ETA 444990000 Moneto

ETA 444990000 Moneto

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-19): 57020.00

További termékek a kategóriából

További ETA termékek: ETA Porszívó, takarítógép

HiKOKI (Hitachi) R18DSL Basic Porszívó, takarítógép 16 900 Ft-tól HiKOKI (Hitachi) R18DSL Basic Makita DCL500Z Porszívó, takarítógép 0 Ft Makita DCL500Z Makita DCL180Z Solo Porszívó, takarítógép 15 016 Ft-tól Makita DCL180Z Solo Black & Decker PV1820L Porszívó, takarítógép 31 650 Ft-tól Black & Decker PV1820L

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Ugrás a termék adatlapjára »

Szabad mozgás

Élvezze a vezeték nélküli porszívózást az ETA Moneto rúdporszívóval. A vezeték nélküli működésnek és a nagy teljesítményű 18 V-os Li-Ion akkumulátornak köszönhetően, nem kell többé a tápkábelt kerülgetnie és élvezheti a korlátlan mozgást, és könnyebb porszívózást, ahol csak kell.

Az akár 50 perces üzemidejű, nagy teljesítményű ETA Moneto porszívóval könnyedén felporszívózhatja teljes otthonát. Takarítás után, a praktikus töltőállványban tárolhatja, ahol maximum 6 óra alatt teljesen feltölt a készülék. A porszívó elején található jelzőlámpán láthatja a töltés folyamatát, és porszívózás során a fennmaradó akkumulátorkapacitást.

A két fokozatú szívóerőnek köszönhetően a porszívó minden felülethez alkalmazkodik. A szőnyegeken használja bátran az erősebb teljesítményt, a fapadlón az alacsonyabb lesz hatékonyabb. A ciklonos szűrőrendszer még hatékonyabbá teszi a porszívózást, a szennyeződéseket pedig egy 0,55 l-es portartályban gyűjti össze.

Gazdag felszereltséggel

A rúdporszívót egy gombnyomással praktikus, kézi porszívóvá alakíthatja, amellyel gyorsan felporszívózhat minden nem kívánt morzsát anélkül, hogy az egész készüléket elő kellene vennie.

A porszívó szívófején lévő LED-es világításnak köszönhetően egy porszem sem marad ki, praktikusan megvilágítja a porszívózandó felületet. A levegő minőségéről a HEPA szűrő gondoskodik, amely a legkisebb por-és szennyeződés részecskéket is megfogja.

Hasznos kiegészítőket is talál a csomagban. A forgó kefés, parketta szívófejet használja kemény padlók takarítására (például linóleum, hajópadlók vagy csempe). A rés szívófej segít a nehezen elérhető helyek takarításában, például a radiátorok vagy a bútorok mögött. A cserélhető szívófejeken kívül, a csomagolásban egy kefe is található, a festmények vagy bútorok porának gyengéd felszívásához.

A csomag tartalmaz egy töltőbázist is, amelyen az összes tartozékot praktikusan tárolhatja.


Termék adatlapja

ETA 444990000 Moneto
Por tárolása
Porzsák nélküli
Porszívó típus
Álló porszívó
Energiaforrás
Akkumulátoros
Akkumulátor feszültség
18 V
Por tárolás
Porkapacitás
0.55 liter
Telítettség kijelzés
Funkciók
Száraz tisztítás
Nedves tiszítás

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.