AUDIOPHYL HIFI és HIGH END Szaküzlet

AUDIOPHYL  HIFI és HIGH END Szaküzlet
Cégnév
Audiophyl Kft
Alapítás éve:
2011
Cím:
Tel.:
0613325545, 0614087042
4.5
7
0
0
0
1
Bemutatkozás
HiFi-Házimozi Szaküzlet,ill.Bemutatóterem.
Üzletunkben megtalálható márkák, melyek két szinten, 8 bemutató helységben megtekinthetők, meghallgathatók többek között: Cambridge Audio, Primare, ELAC, Sonus faber, Norma Audio, Acoustic Solid, Acoustic Signature, McIntosh, Audio Research, Wadia, Sumiko, Gamut, Genesis, mint saját importőri márka, illetve: Pioneer,NAD,Polkaudio,Mission,Audiolab,Meliconi stb. mint forgalmazott márkák
Kb 1000 termék meghallgatható ill.rendelhető.
Készülékekhez Magyar garanciát adunk ami a márka forgalmazó által meghatározott idő tartalommal rendelkezik.
Több márka budapesti kiemelt partnerei vagyunk.
Elérhetőségünk: Budapest,1202 Mártírok u. 145 +36 1 408 7042
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) AUDIOPHYL HIFI és HIGH END Szaküzlet boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Szeretném egy kicsit másképpen leírni a boltban történteket mint, hogy korrekt, stb.
Ebben a boltban, olyan emberek ténykednek, akik szeretik a minőségi zenét. Mikor ott jártam, többen is voltak a boltban, ám nem volt érezhető, hogy ki milyen anyagi, vagy társadalmi helyzetben van, mert mindenki azért volt ott, hogy minőségi zenét halljon, vagy hogy okosodjon a témában. Folyton az járt

 

Rendkivül szinvonalas szaküzlet magasan képzett szakemberekel. Én személy szerint már töbször jártam náluk nem csak azért mert közel van hanem főkép azért mert érdemes meghallgatni a véleményüket és elfogadni álás pontjukat. Ha valaki szereti a zenét és emberi közegben szeretné magát érezni akkor mindenfélekép látogasson el az Audiophyl Szalonba. Tisztelettel: Boskó Loránd(Kispest) )

 

Nem vásároltam még a boltból semmit, de egy konkrét esetben ennek ellenére maximális segítséget nyújtottak. Zanzásítva. Más boltból vásároltam egy erősítőt.
Az erősítőt csak 3 hét után üzemeltem be, így lecsúsztam a 15 napos visszaküldési határidőről. Az erősítő minden saját tulajdonú, / 3pár/ hangfalnál leoldott kb. 1/10 terhelésnél. Az állandó hangfalam egy ELAC bs 244. 2, 1 éves,

 

Egy DAC-ot szerettem volna nyáron venni, sokat keresgéltem, mígnem egyett kinéztem és felhívtam az Audiophyl szalont további információk miatt a termékkel kapcsolatban, korektül lebeszéltek a kiszemelt példányról, és más eshetőségeket is felvázoltak. Végül egy Cambridge audio dacmagic plus-ra esett a választás, egy jó árat is mondtak hozzá és még a csomagköltséget is állták volna. Még az

 

Rendkívül magas színvonalú hozzáértés és kiszolgálás jellemzi a szalont. Magyarországon egyedülálló, világ színvonalon sem utolsó. Személyes látogatásom volt két alkalommal vásárlás nélkül(még). Nagy élmény! !! Köszönjük.

 

Vásároltam személyesen a boltban a hozzáállásuk nagyon meggyőző volt.
Probléma volt a készülékkel hozzáállásuk nagyon megváltozott.

 

AUDIOPHYL HIFI és HIGH END Szaküzlet (3 éve)

Kedves Bálint! Köszönjük a visszajelzést. A számla alapján Ön január 11-én vásárolt egy Minx Xi eszközt. Noha a véleménye március végi és természetesen gondolni sem merünk arra, hogy miért három hónap után jelzi a problémát, megkerestük az adott szerviz igényt. Ön az édesanyjával jött be, bluetooth-on kívánt tárolt Tilos Rádiót hallgatni. Az édesanyja Tilos Rádiót hallgatott nálunk is, a készülék hibátlanul működött. Ezután megnézték a kollégák telefonjáról is. Ezekkel is tökéletesen működött az eszköz, a Tilos Rádió mindkét kolléga telefonjáról hibátlanul szólt. A kedvezményes készülékből további árkedvezményt adtunk egyébként megbecsülendő Önt, mint új ügyfelet, majd kapott új bluetooth modult is 22.000 Ft értékben, habár az eszköz a hibát az Önök jelenlétében nálunk nem produkálta. Az Audiophile Szalon elkötelezett a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálás mellett. A termékeink a magyar és nemzetközi piacon is magas színvonalat képviselnek, ugyanakkor sajnos néha valóban előfordulhat, hogy esetlegesen hiba csúszik a gépezetbe. Minden ilyen esetben igyekszünk a leggyorsabban reagálni, ennek természetesen alapfeltétele, hogy az eszközt visszahozza hozzánk a garanciajeggyel és a számlával. Amennyiben kérdése, vagy kérése van, állunk rendelkezésére az elérhetőségeink bármelyikén. Amennyiben pedig esetlegesen szerviz igénye lenne, azt a fentiek szerint tudjuk kiszolgálni.

Telefonon érdeklődtem a termék iránt, amire kimerítő választ kaptam. Ezután eldöntöttem, hogy (még ha nem a legolcsóbb náluk a termék akkor is) náluk veszem meg az árut.
A Szaküzletben pedig gyakorlatban is bemutatták amit telefonon megbeszéltünk. Nagyon korrekt a hozzáállásuk és a segítségnyújtásuk.

 

Az áruház nagyon korrekt! Csak a véleményüket kértem, de azt is felajánlották, hogy menjek inkább be hozzájuk és hallgassam meg a részemről gondolt és az általuk ajánlott hangsugárzókat is. Így sikerült elkerülnöm azt, hogy leírás és kép alapján vásároltam meg valamit, ami egyébként nagy hiba lett volna.

 
Üzletek

Üzletek

AUDIOPHYL HIFI és HIGH END Szaküzlet(hagyományos bolt)
Cím: 1202 Budapest, Mártirok útja 145
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0613325545, 0614087042
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 20:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 20:00
szombat 10:00 - 14:00
vasárnap Zárva
AUDIOPHYL HIFI és HIGH END Szaküzlet(hagyományos bolt)
Cím: 1202 Budapest, Mártírok u. 145
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 1 408 7042 +36 1 332 5545
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 20:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 20:00
szombat 10:00 - 14:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
AUDIOPHYL HIFI ÉS HIGH END SZAKÜZLET
1202 Budapest, Mártirok útja 145
AUDIOPHYL HIFI ÉS HIGH END SZAKÜZLET
1202 Budapest, Mártírok u. 145
Összes