Ajánlataink a termékre

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További BenQ termékek: BenQ Projektor

Termékleírás
TípusDLP
3D projektor Igen

Kép

Felbontás1280 x 800
Képarány16:10
Kontrasztarány 13000:1
Fényerő 3200 ANSI lumen
Minimális képméret45"
Maximális képméret300"
Trapézkorrekció Van

Csatlakozók

VGA (D-sub) Van
DVI-I Nincs
HDMI Van
Kompozit videó Van
LAN Van

Méretek

Szélesség312 mm
Mélység244 mm
Magasság104 mm
Súly2.65 kg

További tulajdonságok

Fogyasztás303 W
Zajszint33 dB
Izzó élettartama4000 óra
HangszóróVan
Hangszóró teljesítménye1 x 2 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Benq MW665+ Projektor adatai:Előadás vezeték nélküli, professzionálisanA tapNshow vezeték nélküli vetítési képességnek és a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségnek köszönhetően, az MW665+ vezeték nélküli üzleti projektor intelligensebb, gyorsabb és rugalmasabb üzleti előadások tartását teszi lehetővé, így minden előadás kimagasló teljesítményű lesz. Egy egyszerű érintés a BYOD vezeték nélküli üzleti előadás újraértelmezéseAz NFC (Near Field Communication) technológia és a BenQ által szabadalmaztatott alkalmazások párosításával, valamint a projektorok képességeinek növelésével a BenQ megalkotta a tapNshow vezeték nélküli vetítési megoldást.

Az egyedi tervezés forradalmasítja az üzleti előadásokat, és a tapNshow segítségével bármilyen NFC -képes mobil eszközről könnyed, intuitív és időtakarékos előadás tartható, mintha mobilfizetésre használná a mobiltelefonját. Még a zöldfülű előadók is professzionálisan  és kényelmesen adhatják elő szakmai tudásukat a tapNshow megoldáson keresztül, amellyel mély benyomást tehetnek hallgatóságukra. Vezeték nélküli üzleti előadást segítő eszközök az MW665+ -hozMindössze egyetlen érintéssel beállítható a Benq MW665+ Projektor a BenQ Quick Wireless NFC csomag segítségével. Csatlakoztassa az  NFC Wireless dongle -t a projektorhoz, érintse meg NFC-képes eszközével és töltse le a tapNshow és a QPresenter Pro alkalmazást, majd érintse meg újra a dongle-t az előadás megkezdéséhez.

A mennyezetre szerelt projektorok esetében elegendő az NFC kártyát vagy matricát megérintenie. Helyezze el azokat kényelmesen elérhető helyekre, mint például a konferencia telefon mellé.
*A Quick Wireless NFC csomagot alapértelmezésként a következő projektorok tartalmazzák: MX666+/MW665+.
Quick USBCsatlakoztassa a vezeték nélküli dongle-t a Benq MW665+ Projektor hoz és a Quick USB -t pedig a notebookjához. Indítsa el a QPresenter szoftvert, amely a Quick USB-n található és máris indulhat az üzleti előadás, alig több, mint 40 másodperc múlva**. Nincs szoftvertelepítés vagy regisztráció, nincs csalás vagy biztonsági problémák.
*A QPresenter egy vezeték nélküli vetítést támogató szoftver Windows-hoz és Mac-hez, amely rendszerezi, szerkeszti és megjeleníti a fényképeket és dokumentumokat a vetítőt vásznon.
**Az átviteli sebesség függ az internetkapcsolat sebességétől. QPresenter ProA QPresenter Pro egy kézre álló vezeték nélküli vetítési segédalkalmazás, amely segít fényképek és dokumentumok nagy felületű megjelenítésében számítógépről vagy okos eszközről, PDF, PowerPoint, Word és Excel formátum ban. A QPresenter Pro könnyű és intuitív használatával széles körű előadás és magyarázó eszközök állnak a rendelkezésére. Az előadás megkezdéséhez győződjön meg arról, hogy a  vezeték nélküli dongle csatlakoztatva van-e projektorhoz és a kiválasztott eszköz a megfelelő projektorhoz csatlakozik-e a vezeték nélküli hálózaton. Gyors, könnyű és sokoldalú képjavításAmikor a projektor nem a középpontban kerül elhelyezésre, akkor a 2D trapézkorrekció segítségével növelhető  a telepítési rugalmasság, és kijavítható a trapéz hatást a függőleges és a vízszintes állítási lehetőségekkel.
Képsarok beállításRugalmasan, kényelmesen - a távirányító, az OSD menü vagy a QPresenter alkalmazás segítségével - a megjelenített kép bármely sarkát mozgathatja, így a korlátozott térben, vagy egyenetlen felületen is képes ragyogó képminőség elérésére . Pompás képteljesítményA magas kontraszt arány biztosítja, hogy minden szöveg, kép, grafika, grafikon - például számszerű adatok - és videó optimális tisztaságban, megnövelt élességgel jelenik meg . Ez segít az előadónak, hogy előadása tisztán érthetően olvasható legyen, míg a közönség folyamatos koncentrációja is garantált. Magas fényerőA nagy fényerejű üzleti projektor még világos környezetben is - ahol egyszerűbb a jegyzetelés a közönség számára - biztosítja az előadás egységét, tisztaságát és árnyalatait. Ultra-élénk színekA vizuálisan stimuláló előadás megragadja a közönség figyelmét és nagyban növeli annak megtartási esélyét. A hat-szegmenses színkerék és az exkluzív színkezelési technológiák együtt független szín finomhangolást tesznek lehetővé, amellyel az árnyalatokat, az erősítést és a telítettséget színenként (RGBCMY) lehet szabályozni. Ezen felül a valósághű színek újra és újra megismételhetőek, és a négy, előre beállított üzemmód valamint a felhasználók számára fenntartott két személyre szabható üzemmód további megjelenítési igények kielégítésére is alkalmasak*.
*2D vetítés közbenKöltséghatékony, környezetbarátA BenQ SmartEco technológiája lehetővé teszi az MW665+ projektor számára, hogy automatikusan és dinamikusan változtassa a teljesítményt, a bemeneti jelforrásnak megfelelően. Ezzel a speciális újítással akár 70%-os energia-megtakarítás és alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetők el, miközben pontosan annyi fény jelenik meg a vásznon, mint amennyire szükség van. SmartEco üzemmódA SmartEco üzemmód dal a projektor pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb kontraszt arány eléréséhez szükséges.
"Nincs csatlakoztatott jelforrás" üzemmódA Benq MW665+ Projektor automatikusan Eco Blank üzemmód ra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel az átváltással elkerülhető az energiapazarlás, valamint megnövelhető a lámpa élettartama.
Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 0,5WA Benq MW665+ Projektor inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket. LAN vezérlésA LAN vezérlés - online és szoftver telepítések bonyodalmától mentes - elérést biztosít a napi központi menedzsmenthez és karbantartáshoz. Az összes hálózati projektor elérhető egy weboldalon megadott jelszóval. Ez a funkció problémamentesen működik együtt a Crestron e-Control®and RoomViewer , a PJ-Link , és az AMX Device Discovery rendszerekkel.

Rendszergazdai üzemmódBiztonsági okokból egy vetítési kód szükséges a projektor eléréséhez.   Miután a rendszergazda belépett, a hálózaton keresztül állíthatja be például a projektor nevét, amely megjelenik a QPresenter keresési listájában.   Beállíthat email figyelmeztetéseket is, például arra az esetre ha gond adódna a projektorral, ventilátor hibára, lámpa kiégésre, lámpa ajtó kinyitásra és túl magas hőmérséklet riasztásra. Felhasználói üzemmódEllenőrizhető a projektor állapota, a hálózat, a vezetékes/vezeték nélküli LAN beállítások. Az eléréshez használhatja a Crestron eControl rendszerét vagy a virtuális billentyűket a projektor távoli telepítésére. LAN megjelenítőLAN megjelenítő költséghatékony megoldás t kínál központi projektor felügyeletre és megjelenítésre egy LAN kábelen keresztül. Ez a funkció egy projektor tartalomfelügyeletét teszi lehetővé megbeszélések, előadások, képzések vagy tantermi oktatás számára. BenQ DLP® projektorok︱ Hosszan tartó, tökéletes kép DLP technológiávalA BenQ DLP projektor ok a tartós élményeket szem előtt tartva tervezték, biztosítva ezzel a borotva-éles tisztaságot, az ultra-olvashatóságot és a valósághű színvisszaadást, hosszú éveken át . Élvonalbeli DLP technológiát használunk, ahol a képet a DMD chipen található, milliónyi apró tükör jeleníti meg a továbbfejlesztett színkeréken keresztül.

Mivel a tükrök színtelenek és a csaknem zárt motorban védetten helyezkednek el, a BenQ DLP projektorok nem szenvednek az öregedés problémájától, és gyakorlatilag mentesek a képelhalványulás jelenségétől, vagyis időről-időre egységes és kiváló képet jelenítenek meg. Valójában, egy 2000 órás intenzív projektorhasználat után, egy új lámpával felszerelve, a képminőség vetekszik egy vadonatúj projektoréval.

A DLP technológia szűrő nélküli kialakítást tesz lehetővé, így gondtalan, hosszan tartó, biztos képminőséget, és alacsony teljes bekerülési költséget biztosít. A BenQ SmartEco technológia tovább növeli a kontraszt-teljesítményt és a képminőséget, miközben akár 70% energia-megtakarítást ér el a lámpa energia-felhasználásának csökkentésével. Borotvaéles tisztaság és ultra-olvashatóság:A DLP technológia 96%-os kitöltési tényezője megszünteti a vékony fekete kereteket a képpontok körül, amely csökkentette a színek intenzitását és a részleteket. A magasabb kitöltési tényező és a minimalizált fekete keret érzékelhetően tisztább, intenzívebb és egyenletesebb színeket és képminőséget kínál.

A BenQ DLP projektorok a magas kontraszt arány segítségével hibátlanul jelenítik meg a kisméretű szöveget, a finom vonalakat és a sötétebb képrészleteket. A feketék mélyebbek, és az általános képminőség koncentráltabb és tisztább. Az előadásai sokkal könnyebben olvashatók és rendkívül hatékonyak lesznek, még egy jól megvilágított rendezvény leghátsó sorából is. Élénk, valósághű színek:A BenQ DLP projektorok a BrilliantColor technológia segítségével még egy jól megvilágított rendezvényen is elérik az optimális fényerő és színhelyesség egyensúlyát. A technológia, ezen túlmenően, megnöveli a valósághű színeket, amelyek rabul ejtik a közönséget. A BrilliantColor összesen hat színfeldolgozást tesz lehetővé, magában foglalva az elsődleges színeket, mint a vörös, a kék és a zöld, valamint a másodlagos színeket, mint a sárga, a cián és a bíbor. Az előadása tiszta, élő pompájába jelenik meg a vásznon, az intenzív színárnyalatoktól a megfoghatatlan közepes tónusokig, mint a víz kékje és a világossárgák.

ecoFACTS címke ecoFACTS megmutatja, mennyire környezetbarátok a BenQ termékei!
A BenQ, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit!
Az ecoFACTS bizonyítja, hogy a BenQ - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás és a gyártás egyéb területein.

Így is ismerheti: MW 665, MW665
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^