Termékleírás
A BELTRONICS 967e EURO radardetektorlegnagyobb előnye, hogy rejtve szerelhető be, akár a lökhárító mögé is, így feltűnésmentes használatot tesz lehetővé külföldön is!

A világ egyik legfejlettebb (az amerikai Beltronics Inc. kanadai gyárában készül) beépített radarérzékelője. Nagyon nagy előnye a készüléknek, hogy a kiemelkedő érzékenységének köszönhetően a radaros traffipaxokat nagy távolságból képes jelezni . A készülék a lézeres sebességmérést nem jelzi, ezért mellettelézerblokkoló használata javasolt (pl. : BLINDER, KIYO LaserPro3).

A külön az európai használathoz kifejlesztett speciálisszűrőtechnológiák révén a Beltronics 967e EURO az egyik legmegbízhatóbbsegítség a gyorshajtási bírságok elkerülésében. A készülék a K (24.150 GHz) , Ka (34.000 GHz,   34.300 GHz, 34.700 GHz, 35.500 GHz ) és Ku (13.450 GHz) sávokat képes jelezni, amely Magyarországon és az összes általunkismert európai országban használt radaros sebességmérő  ellen megfelelővédelmet jelenthet használójának.

A BEL-967e a BEL-966R továbbfejlesztett változata:

Néhányeurópai ország radaros mérőeszközeinek előrejelzésénél felmerült azigény a BELTRONICS 966R EURO beépíthető radardetektortovábbfejlesztésére, ennek kapcsán készült el a BELTRONICS 967e EURO beépíthető radardetektor!

Néhány európai országban, mint például Szlovákiában, Csehországban, Finnországban, Szlovéniában, Spanyolországban, Lettországban, Boszniában használnak több különleges Ka sávon működő radaros mérőeszközt. Ezeknek a mérőeszközöknek aradarfrekvenciája országonként, és mérőeszköz típusonként iseltérhetnek. Ezek a radarsávok a 34.0 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz, amelyeket a BELTRONICS 966R EURO nem érzékel!

Ennek kapcsán fejlesztettük ki a BELTRONICS 967e EURO beépíthető radardetektort , amely mind kinézetben, mind felépítésben és beszerelésében ugyanolyan, mint BEL-966R elődje, azzal a különbséggel, hogy ez a készülék Európaösszes országában hatékonyan alkalmazható, lévén, hogy képes érzékelnia 34.0 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz radarsávokat is!
Afent említett országok kivételével Európában, így Magyarországon istökéletesen használható a BELTRONICS 966R EURO beépíthetőradardetektor!

A BELTRONICS 966R EURO és a BELTRONICS 967e EURO beépíthető radardetektorok ára azonos.

A BELTRONICS 967e EURO működése:

A készülék a közelben működő radaros sebességmérőt a gyufásdoboz méretű kijelzőn fényriasztássalés  hangjelzéssel jelzi. A kijelző nem igényel közvetlen rálátást azútra, így akár el is rejthetjük a vezetőfülkében. A riasztás hangereje állítható , a K és Ku sáv kikapcsolható , valamint a Ku sáv érzékelésének érzékenysége is állítható. A sokrétű beállítási lehetőség lehetővé teszi a téves riasztások minimalizálását .

Az öntesztelő ésmemóriafunkció révén a készülék esetleges meghibásodásáról, vezetékszétcsúszásról kapunk információt. A termékbe épített különleges ESP Chip segítségével a téves riasztások és a GSM telefonok által okozott interferenciák, zavarjelek minimálisra csökkennek.


Rejtett beszerelhetőség

A készülék radarérzékelő antennája a lökhárító mögé építhető, ígyfeltűnésmentes használatot tesz lehetővé akár külföldön is (olyanországokban, ahol nem engedélyezett a termék használata)

Leggyakoribb mérési módszerek:

Telepített vagy álló radaros mérőpont elhaladó járművek mérésére: Az elhaladó járművek sebességének radarral történő mérésére szolgál.
A BELTRONICS 967e EURO kb. 200-300 m -ről jelzi a radaros mérést.
Telepített vagy álló radaros mérőpont közeledő járművek mérésére: A közeledő járművek sebességének radarral történő mérésére szolgál.
A BELTRONICS 967e EURO kb. 500-1500 m -ről jelzi a radaros mérést.

Mozgó járműből történő mérés:
A mozgó sebességmérő járműt előző járművek sebességének radarral történő mérésére szolgál.
A BELTONICS 967e EURO kb. 200-300 m -ről jelzi a radaros mérést.

Kapcsolódó kiegészítő termékek


Vezeték nélküli beszerelhetőség:


A Cheetah vezeték nélküli beszerelő egysége nagyon hasznos kiegészítője a BELTRONICS 967e EURO radardetektornak, hiszen alkalmazásával a beszerelés jóval egyszerűbbé és kényelmesebbé válik (gyakorlatilag a beszerelési költség tetemesrészét így meg lehet spórolni, és a gépjármű értékesítésekor az eszközkönnyen átszerelhető egy másik gépjárműbe).

A vezeték nélküli beszerelőegység használatával a BEL-967e képes vezeték nélküli kapcsolatot teremteni a CHEETAH C100 telepített traffipax- előrejelző rendszerrel!Kiegészítés telepített trafipaxok és kamerák előjelzéséhez:


A Cheetah C100 GPS jelzőkészülék egy előre telepített 120.000-es GPS koordinátát tartalmazó Trinity adatbázissal rendelkezik, amely alkalmassá teszi Európa szerte a telepített traffipaxok előjelzésére .

BELTRONICS 967e EURO radardetektorral kompatibilis, együtt a két termék kiváló védelmet nyújt mind a radaros, mind a telepített traffipaxok ellen! A Cheetah C100-as rejtve is beszerelhető, hiszen vásárolható hozzá 5m-es GPS antenna is.

Cheetah Radar Vizalert :

A Vizalert az egyedüli bukósisakos kijelző a motorosok részére, amely a radardetektorokkal és a lézerblokkolókkal egyaránt működik. Továbbá az egyetlen rendszer, amely a riasztás típusáról és a jel erősségéről egyaránt információt ad a különböző színű LED-eken és villogási sebességükön keresztül. Ezáltalegy felbecsülhetetlenül értékes eszköz, amely segít Önnek, hogy amotorkerékpárjánsokkal hatékonyabban használja a radardetektorokat és lézerblokkolókat.


TOP VÉDELEM!!!


Maximális védelmet a lézeres, radaros és telepített traffipaxok ellen a következő csomaggal tudunk elérni:
  • 1db BLINDER M47 X-Treme (vezeték nélküli beszerelőegységgel) előre (4 blokkoló fejjel) lézer ellen
  • 1db BLINDER M27 X-Treme (vezeték nélküli beszerelőegységgel) hátra (2 blokkoló fejjel) lézer ellen
  • 1db BELTRONICS 967e EURO (beépíthető radardetektor) radar ellen +CHEETAH C100 GPS a telepített trafipaxokhoz és kamerákhoz
Ezekkel az összetevőkkel 99,9%-os védettséget kapunk mind radaros, mind lézeres, mind kamerás traffipaxok ellen!


A rendőrségi traffipaxok 3 fajtája
(radaros, lézeres, telepített)

Hogyan működnek a radaros traffipaxok

Radaros mérések során a gyorshajtásról fénykép készül , viszonylag közelről, általában 50-60 méteres távolságból. A radaros méréseket megbízható radarjelző készülékkel lehet előre jelezni . Ezek viszonylag nagy távolságokból, akár már több száz méterre előre jeleznek, amint érzékelik a beérkező frekvenciát.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy olyan radarjelzőt használjunk, amelyvalóban képes a hazai és európai frekvenciasávok jelzésére (pl. a mobil Escort 8500 X50 Euro vagy a beépíthető BELTRONICS 967e EURO ).

A legtöbb radardetektor képes a lézeres mérés jelzésére is, azonban a ezek ellen nem sok értelme van kizárólag detektorra hagyatkozni. Alézeres mérések esetében videofelvétel készül, és ott már hiába lassíta gépjármű tulajdonos a jelzést hallva, addigra a sebességét márbemérték, és a felvételen végig követhető a gépjármű sebessége.

A forgalmi radar mikrohullámokból áll, amik könnyen visszatükröződnek tárgyakról, mint például az autók, teherautók, védőkorlátok és felüljárók. Amikor abba a sugárba érgépjárművével, ahol a radarhullámok terjednek, a hullámok visszaverődnek a mérőeszköz antennájához. A radar a visszaérkező jelek frekvenciaváltozásaiból számolja ki a mért tárgy sebességét.

A radar hatósugara legnagyobb mértékben a radarkészülék erejétől függ. A távolság növekedésével a radarhullámok ereje csökken, tehát minél nagyobb a távolság a mérőeszköz és a mérni kívánt tárgy között, annál kisebb az esély a pontos sebességérzékelésre.


Hogy működnek a lézeres traffipaxok


A lézeres mérőeszközök a radarok után jelentek meg, és ezek már egy sokkal kifinomultabb technológiát képviselnek. Működésük is lényegesen eltér, hiszen ezen eszközök a gépjármű távolságváltozásából állapítják meg a pontos sebességet. Sokkalpontosabbak, mint a radaros mérések, hiszen másodpercenként akár200-szor is képesek megmérni a sebességet, s így pontosan meghatároznia mozgó gépjármű átlagsebességét.
Lézeres mérések során a magyar jogszabályoknak megfelelően videofelvétel is készül , így a mérés pillanatától kezdődően a felvételen végigkövethető a mozgó gépjármű sebessége.

A lézeres mérőeszközök láthatatlan fénysugarakat bocsátanak ki sorozatosan egy egyenes vonalban. Amikor ezek a fénysugarak visszaverődnek a gépjárművéről, azok egyenesen a mérőeszközbe kerülnek vissza, és ezeknek asebességéből egy pillanat tört része alatt kikalkulálja a mért tárgytávolságát, és hogy azt milyen gyorsan teszi meg, így ki tudja számolnia tárgy sebességét.

Hatásos lézerblokkolók a mérés pillanatától kezdve képesek zavarni és blokkolni ezeket a jeleket , és így lehetőséget biztosítanak a szükségeslassításra. A lézeres mérés észlelése 2000 m-en belül lehetséges, ablokkolás pedig 100-2000 m között (4 blokkolófejes változat használataesetén). A leghíresebb és leghatásosabb lézerblokkolóként a dán BLINDER lézerblokkolókat tartják számon.

Telepített Automata Traffipaxok:

Már nem csak mobil traffipaxokkal (radaros és lézeres sebességmérőeszközökkel), illetve telepített radaros traffipaxokkal (legtöbbször azautópályákon találkozhatunk előre telepített radaros eszközökkel), hanem egyszerű közlekedési jelzőlámpába szerelt automata traffipaxokkal is találkozhatunk a közlekedés során.

Míga hagyományos traffipaxok a gyorshajtás megfékezésére szolgálnak, ajelzőlámpába szerelt automata traffipaxok ennél összetettebbek, hiszenaz eszköz lefotózza a piros lámpán áthaladó járműveket, míg zöld jelzésnél a gyorshajtókról készül drága fénykép.

A telepített traffipaxok jelzésének hatásos eszköze a Cheetah C100 GPS. ( legálisan használható Európa szerte)


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal asebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy aszakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtáselősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinekmegelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, ésközlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektornem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későnvagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek okanem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizikatörvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatásaáltalában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül alegeredményesebb. Így is ismerheti: 967 e
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^