belüli az interneten rendelt készülékektől indoklás nélkül el lehet állni, ez viszont a megtört készülékekre nem érvényes.

Üzletek

Átvételi pontok

AVBox(átvételi pont)
Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 35/B
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061/782-0710
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
AVBOX
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 35/B
^