vidaXL 90663

vidaXL 90663

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Roller

Stamp Hot Wheels (J100068) Roller 12 605 Ft-tól Stamp Hot Wheels (J100068) PUKY R1 Roller 35 062 Ft PUKY R1 Little Tikes Lean to Turn Roller 8 900 Ft Little Tikes Lean to Turn Micro Maxi Deluxe Roller 34 990 Ft-tól Micro Maxi Deluxe

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Kerekek száma 3 kerekű
Tömeg 3 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a menő, szuper roller kitűnő játék ahhoz, hogy kicsábítsa a gyermekét a szabadba. Javítja az erőnlétet, a koordinációs készséget és az egyensúlyt. 3 kerekének hála a gyerekek stabilabban tudnak vele közlekedni. A roller fém fogantyúi kényelmes markolattal lettek ellátva, a deszkája pedig rendkívül masszív. A nagyméretű deszkán található, minőségi PVC kerekek segítségével gyermeke könnyebben tudja irányítani a rollert. A hátulján lévő fék egyszerűen kezelhető. Elől nagyméretű táskával lett felszerelve. A roller maximális terhelhetősége 50 kg és rendkívül simán és halkan suhan. Vigye haza és gyermekének sok öröme lesz benne!

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.