KIYO GPS700

KIYO GPS700

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 10. 17.): 39 000 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
     < /p>  A GPS DETECTOR összekapcsolható a külön megvásárolható beépíthető radardetektor modullal. A két készülék együtt a tényleges radaros mérések előrejelzésére is alkalmas . Ha a beépítés és összekapcsolás után a radarérzékelő antenna radarjelet észlel, a GPS Detektor bemondja és szövegesen is mutatja a radarjel típusát, valamint csipogó hanggal jelzi annak erősségét. Aszöveges kijelzés mellett a csipogó hangok sűrűsége is utal aradarjelerősségére.

Ha a Smart Mute funkció bekapcsoltállapotban van, a készülék csak akkor ad jelzést abeérkezőradarjelekről, ha a beállított sebességhatárnál gyorsabbanhalad azautója, így nem fordulhat elő, hogy a piros lámpánál állva, aközeliszupermarket felől érkező jelek téves riasztást okozzanak.

A fejlett ANTI-ZÓNA funkció segítségévela GPS700 nem jelez azokon a helyeken a beérkező radarhullámokra, aholaz ANTI-ZÓNA adatbázisban tárolt fals riasztást okozó helyek vannak, mint például a benzinkutak fotocellás ajtói.

A fejlettradarérzékelő szenzorok, a SMART MUTE és ANTI-ZÓNA funkció segítésévelaGPS700 alapkészülék, radardetektor modullal szinte 0 tévesriasztássalképes üzemelni!     < ul>
 • Ismeri az összes európai radarsávot
 • Rejtve beépíthető
 • Fejlett, téves riasztásokat csökkentő rendszer (sebességfüggő némítás, anti-zóna funkció)

 • Automatikusnémítási lehetőség GPS DETECTOR-hoz csatlakoztatva. A készülék nem adjelzést a beállított sebességhatár alatt. 0 - 90 km/h-ig állítható, 0 -kikapcsolt állapot. Alapértelmezett érték 50 km/h.  A radarérzékelő rejtve, műanyag lökhárító mögé is beszerelhető.  A beépíthető radardetektor csak GPS Detektor készülékkel együtt működőképes . Bekapcsolt anti-zóna funkció esetén, ha egy anti-zóna területen mobilradaros mérés van folyamatban, a készülék nem fogja jelezni azt!
   
  A GPS700 TELJES SZETT:
  KIYO GPS700 DETEKTOR GPS adatbázissal + beépíthető radardetektor modul + beépíthető lézerdetektor + GPS antenna 
   A GPS DETECTOR összekapcsolható a külön megvásárolható beépíthető radardetektor modullal. A két készülék együtt a tényleges radaros mérések előrejelzésére is alkalmas . Ha a beépítés és összekapcsolás után a radarérzékelő antenna radarjelet észlel, a GPS Detektor bemondja és szövegesen is mutatja a radarjel típusát, valamint csipogó hanggal jelzi annak erősségét. Aszöveges kijelzés mellett a csipogó hangok sűrűsége is utal aradarjelerősségére.

  Ha a Smart Mute funkció bekapcsoltállapotban van, a készülék csak akkor ad jelzést a beérkezőradarjelekről, ha a beállított sebességhatárnál gyorsabban halad azautója, így nem fordulhat elő, hogy a piros lámpánál állva, a közeliszupermarket felől érkező jelek téves riasztást okozzanak.

  A fejlett ANTI-ZÓNA funkció segítségévela GPS700 nem jelez azokon a helyeken a beérkező radarhullámokra, aholaz ANTI-ZÓNA adatbázisban tárolt fals riasztást okozó helyek vannak, mint például a benzinkutak fotocellás ajtói.

  A fejlettradarérzékelő szenzorok, a SMART MUTE és ANTI-ZÓNA funkció segítésével aGPS700 alapkészülék, radardetektor modullal szinte 0 téves riasztássalképes üzemelni!  
  A GPS DETECTOR összekapcsolható a külön megvásárolható beépíthető lézerdetektorral is. A készülékkel kiegészítve a GPS700 a tényleges lézeres mérések előrejelzésére is alkalmassá válik.
   Sebességméréskoráltalá ban a gépjármű rendszámtáblájára irányul a lézeres mérőeszközáltal kibocsátott lézerfrekvenciás jel, ezért a műszerfalra, szélvédőreszerelt radar- és lézerdetektorok alkalmatlanok az ilyen jellegűmérések jelzésére. Ebben lehet segítségére a rendszámtábla melléépíthető, nagy látószögű lézerdetektor, mivel segítségével nemfordulhat elő, hogy a radardetektor túl magasan helyezkedik el aszélvédőn, ezért nem kap jelzést a lézeres mérésről.  
   
  • Az összes európai lézeres mérőeszköz jelét érzékeli
   - FAMA II, FAMA III, SCS-101, SCS-102, SCS-103, Janoptic, UltraLyte
   - LT 20.20, Stalker LZ1, LTI TruSpeed, TraffiPatrol XR, Riegl, Laveg
  • Széles szögű lézerérzékelés - álló helyzetben 175°, mozgó járműnél 110°
  • Vízhatlan, könnyen beszerelhető szenzorok
  • DSP - Digital Signal Processing - digitális jelfeldolgozás
  • GPS Detektor csatlakoztatási lehetőség

  Anagy látószögű kialakítású szenzorok álló helyzetben 175°-os, mozgásközben 110°-os érzékelésre képesek, így a lézerdetektor akár márfordulás közben is képes a rendőrségi mérést jelezni.   A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal asebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy aszakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtáselősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinekmegelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! Aradardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyanszituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külsőkörülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolókblokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méterestávon belül a legeredményesebb. Így is ismerheti: GPS 700
  Vélemények
  Kérdezz felelek

  Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

  ^