50százalék.com

BSA Trade Europe Kft.
Cím:
1083 Budapest, Baross utca 103. fszt. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06203181548
1
0
0
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) 50százalék.com boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

3 hét alatt több email jött, hogy szállítják a 2 (kett?) napos szállítási határidej? termékeket, többszöri kérdésemre mindig az volt a válasz, hogy holnap meg ma postázták már. Sosem került a futarszolgálathoz... A 4. levelükben azt irták, bocs, de mégsem adták át aznap a futárnak, mert észrevették, hogy sérült és kicserélik a következ? szállítmánnyal. A termék újra kapható, de kaptam eg

 

A rendelt terméket nem szállították ki.
A rendelésnek én jártam utána, mert a cég arra sem veszi a fáradtságot, hogy exkuzálja magát.
A megadott telefonszám, amin hétköznap 11-15 között lehet érdeklődni, non stop ki van kapcsolva.
Komolytalan cég! !!
A vállalt határidőket és termékkiszállítást képtelenek vállalni

 

E-mailben ajánlott termék, honlapon "raktáron" jelzéssel, majd megrendelés után jön értesítés, hogy futárnak átadva. A jelzett szállítási dátum után érkezik e-mail: "jajj, bocsika, mégsem, PARTNERÜNK(! ) szállítási nehézsége.... hablabla-hablabla, DE(! ) itt van egy 2, 5x annyiba kerülő, azt jó szívvel ajánljuk, vegyed meg azt nagy sebességgel.
Az egész történetben további szépséghiba,

 

Várok, várok, még én járok utána a rendelesnek, aztán egyszer csak küldik az e-mailt, hogy nincs a termek készleten, töröltek a rendelést. Köszi. Kérdem én, akkor miért van fent a honlapon? ?

 

Az igazság a 0 csillag de itt olyan nincs. Felveszik a rendelést, visszaigazolják, közben másnap még egy kis reklámot is tolnak szerintük mi mindent kéne még rendelnem.. majd pár nap múlva visszamondják, hogy nincs árú törölték a rendelést.

 
^