Miben segít az Árukereső.hu Shopping szolgáltatása?

Erőforrás- és költséghatékonyság

Használja ki az Árukereső.hu mint Comparison Shopping Premium Partner kedvezményeit, hogy lényegesen olcsóbban* kapja meg ugyanazt az átkattintást, mint egy általános Shopping kampány esetében. A szolgáltatással továbbá jelentősen növelheti a hatékonyságát anélkül, hogy módosítania kellene a folyamatait, eszközeit vagy stratégiáit.

Forgalom és értékesítés növekedése

A szolgáltatásunknak köszönhetően ajánlatai megjelenhetnek a Google kereséseiben, hogy a vásárlók bárhol, bármikor és bármilyen eszközön megtalálják az ajánlatait.

*Az Árukereső.hu CSS segítségével a kattintási költsége 20%-kal kedvezőbb, mintha a Google rendszerét használja.

Az Árukereső.hu Shopping szolgáltatás előnyei

Kényelmes és egyszerű

Automatizált rendszerünk intéz mindent az Árukereső.hu oldalra belistázott ajánlatai alapján. Önnek semmi teendője nincs.

Tisztességes díjazás

Díjazási modellünk jutalékalapú. A Google hirdetési költségre kerül az Árukereső.hu egysávos kedvezményes jutaléka, mellyel minden résztvevő jól jár! Kizárólag a valós átkattintások után keletkezik költsége, valamint a Google által érvénytelenített kattintásokat jóváírjuk az egyenlegén.

Testreszabhatóság

Az Árukereső.hu által kezelt Shopping kampányait a Partner Portálon lehetősége van saját igényei szerint beállítani. Így a kontroll az Ön kezében marad!

Naprakész visszajelzések

Lehetősége van fiók, illetve termékszintű státuszvisszajelzéseket kapni, ahol ellenőrizheti a Shopping fiókja állapotát, visszajelzéseket kaphat a fiókot érintő hibák okairól és segítséget azok megoldásában. Mindezek mellett értesülhet a hirdetési feltételek által érvénytelenített termékeiről, ennek okairól és segítséget azok megoldásában.

Könnyen nyomon követhető és ellenőrizhető

Shopping szolgáltatásunk teljesítményét folyamatosan ellenőrizheti a Partner Portálon található statisztikákkal, vagy a saját Google Analytics fiókjában.

További információk
Kérdése lenne? Tekintse meg az
Árukereső Shopping szolgáltatás: GYIK menüpontot.
Keressen minket bizalommal! info@arukereso.hu