EPEE Boogie plüss interaktív kiskutya (02608/02952)

EPEE Boogie plüss interaktív kiskutya (02608/02952)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Gyártó: EPEE
Modell: Boogie plüss interaktív kiskutya (02608/02952)


Leírás:

Boogie egy különleges plüss kiskutya aki csak arra vár, hogy végre elmehessen veled közösen egy hatalmas sétára. Boogie lábai különleges kialakításának köszönhetően szinte ugrálva követ téged, miközben csilingel a harang a nyakában.

Boogie egy szeretnivaló jóbarát, öleld magadhoz akár az este folyamán is, hiszen pihe-puha plüss anyagának köszönhetően könnyedén álomba ringathat és egész éjszaka melletted lehet újdonsült plüss kedvenced. Vidd magaddal bármerre is jársz a póráza segítségével és Boogie vidáman követ téged.

Boogie: sétáló kiskutya plüssfigura
Póráz
Csilingeló harang
Elem nélkül működik
Ajánlott: 2 éves kortól



Így is ismerheti: Boogie plüss interaktív kiskutya 02608 02952, Boogieplüssinteraktívkiskutya0260802952, Boogie plüss interaktív kiskutya (02608/ 02952)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.