Stadler Form Tom

Termékleírás
Tom
Légmosó

Légnedvesítő
ISC ionos ezüstkocka
Illóolaj adagoló
Éjszakai üzemmód
LED kijelző
Érintőgombok
Páratartalom és páraerősség-szabályzás
Kivehető, mosható előszűrők
Nincs cserélendő szűrőbetét
Automatikus kikapcsolás
Öntisztító mód

Ajánlott maximális szobaméret: 65 m2 / 160 m3 Párásító kapacitás: 450 g/h Víztartály térfogata: 6 liter Zajszint: 24,5 dB Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz Teljesítmény: 19W Méretek: 380 x 460 x 225 mm Súly: 8.8 kg Szín: fehér

A Stadler Form Tom légmosó a párásítást, légtisztítást 22 tárcsával végzi. A lassan forgó nedves tárcsák között szívja át a szoba levegőjét, ahol a víz elpárolog, az apró szálló szöszök és porszemcsék pedig rátapadnak a tárcsákra. A tárcsákról minden fordulattal a vízbe mosódik a szennyeződés. A speciális tárcsakiképzésnek köszönhetően a vízből csak egy leheletnyi vízfilm tapad a tárcsákra, a vízben lebegő szennyeződések nem. A készülék rendelkezik aroma párologtatására alkalmas fiókkal is, amivel kiválóan alkalmas aroma terápiára.
A Stadler Form Tom az egyetlen légmosó készülék a piacon, amely a nedvesítő tárcsákon kívül tartalmaz még 2 darab mosható (nem kell cserélni) előszűrőt, a legnagyobb porszemek és hajszálak felfogásához, így azok már nem jutnak be a nedvesítő tárcsákhoz.

Üzemeltetés
A Stadler Form Tom egyedülálló módon rendelkezik öntisztító (clean) üzemmóddal. Ebben az üzemmódban a ventilátor nem forog, csak a nedvesítő tárcsák. Ezáltal nem kell rendszeresen szétszedni a tárcsákat a karbantartáshoz, elég ha ecetes oldattal, vagy vízkőoldós oldattal feltöltjük a tálcát és a "clean" programon elindítjuk az öntisztítás funkciót. Mivel nincsen benne cserélendő szűrőbetét, ezért az üzemeltetése nem jelent plussz költséget. A víz elpárologtatásával a párásító rendszer vízkövesedik. Az Aquarius nedvesítő tárcsáiról a vízkő 20%-os ecettel egyszerűen eltávolítható.

Higiénia
Ionic Silver Cube ezüst tégla
Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^