A Lámpa.hu

A Lámpa.hu
Cégnév
Decoking Kereskedelmi Kft.
Alapítás éve:
2015
Cím:
8200 Veszprém, Almádi utca 3. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+3630 2430007
2.5
4
0
1
0
8
Bemutatkozás
Lámpák az Ön otthonába a drágától az olcsóig, ám a minőségből nem engedünk! Beltéri, kültéri lámpák, állólámpák, csillárok, asztali lámpák széles választéka, kedvező szállítási feltételekkel, garanciával!
Telefon: +36 30 5000 285
Mail: info@alampa.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) A Lámpa.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
30.8 %
0.0 %
7.7 %
0.0 %
61.5 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Kritikán aluli. Rossz termeket küldtek és nem hajlandóak kicserélni, csak ígérgettek. A termék is több hét késéssel érkezett, mert, hogy "túl népszerű terméket választottam". Senkinek nem ajánlom.

 
Vásárlói vélemény

Egy egészen egyszerű bármelyik boltban kapható lámpát rendeltem tőlük június közepén, mivel mikor rákerestem az ugrott fel, hogy ma ingyen szállítunk (persze azóta tudom minden nap ez van kiírva) időm meg nem volt érte menni megrendeltem hamar és ami a legnagyobb hiba volt egyből ki is fizettem. Másnap jött visszaigazolás hogy vették a rendelést, majd egy hét csend, se lámpa se email.

 
Vásárlói vélemény

Rendben zajlott a vásárlás, az áru jó. Gyors, pontos kiszállítás.

 
Vásárlói vélemény

Rendelést 5 nap múlva adják fel. A futár által előre jelzett összeg egyáltalán nem azonos a rendelési végösszeggel. Ügyfélszolgálat 14. 50-kor már nincs az irodában és nem tud felvilágosítást adni az eltérésről. Visszahívást ígérnek, ami nem történik meg. Másnap jön egy e-mail, amiben közlik (elnézés kérés nélkül) , hogy a 4 rendelt termékből 3 lett elpostázva a visszaigazolt teljes rend

 
Vásárlói vélemény

Novemberi rendelésből nem minden terméket tudtak először kiszállítani, akkor annyit mondtak, hogy majd később hozzák a maradékot, mert épp elfogyott. Egy hónap múlva rákérdeztem, hogy nagyjából mikor várhatom a már kifizetett termék kiszállítását és még majdnem én voltam a hibás amiért “nagyon népszerű terméket rendeltem” és az összes elfogyott. Ma kaptam értesítést, hogy postára adták a

 
Vásárlói vélemény

2020. 11. 07-én rendeltem meg egy fali Flossi lámpát tőlük. A fülükön ültek december közepéig, amikor rákérdeztem, hogy mégis meddig kellene várnunk. Karácsonyra egészen biztosan megígérték, csak azt nem kérdeztem meg, hogy melyikre.
Az elmúlt hét elején meguntam őket és jeleztem, hogy péntekig várok és azután elállok a vásárlástól. Ekkor érdekes módon a nem rendelhető lámpa előkerült

 
Vásárlói vélemény

2020. 12. 05-én rendelt termékem után tegnap (2020. 12. 15) érdeklődtem, hogy áll és a mai napon (2020. 12. 16. -án) érkezett a válasz, hogy nincs is raktáron.
Azaz rendeléstől számított 11 nap után hajlandóak voltak felébredni és tájékoztatni. Senkinek sem ajánlom őket, aki teheti kerülje.

 
Vásárlói vélemény

Egyszer rendeltem innen, de soha többé! Hatodik hét és semmi! Tájékoztatást csak telefonálás után kaptam, előtte emailt írtam. Persze azóta semmi. Facebook üzenetet el se olvassák. Nem ajánlom! !!

 
Vásárlói vélemény

Minden redben volt.

 
Vásárlói vélemény

Egy nappal az után, hogy ki is van fizetve a lámpa, még mindig "feldolgozás alatt" van a rendelés státusa.
Ennél gyorsabban kéne intézni a dolgokat.