Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Légtisztító hálószobába, gyerekszobába, kis irodába - WDH 6

33 400 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
airfresh.hu
 

WDH 6 Légtisztító

33 400 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
paramentesito.hu
Termékleírás
WDH 6 - hat technológiás légtisztító
Ideális hálószobába, dolgozószobába és gyerekszobába.

 
(A levegőtisztító raktáron van.  A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

Gyönyörű megjelenésű, hatékony levegőtisztító készülék 6 vezető légtisztító technológiával. A hat különböző technológia a legtöbb szennyeződéssel képes elbánni.

A légtisztító néhány felhasználási területe:

Légtisztítás asztma, allergia ellen: Minél kevesebb a levegőben a por és a pollen, annál inkább megkönnyebbülhetnek az allergiások és asztmások.

Egészségesebb levegő: Szeretne Ön is egy egészséges, tiszta légtérben tartózkodni? Ezzel a levegőtisztító készülékkel garantáltan egészségesebbé változtathatja környezetét. A légtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek és idős emberek számára.

Szagok ellen: Ki ne ismerné azt a kellemetlen állapotot, amikor az ételszag vagy egyéb nem kívánatos szag órákig, napokig érezhető a lakásban. Hasonló a helyzet azokban a háztartásokban, ahol kisállatot tartanak. Ezzel a légtisztító berendezéssel gyorsan csökkennek a zavaró szagok és hamarosan visszaáll a tiszta, friss levegő.

Finompor, kipufogó gázok semlegesítése: Ha városban, szennyezett levegőjű környezetben él, védje magát levegőtisztító berendezéssel a sok mérgező anyag ellen, melyek a levegőben keringenek. A városokban jelent ez legnagyobb problémát. Más módon ez sajnos kivédhetetlen.

Légtisztítás vírusok, baktériumok ellen: A légtisztítók a vírusok és a baktériumok jelentős részét elpusztítják, így jó eséllyel ritkább lesz a megbetegedések, továbbfertőződések száma.

A hat különböző levegőtisztító technológia működése:

1. Tisztítható előszűrő: Egy műanyag háló, mely megóvja a többi szűrőt a nagyobb szennyeződésektől. Felfogja a nagyobb szöszöket, szőröket, hajszálakat, hogy azok ne kerüljenek a finom szűrőkbe.

2. Nagy hatásfokú HEPA szűrő: a leghatékonyabb szűrő, mely a 0,0003 mm méretű részecskéket is 99.95 %-os hatékonysággal ejti csapdába.

3. Aktív szénszűrő: A szén nagy felületű atomszerkezetének köszönhetően megköti a szagokat és a gázokat.

4. Katalizátor membrán: Tovább segít a szagok és a mérgező gázok lebontásában.

5. UV lámpa: Megsemmisíti a mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, gombákat, vírusokat.  Azt is megakadályozza, hogy a Hepa szűrőben rekedt baktériumok tovább fertőződjenek. Azokat is elpusztítja.

6. Ionizátor: Helyreállítja a természetben található pozitív és negatív ionok egyensúlyát. A belső tereinkben sajnos túlsúlyban vannak a pozitív ionok, melyek levertséget, fáradtságot okozhatnak.  Az ionizátor negatív ionokkal gazdagítja a levegőt, hogy ugyanazt a friss levegőt érezhesse a szobában, mint egy vízesés mellett, vagy a hegyekben. Az ionizátor funkció semlegesíti a levegőben keringő szennyező anyagokat. Azok elnehezednek és vagy a szűrő ejti csapdába őket, vagy a talajra hullanak. Így sokkal kevesebb lesz a lebegő por és friss, egészséges levegőt lélegezhet.
 
A hat különböző technológiával a WDH levegőtisztító gyakorlatilag mindenfajta légszennyező anyag ellen megvéd:
 
Por: A HEPA szűrők a leghatékonyabban lépnek fel a por és allergének ellen, az ionizálás biztosítja a szűrők még tökéletesebb teljesítményét. Az elektronikus porgyűjtő rácsháló szintén nagyon eredményesen pusztítja a mikro-organizmusokat és a baktériumokat.  

Baktériumok: A HEPA szűrő, az elektronikus porgyűjtő az UV lámpa és az ionizáló feltartóztatják és megsemmisítik a baktériumokat.  

Virágpor és egyéb allergének: A HEPA szűrők a leghatásosabbak a porral és allergénekkel szemben, az ionizátorok pedig bizonyítottan a növelik a szűrők teljesítményét.  

Penészgomba: A HEPA szűrők csapdába ejtik a penészgombák spóráit az elektromos porgyűjtők segítségével. Az UV fény megsemmisíti a méreganyagokat, melyek a spórák által kerültek a levegőbe.

Cigarettafüst: Az aktív szénszűrő a leghatékonyabb a piacon, mely eltávolítja a füstöt és a port a levegőből az ionizáló segítségével.

Vegyszerek és illékony szerves vegyületek: Az aktív szénszűrők a leghatékonyabbak a vegyszerek, gázok csapdába ejtésében. Az ionizáló és UV fény semlegesíti a vegyszereket.  

Vírusok / Baktériumok. Az UV lámpa és az ionizátorok a legjobb fegyverek a baktériumok és a vírusok ellen.  

 

Szagok: Az aktívszén, az ionizátor és az UV lámpa a leghatékonyabb technológiák, melyek megszűntetik a kellemetlen szagokat.

A WDH légtisztító további előnyei:

 

Gazdaságos: A levegőtisztító áramfogyasztása minimális. Kedvező áron biztosítunk pótszűrőt és UV lámpát.

Csendes. A Low beállítás maximális békét és nyugalmat jelent a szobában, de a magasabb fokozatokon is csendes a levegőtisztító berendezés

A WDH 6-os légtisztító műszaki adatai:

Feszültség: 230 V, 50 Hz

Energiafogyasztás: 18 Watt (legmagasabb ventillátor fordulatnál

Légszállítás: 1. fokozat: 100 m3/h, 2. fokozat 140 m3/h, 3. fokozat 180 m3/h

Hangszint (dB): Low (alacsony) (25), Medium (közepes) (32), High (magas) (38)

HEPA szűrő hatékonysága: 99.95 százalék 0.3 micronnál

Szűrőcsere: évente

Dimenziók: 245 x 303 x 133

Súly: 2,3 kg

Alkalmazható terület: 15 m2-ig.

Garancia: 2 év

Vásároljon bizalommal! Minden légtisztítónk szigorú ellenőrzésen ment keresztül.

Ha bármi további kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken. Ha már meggyőződött, hogy megfelelő Önnek ez a levegőtisztító, akkor az alábbi kosárra kattintva megrendelheti a WDH légtisztítót:

 
 
Vevői vélemények:

"Vásároltunk Önöktől egy légtisztító berendezést, mert egyik munkatársunk allergiás, asztmás beteg. A légtisztítót a megrendelése után gyorsan megkaptuk, a csomagolása és szállítása rendben volt. Azóta napi rendszerességgel használjuk. A hozzá fűzött reményeket beváltja a légtisztító készülék, elégedettek vagyunk vele.   Használata közben a köhögési rohamok többnyire megszűnnek, vagy jelentősen mérséklődnek.  
Eddig semmilyen probléma nem volt vele, kifogástalanul működik. A levegőtisztítót a továbbiakban mindig használni fogunk. "
dr. Németh Jenő

"Allergiás családtagok problémái miatt kerestem hatékony légtisztító készüléket, amit a Google segítségével az Önök látványos, részletes és pontos webáruházában megtaláltam. Az árakat összehasonlítottam más forgalmazókkal, nem találtam különbséget. A weblapon pontos szállítási feltételek is szerepeltek, így egy email érdeklődésre azonnal választ kaptam, majd biztonságos átutalásos fizetéssel a légtisztítót készüléket másnap kiszállították. A hatás jó, a levegőtisztító azt tudja, amit ígért az ismertető, kifogástalanul működik, éjszakára lehetővé teszi a nyugodt alvást, mindenkinek ajánlom, aki ettől a nagyon kellemetlen betegségtől szenved. "

Dr. Dobay Péter
Pécs

"A családomban ketten allergiásak vagyunk és arra a megoldásra jutottunk, a gyógyszer szedése mellett, hogy levegőtisztítót veszünk. A légtisztító  beváltotta a hozzáfűzőtt reményeket, csak úgy mint az ügyfélszolgálat is. Lefekvés előtt kb. egy órával bekapcsolom a légtisztítót, így az alvás szinte hegyi levegőben történik. Kapunk levegőt…először nem hittem el, hogy ilyen lehet, de a légtisztító készülék ezt tudja. Jobban tudunk elaludni. A hangja nem zavaró, mert alvás alatt nem hagyom bekapcsolva.
Berecz Tamás

"A légtisztítót azért vásároltam, mert akkori munkám a szmogos budapesti belvárosba szólított. A levegőtisztító segítségével a portól és a szmogtól is sikerült megszabadulnom. További nagy előnye volt a levegőtisztító berendezésnek, hogy az allergia időszakban a zárt szoba levegőjét rövid idő alatt megtisztította, így amíg ott tartózkodtam, addig a tünetek nem jelentkeztek. "
Szabó László

"Zöld környezetben lakom, és a lakásban soha nem éreztem, hogy olyan tiszta a levegő, mint a teraszomon, -(persze dohányzom is a lakásban elvétve és a fűtés is befolyásolja, kandalló) Amióta megvan a légtisztító egészen más a levegő minősége a lakásban, kiszűri még az ételszagokat is, - (egy légterű az alsó szint). Részemről meg vagyok elégedve"
Vámi Tamás

"Van egy cicám, igy a levegőben szálló macskaszőr összegyűjtésére vettem a  levegőtisztítót. Ezzel - ha mindet nem is tudja kiszűrni - legalább magamat megnyugtatom, hogy nálam nincs szállongó macskaszőr. Tehát a vásárlás oka és indoka egy cica volt.
A légtisztító jól működik. Minden olyan árut, amit interneten meg lehet venni, én már igy vásárolok. Eddig nem csalódtam, minden cég korrekt volt az áru leszállítását és annak minőségét tekintve. És ebbe a körbe tartoznak Önök is. Mivel nem vagyok műszaki képzettségű, igy egy-egy termék esetében megspórolom a mászkálást, hiszen egy boltban sem tudok meg többet a vásárlásra váró termékről, mint amit interneten elolvashatunk. Szerintem óriási ötlet. És sok esetben az internetes megrendelés még árkedvezménnyel is járt. Én csak mindenkinek ajánlani tudom a légtisztítót, és biztatok mindenkit erre az időtakarékos vásárlásra.  
A légtisztító halkan  működik, és bizom benne, hogy a levegőben szállongó por és szálló macskaszőr aránya sokkal kevesebb lesz a szobámban. Aki látott már ilyen pihéket, az tudja, hogy alig észrevehetők.   "
dr. Molnár Károlyné

A légtisztító megrendeléséhez kérem, kattintson erre az ikonra:

 
 
 
  Így is ismerheti: WDH6
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^