Senior display értékesítő

Keressük tapasztalt, proaktív display-es kollégánkat, aki vezetett már projekteket önállóan és átfogó ismeretekkel rendelkezik a display piacról.

FELADATOK:

TÉGED KERESÜNK, HA:

AMIT KÍNÁLUNK:

MAGUNKRÓL:

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-, és termék összehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Oldalunkat napi szinten átlagosan félmilliószor keresik fel a látogatók, napi közel 2 millió lapletöltés mellett.
Magyarország mellett Romániában és Bulgáriában is piacvezetők vagyunk ár- és termék összehasonlító szolgáltatásunkkal, mellyel évről évre egyre több elégedett látogatót szolgálunk ki.

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, kérjük küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat a job.display@arukereso.hu e-mail címre.

A jelentkezés elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Oszd meg ismerőseiddel:

Megosztás

Állás - Senior display értékesítő - Árukereső.hu

További állásajánlataink »