Mondo 28515

Mondo 28515

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-13): 16390.00

További termékek a kategóriából

További Mondo termékek: Mondo Roller

Worker Racer Roller 18 200 Ft-tól Worker Racer Fila F145 Roller 21 600 Ft-tól Fila F145 Mondo Cars MON18100 Roller 15 130 Ft-tól Mondo Cars MON18100 Mondo Avengers MON18009 Roller 16 261 Ft-tól Mondo Avengers MON18009

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Kerekek száma 2 kerekű
Maximális terhelhetőség 50 kg
Tömeg 2.4 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mondo gyerek roller  csodaszép Egyszarvú  motívummal egy igazán minőségi kétkerekű roller, mely főleg kislányok részére ajánlott már 3 éves kortól.  A rollernek szilárd szerkezete és könnyű alumínium váza van, gyönyörű színkombinációban tündököl, rózsaszín-türkíz  színek dominálnak rajta. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon, maximum 82 cm-ig állítható. Roller hossza 65 cm, szélessége 10 cm. A hátsó taposóféknek köszönhetően a roller könnyedén lefékezhető. Teherbírása a rollernek 50 kg.   Rollerezés nem csupán szórakoztató, de egészségre is hasznos tevékenység. Gyerekeknek erősödik izomzatuk, fejlődik motorikus képességük és a rolleren keresztül megszeretik a mozgást és sportolást egyaránt .   A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC 5 csapágyak . A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést , a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését.  A kerekek átmérője 12 cm és az elhasználódásuk után könnyedén újakra cserélhetők.   A roller alacsony súlyának köszönhetően könnyen pakolható kirándulásokra, nyaralásokra.   A Mondo társaság egy híres olasz játékgyártó cég,  márkájuk a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Mondo termékei gumiból, habszivacsból és PVC-ből készülnek. Mondo vállalat hivatalos gyártója sok licencelt terméknek mese, film, sorozat motívumokkal, ide tartozik az Egyszarvú is. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés , elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata, melyek megtalálhatóak a kínálatunkban egyaránt.  A Mondo roller fellépő felülete csúszásgátló borítással van ellátva.  

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.