ZyXEL NWA1100-NH-EU0101F Router

ZyXEL NWA1100-NH-EU0101F Router

25 190 Ft-tól 22 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

25 499 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Utánvét kezelési díj: 0 Ft

Raktáron
27 323 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Raktáron
27 403 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
27 960 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
3 napon belül
28 500 Ft
+ 500 Ft szállítási díj
Raktáron

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

Termékleírás
ZyXel NWA1100-NH Vezeték nélküli 300Mbps PoE AccessPoint adatai:

A vállalkozások nagy hatótávolságú, hatékony és optimális Wi-Fi-je

A saját informatikai eszközök munkacélú felhasználásának terjedését jól mutatja, hogy az alkalmazottak több mint 80%-a viszi legalább egyik mobileszközét, például okostelefonját vagy táblagépét a munkahelyére, noha a helyi hálózatok gyenge teljesítménye miatt az adatkapcsolat sokszor bizonytalan. A szolgáltatási fennakadásokat kiküszöbölendő az új ZyXEL NWA1100-NH 802.11 b/g/n nagy hatótávolságú, PoE hozzáférési pont nagyteljesítményű rádiófrekvenciás végfokozattal és antennával biztosítja az akár négyszer nagyobb Wi-Fi lefedettség et és jelszint et.

A fejlett beállító szolgáltatásoknak köszönhetően nincs szükség fárasztó és ismétlődő konfigurációra, így a ZyXEL NWA1100-NH kitűnő választás az élvonalbeli vezeték nélküli internetet kínáló vállalkozásoknak.

Több mint 30%-os lefedettség növekedés

Napjainkra a sebesség helyett a lefedettség vált a Wi-Fi szolgáltatás égető kérdésévé, mivel a távolság növelésével növekszik a kapcsolat megszakadásának esélye. A ZyXEL NWA1100-NH megnövelt kimeneti teljesítményével megsokszorozza a lefedettséget, ha pedig a telepített hozzáférési pontok számával azonos mennyiségben helyezik ki, a felhasználók még nagyobb teljesítménynövekedést tapasztalhatnak.

Alkalmazkodik a már kiépített kábelezéshez

A 802.3af szabvány nak megfelelő készülék kevesebb, mint 15 wattot fogyaszt. A ZyXEL NWA1100-NH ugyanakkor nemcsak energiatakarékos, de jól alkalmazkodik a meglevő infrastruktúrához, mivel nincs szüksége utólagos kábelezésre, ami segít minimalizálni az új berendezés bekerülési költségét.

ZyXEL ONE Network élmény

Hogy az ismétlődő munkafázisokból álló beállítgatástól megszabaduljanak a felhasználók, a ZyXEL ONE Network-öt úgy tervezték, hogy a beállítás, az üzemeltetés és a problémamegoldás egyszerűsödjön, és a vásárlók inkább a vállalkozásépítésre koncentráljanak. A ZyXEL ONE Network könnyen használható szolgáltatáscsomag, fő elemével, a ZyXEL ONE Network Utility (ZON Utility) segédeszközzel pedig villámgyorsan telepíthető a hálózat. A ZyXEL Smart Connect* segítségével a hálózatba kapcsolt ZyXEL készülékek felismerik egymást, karbantartásuk pedig távvezérelt, így például egy kattintással újraindíthatók vagy kikapcsolhatók. A ZyXEL ONE Network újraértelmezi a hálózatintegrációról alkotott eddigi elképzeléseket, mivel a switchtől kezdve a Wi-Fi hozzáférési ponton át az átjárókig minden berendezés központilag irányíthatóvá válik.

Biztonságos Wi-Fi hozzáférés

A Wi-Fi kapcsolatot igénylő készülékek többsége cégen kívüli mobileszköz, így a hálózathoz való hozzáférés szabályozása elengedhetetlen a biztonságos üzleti hálózat fenntartásához. A ZyXEL NWA1100-NH számos eljárást kínál a Wi-Fi-hez csatlakozni kívánók azonosítására, hogy az illetékteleneket távol lehessen tartani a hálózattól vagy az ahhoz kapcsolódó erőforrásoktól.

* A ZyXEL Smart Connect az erre megjelölt készülékeken érhető el.

Kiemelt tulajdonságok:

Nagy hatótávolság
A 28 dBm kimenő teljesítménnyel és az 5 dBi antennákkal a ZyXEL NWA1100-NH könnyedén erősíti fel a kisteljesítményű mobileszközöktől érkező jeleket. E tulajdonságának köszönhetően az NWA1100-NH a lehető legtöbb eszközt elérő WLAN szolgáltatást tud nyújtani.

Távtáplálás

A ZyXEL NWA1100-NH -t úgy tervezték, hogy a legkülönfélébb felszerelési körülmények közt is megállja a helyét. Távtáplált eszköz lévén az NWA1100-NH képes együttműködni a 802.3af és a 802.3at szerinti távtáplálású switchekkel, így megszüntethetők például a konnektorhiányból származó kellemetlenségek.

ZyXEL ONE Network segédprogram

A beállítási folyamat hatékonysága érdekében a ZyXEL NWA1100-NH -t a ZON segédprogram mal szállítják, hogy a rendszeradminisztrátorok a hozzáférési pontok IP-cím ellátását egyszerre hajthassák végre, így nincs szükség minden egyes hozzáférési pont külön bejelentkeztetésére felszerelés előtt.

ZyXEL hozzáférési pont konfigurátor

A hozzáférési pontok felszerelése után az ismétlődő munkafázisokból álló beállítási folyamat időt és energiát kíván. Ennek megspórolására a ZyXEL hozzáférési pont konfigurátor (ZAC) képes a hozzáférési pontok tömbösített beállítására, biztonsági másolat készítésére, valamint firmware frissítésre három egyszerű lépésben.

Wi-Fi layer-2 elválasztás

A layer-2 elválasztás sal megvédhető a magánhálózat, továbbá lehetővé válik, hogy a vendégfelhasználók úgy használhassanak megosztott eszközöket, hogy a magánhálózat közben teljes védelmet élvez. Az intra-BSS zárolás megelőzi az adatlopást az azonos hozzáférési pontot használó felhasználók esetében.

WPA2 Enterprise tanúsítvány

A NWA1100-NH megkapta a WPA2 Enterprise védelemért járó ipari tanúsítványt, valamint kiemelten támogatja a kiterjeszthető hitelesítő protokollokat (EAP), ezáltal zökkenőmentesen illeszthető a céges RADIUS környezetbe.

Hozzáférés vezérlési lista

A RADIUS szervereket nélkülöző vállalkozásoknál a hálózati rendszeradminisztrátor állítja össze a hozzáférés vezérlési listát (ACL), hogy az ügyfél eszközének MAC-címe alapján engedélyezze vagy tiltsa a hozzáférést a vezeték nélküli hálózathoz. Így is ismerheti: NWA 1100 NH EU 0101 F, NWA1100NHEU0101F, NWA1100 NH EU0101F, NWA 1100-NH-EU0101F, NWA1100-NH-EU0101 F
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^