akciosvasarlas.hu

akciosvasarlas.hu
Cégnév
Nyilas Team Kft.
Alapítás éve:
2011
Cím:
3200 Gyöngyös, Szurdokpart u. 2. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06-20-807-8998
4
269
170
108
81
43
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) akciosvasarlas.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
40.1 %
25.4 %
16.1 %
12.1 %
6.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nem is értem, hogy tud még ez a bolt üzemelni. Szállìtási határidők betartása egyenlő a nullával és a ügyfélszolgálat is elérhetetlen.

 
Vásárlói vélemény

Levelekre nem válaszolnak, telefonon hebegnek habognak. Érdekes számomra az is, hogy az “ügyfélszolgálatos” telefonszámot egy éppen kocsikázó ember veszi fel. A 8 munknapos megrendélesem 24 munkanapja várom. Telefonon azt a választ kaptam. “ késik de érkezik” hát köszönöm de úgy gondolom ebből semmi nem lesz.

 
Vásárlói vélemény

Egy hulladék cég az egész! Több mint egy hónapja várom a termékem ami a webáruház szerint 5-8 nap alatt megérkezik! Majd rájuk irok 14 nap után, annyi a válasz késik a szállitás, ennyivel elintézik, persze azóta sem jött semmi! Természetesen ujra irtam nekik, ha eddig nem küldték most mar ne is küldjék! Gondolom negyed áron a rendelés leadása után Kínából rendelik a cuccokat, de onnan en

 
Vásárlói vélemény

SENKI NE VÁSÁROLJON TŐLÜK!
Sportcipőt rendeltünk 26. 000 Ft volt egy hét után kezdett szétmenni . Egy alkalommal felvették a telefonhívásomat , írjak e-mailt . Semmi válasz azóta kinyomják a hívásaimat . Ezt bebuktuk . Abban sem vagyok biztos , hogy a termék eredeti.

 
Vásárlói vélemény

Tegnap érkezett meg a laptoptartó számzáras kis bőrönd amivel egyetlen probléma, hogy a táskát nem lehet kinyitni mert a gomb ami nyitná egyáltalán nem mozdul meg! !! Gyakorlatilag egy használhatatlan kisbőröndöt kaptunk. Itthon házilag a férjem kifeszítette a zárat és így már ki lehetett cipzározni. Használati utasítás csak idegen nyelven pár szó. A Ker. Felügyelőségnek oda kellene hat

 
Ági

Február 18-án rendeltem tőlük, érdeklődtem, hogy mikor kapom meg a terméket. Válaszoltak egy elég flegma üzenetben, hogy beszerzés alatt van. Az oldalukon a megrendeléseknél már belső raktárban címszó jelenik meg, de semmilyen formában nem kerestek, nem tájékoztattak és nem küldték azóta sem, pedig április van, április 7! : ) Már nem várok rájuk tovább, de tőlük ne rendeljetek ha tényle

 
Vásárlói vélemény

Semmit nem rendeltem, de ahhoz képest hogy akciosbolt a neve itt volt a legdrágább amit néztem

 
Vásárlói vélemény

Február 4-én rendeltem ékszerdobozokat a lányoknak, azt írták 8-10 munkanap, DE eddig még NEM érkezett meg! Sajnos én is beleestem abba a hibába, hogy előre utaltam!

 
Vásárlói vélemény

A rendelt termékemnek semmi köze nem volt a képen ábrázolt mintához. Nagyon nagyot csalódtam, késtek is a rendelésemmel és értékelhetetlen a minősége. Nem rendelek innen többet, és senkinek sem ajánlom.

 
Vásárlói vélemény

December 16. -án rendeltem meg egy karácsonyi ajándékot a páromnak, azóta sem kaptam meg.. Tiszta vicc az egész. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy előre kifizettem a terméket. Remélem, ha egyszer megérkezik az átvételi ponthoz, akkor nem fogok hibás terméket is kapni.