Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Pro3600 beépített GPS-technológiájú radarlézerdetektor

A Whistler Pro3600 egy nagy teljesítményű beépített csúcs radar- és lézerdetektor, GPS vevő egységgel kiegészítve.
A mobil, autóba épített radaros elven mérő sebességellenőrzők jelzése, hasonlóan a mobil lézerek jelzéséhez, a készülék minőségi radarérzékelőjével valósul meg, mely nagy hatásfokkal érzékeli a bejövő radarjeleket, s erről hang-, illetve fényjelzést ad az autósnak. A készülék antennáját az autó orrészébe kell installálni, pl. a hűtőrács mögé.
A készülék a szabadalmaztatott "Ka max" módot használja a Ka sávon dolgozó radaros traffipaxok (pl. honi radarok) észlelésére, így jóval nagyobb jelzési távolság valósulhat meg használatkor.
A különböző szűrő módok, valamint a háromféle városi üzemmód (City, City 1, ill. City 2) további biztosítékot jelent arra, hogy a készülék csak traffipax jellegű riasztásokat adjon, minimalizálva a fals riasztásokat.
A különálló, három színű led visszajelző lehetővé teszi, hogy kiválasszuk, milyen módon szeretnénk a készülék figyelmeztetéseit fogadni. Természetesen a készülék hangjelzést is ad, valamint angol nyelven bemondja az aktuális információt. GPS egységének köszönhetően képes automata némításra a megadott sebesség érték alatt, valamint nagy távolságból képes jelezni a magyarországi telepített trafipaxokat, piros lámpán áthaladást figyelő kamerákat. A GPS adatbázis online, ingyenesen frissíthető.
A detektor frissíthető adatbázisa tartalmazza a legújabb (és régi) telepítésű traffipaxok koordinátáit, így a műholdak segítségével mindig időben jelzést kaphatunk ha egy ilyen fixen telepített ellenőrzőpont, doboz felé közelítünk.
Új dobozok telepítésekor a gyártó biztosítja a legújabb, frissített adatbázist, mely online letölthető honlapunkról és a készülékre felmásolható a készülékhez mellékelt és a csatlakoztatható USB-kábel segítségével. (A megvásárolt készülék mindig az adott pillanatban legfrissebb adatbázist tartalmazza, így vásárlás után nem szükséges azonnali frissítés. Az új traffipaxokról, frissítésekről hírlevelünkben tájékoztatunk - feliratkozás itt. )
A Whistler Pro3600 nem csak a sebességmérő műszerek koordinátáit tartalmazza, hanem piros lámpa figyelő kamerákét is (pl. Budapest, Dózsa György út).
A készülékbe nem csak online adatbázis frissítéssel kerülhetnek be pontok, hanem magunk is, menet közben manuálisan is elrögzíthetünk pontokat, ahol szeretnénk riasztást kapni a későbbiekben. (Pl. gyakori mérési pontok, veszélyes kereszteződések, iskolákóvódák környéke. ) Ilyen módon akár 1000 pontot is rögzíthetünk adatbázisunkba. Ezen pontok később szabadon törölhetők.
A bárhol felbukkanó, mobil lézeres mérőműszerek érzékelését a gyártó a készülék házba integrált extra nagy érzékenységű lézerérzékelő antennával oldja meg.
A Whistler csúcs készülékei kapják csak meg az ún. LSID technológiát, mely lehetővé teszi az autós számára, hogy a pontos lézerfrekvenciáról értesüljön érzékeléskor, melyet a készülék a kijelzőjére ír ki riasztáskor.
Az LSID funkcióval a lézeres mérőműszerek érzékelt jele (impulzusmásodperc) mérhető. Segítségével ki is zárhatunk olyan lézerjeleket, melyekkel gyakrabban találkozunk, s biztosan tudjuk róluk hogy nem sebességmérő eredetűek.
Mivel a készülék utunk során folyamatosan kapcsolatban van a műholdakkal, járművünk sebességéről is tudomása van. Ebből fakadóan több kiaknázható lehetőség kínálkozik autózás közben
Riasztási távolság adatbázisban szereplő pont esetén a funkció segítségével beállíthatjuk, hogy az adatbázisban szereplő telepített traffipaxokat (egyéb veszélyes helyeket) mekkora távolságból jelezze készülékünk - 200, 400, netán 600 méterről.
Automata némítás a beállított sebességérték alatt (AQSPD) a készülék menüjében egyszerűen kiválaszthatjuk azt a sebességértéket - 10 és 65kmh között - mely alatt nem szeretnénk hangos riasztást kapni az érzékelt jelről. Például 30kmh-ra állítva a funkciót a készülék pl. városi környezetben, lassú haladásnál vagy dugóban ülve nem fog feleslegesen csipogni radar- vagy lézerjel érzékelésekor, csökkenti saját hangerejét riasztáskor, nyugodt autózást biztosítva ezzel. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van. )
Autmata fals riasztás szűrő a beállított sebességérték alatt (AFSPD) lényegében hasonló az előző funkcióhoz, de itt a készülék nem teljesen néma a beállított sebességérték alatt. Riasztáskor 5 másodperc normál hangjelzés után csökkenti le a riasztás hangerejét. 0 és 60kmh között állítható. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van. )
Sebesség mutatása a készülék kijelzőjén ugyancsak 10 és 65 kmh között állítható, 5kmh lépésekben - a funkció a Filter3 üzemmódot kapcsolja be a beállított sebességérték alatt, hogy csökkentse a falsriasztások számát
A GPS-antenna tartozéka a készletnek Így is ismerheti: Pro 3600
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^