Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
A Kiyo GPS700 GPS detektorral egyenértékű termék.

KIYO GPS750 detektor telepített adatbázissal

Előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján magyar nyelven jelzi előre a telepítetttraffipaxok, átlagsebességmérő zónák, szekciókamerák, jelzőlámpába épített traffipaxok, veszélyesútszakaszok helyét. Ezek a sebességmérő rendszerek sok esetben egyáltalán nem bocsátanak ki semmilyen jelet, ezért nem jelezhetőek előre radar- és lézerdetektorral és lézerblokkolóval, csak GPS Detektorral.

GPS technológia a traffipaxvédelemben

A GPS technológia használatával még pontosabb információt kaphatunk a fixen telepített sebességmérő készülékek helyzetéről, miközben a zavaró téves riasztásokat is radikálisan csökkenthetjük. A GPS adatbázissal rendelkező detektorok azokról a sebességmérő eszközökről is képesek tájékoztatni, amelyek semmilyen jelet nem bocsátanak ki, tehát nem érzékelhetők sem radar- és lézerdetektorral, sem lézerblokkolóval.

Magyarországon 2015 közepétől 365 darab fix automata kamera kerül kihelyezésre a VÉDA - Közúti Intelligens Kamerahálózat részeként. Ezeknek a készülékeknek a helyzete nem változtatható,   ezért GPS technológia segítségével előre jelezhetők.

A készülék üzembe helyezése
AKIYO GPS750 detektor egyszerűen beépíthető, csupán a szettbentalálható tapadókorongos konzolt kell a szélvédőre rögzíteni, majdcsatlakoztatni a szivargyújtóba a készülék tápellátását biztosítószivargyújtó csatlakozót.  
 
AGPS750 detektor rejtett módon a műszerfal különböző tartóiba, vagy aműszerfal mögé is elhelyezhető. Ebben az esetben kiegészítő külső GPSantenna használata szükséges a GPS műholdak jeleinek megfelelővételéhez.
A készülék használata
A készüléket a gyújtás ráadásával tudjuk bekapcsolni. Az aktív állapotot hang és fény is jelzi. Előre telepített, frissíthető adatbázisa és a GPS vevő segítségével a GPS750 folyamatosan nyomon követi az aktuális pozíciót, és azt is, hogy az adott útvonalon található-e sebességmérő készülék vagy egyéb veszély. Ha egy ilyen pozícióhoz közeledik, magyar nyelven figyelmeztet a távolságra és a megengedett sebesség túllépésére, ami ekkor időben korrigálható.

Ha olyan egyedi riasztást szeretne hozzáadni a készülékhez, ami még nem szerepel az adatbázisban, akkor például egy új traffipax esetén saját „veszélyes pontot is megadhat. A GPS750 a telepített veszélyek előre jelzésén kívül az aktuális sebességről, átlagsebességről, legnagyobb sebességről, pontos GPS időről is tájékoztat. Beállítható gyorshajtási figyelmeztetés és a GPS750 radardetektor modullal kombinálva az eszköz képes a nem telepített, radaros sebességmérők előrejelzésére is.    

A www. gps-detector. nethonlapról ingyenesen letölthető a mindenkori legújabb adatbázis, így mindignaprakész lehet! Az adatbázis számítógépen keresztül frissíthető a csomaghoz tartozó USBkábellel.
 

A készülék kiegészítése beépíthető radardetektor modullal
A GPS750 detektorhoz csatlakoztatható a külön megvásárolható GPS750 beépíthető radardetektor modul. Az összekapcsolt rendszer képes a nem telepített, radaros sebességmérők előrejelzésére is.  

  Ha a műanyag lökhárító mögé beépített radarmodul radarjelet érzékel, akkor a hozzá csatlakoztatott GPS750 detektor magyar nyelven figyelmeztet a radaros mérésről, továbbá csipogó hanggal jelzi a radarjelek erősségét, így szükség esetén korrigálható a haladási sebesség.

A GPS technológia a fixen telepített pontok jelzésén kívül a téves riasztások csökkentésében is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A GPS segítségével a detektor figyeli az autó sebességét, így beállítható, hogy egy adott sebességhatár alatt ne jelezzen a detektor. Így nem fordulhat elő az a helyzet, hogy a beállított sebességhatárnál lassabban haladó, vagy piros lámpánál álló autónál a közeli szupermarket felől érkező radarjelek téves riasztást okoznak.

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal asebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy aszakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtáselősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinekmegelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb. Így is ismerheti: GPS 750
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^