Termékleírás

Egyedülálló újdonság! Ingyenes szállítással.
Tolatóradar funkcióval kiegészített Kiyo LaserPro3 multifunkciós lézeres eszköz, e7 minősítéssel.   Az egész Európai Unióban és Svájcban is legálisan birtokolható . Az egyetlen ilyen minősítésű készülék ebben a kategóriában. Akciós csomagokban is elérhető.

Információ: 06 70 420 7323 . Készleten, ingyenes szállítással. Beszerelve 60.000 Ft. High Power verzió, SCS-103 -ra optimalizálva.  
Több készülék vásárlása esetén egyedi árat adunk, beszerelőknek viszonteladás .  

A legnagyobb darabszámban értékesített készülék Magyarországon, a fuvarozókés ataxitársaságokkörében kifejezetten népszerű.

  SCS-103 blokkolás:    a legújabb  SCS-103 lézert akár 0 méterig folyamatosan képes blokkolni szakszerű beszerelési mód mellett (legalább 3 fejnek  azonos oldalra  kell kerülnie, a beszerelési útmutatóban leírtak  pontos betartásával).  

  Az SCS-103 lézer mérési jellemzői:    az SCS-103 lézer 40 métertől 100 méter távolságig 10 méterenként állítható be a sebesség mérésére és rögzítésére automata módon . A fénykép a beállított mérési távolsághoz képest  +/- 5 méternél készül , és mobiltelefonos kapcsolaton keresztül azonnal a rendőrség adatkezelési rendszerébe kerül.  ( Kiyo LaserPro tesztvideo itt. ) További imformáció a tesztekről lejjebb olvasható.

  Az SCS-103 nehezen észlelhető időben:   többnyire takarásban (sokszor az útpadkán), derékmagasságnál alacsonyabban  helyezik el.   A lézersugár általában a  rendszám magassában méri a sebességet, rendőr vagy rendőrautó nem áll a közelében . A beállítás után nem igényel kézi vezérlést, automatikusan készíti a fényképeket . Nagyon veszélyes , mert szemből és hátulról is ugyanúgy mérhetik vele a sebességet. Ismertető jele a sárga csík az oldalán.

  Szoftverfrissítés:  A Kiyo ProPark szoftvere nem frissíthető , azonban a frissíthető késszülékeknél is legalább 1 hónap a frissítés megjelenése . Ezalatt elkészül a frissített szoftveres Kiyo ProPark is. Egy frissíthető szoftveres lézerblokkoló árán típustól függően akár  3 - 6 készlet Kiyo szettet lehet vásárolni (további érv a Kiyo mellett, hogy ekkor a garancia mindig újra indul)! 

A frissítés olykor nem kizárólag a szofvert érinti . Szükség esetén a hardver optimalizálása is megtörténik. A gyártó folyamatosan követi a rendőrség fejlesztéseit és teszteli a készülék hatékonyságát. Pár hónapja a rendőrség változtatott az SCS-103 lézer paraméterein , de ennek ellenére a Kiyo lézerblokkoló nem szorult szoftverfrissítésre  (legutó bb kb. másfél éve az SCS-102 lézerek megjelenésekor kellett a szoftvert fejleszteni, ezt a többi lézerblokkoló esetében is meg kellett tenni).

A Kiyo lézerblokkoló 3 blokkolófejet tud meghajtani egy központi egységről. A fejek számának nem csak a blokkolási képesség , hanem az érzékelés szempontjából is nagy jelentősége lehet.  
Ha az autó szélességéhez képest kevés blokkolófej felszerelve, akkor nagyon közeli  vagy trükkös mérés esetén előfordulhat, hogy bemérik az autót: a blokkolófej nem érzékeli időben a lézert és így nem kezdi el időben a blokkolást, vagy a fej nem képes megfelelő erővel és/vagy szögben visszalőni a lézernek.  
Minél nagyobb az autó mérete szemből, annál fontosabb a több fej beszerelése (pl. terepjárók, kisbuszok stb. ), mert a lézeres rendőrök között több rendkívül felkészült,  nagy gyakorlattal rendelkező, trükkös mesterlövész küzd a gyorshajtók ellen.

A megfelelő védelem az autó méreteitől és a vezetési szokásoktól is függ, ezért érdemes tanácsot kérni . Ez különösen magas autók (teherautók, buszok, terepjárók) esetén fontos, mert ilyen autóknál több fejet kell elszórni az autó teljes felületén.

Tesztvideókról itt található információ.

Traffipax ellen detektorral és lézerblokkolóval lehet védekezni. Ha tudni szeretné, melyik eszköz mire való, akkor kattintson IDE!

A 175/2003 (X. 28. ) Korm. rendelet hatályba lépését követően a radar detektorok és a lézerjelzők már nem tartoznak a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközök" kategóriájába, tehát 2003. december 1-től az eddigi tiltás megszűnt Magyarországon.  

Főbb tulajdonságok:  

- hangjelzés: amennyiben a készülék lézeres támadást érzékel azonnal elkezdi azt blokkolni. A sofőrt hangjelzéssel riasztja, aki azonnal megkezdi a fékezést.
- hangerőszabályzás: a belső modulon hangerőszabályzó gomb is található.
- ki- és bekapcsolási lehetőség: a készülék bármikor könnyen ki- illetve bekapcsolható.
- üzemkész állapot visszajelzése: mindhárom blokkoló fej rendelkezik belső visszajelzővel, így mindig meggyőződhetünk azok működéséről.
- némítási funkció: gombnyomásra némítható.
- nagyon egyszerű beszerelhetőség: állítható tartó konzolok a tökéletes beállításért.  
lezer blokkolo ár árak kiyo lp3traffipax radar lézer blokkoló radarblokkoló lézerblokkoló traffipaxblokkoló mérő kyo kyyolaserpro pro laeser lézerpro laeserpro laser 2 3 lézeres lezeres radarok iii leser kiyoleser  lézerzavaró zavaró M-Protector M Protector mprotector echo lasertec import importőr   Így is ismerheti: ProPark3
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^