Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
HEAVENFRESH 300 - Multifunkciós légtisztító

A Heavenfresh 300 levegőtisztító fontosabb tulajdonságai:
 - Hatékony Hepa szűrőt használ
- Három rétegű szűrő - előszűrő, aktív szén és Hepa
- Szűri a port, a szagokat, a füstöt és UV lámpával és ionizátorral fertőtlenít
- 99,97 % -os hatékonyságú szűrés
- 0,3 mikron részecskeméretig megbízhatóan tisztítja a levegőt
- Nagy mennyiségű levegőt keringet - a tiszta levegő gyorsan eloszlik a légtérben
- A vastag szűrő akár 2 évig is használható csere nélkül
- Ki/be kapcsolható ózonfunkció
- 100 % -ban elektromos vezérlés
Különlegessége ennek a levegőtisztítónak, hogy ki/be kapcsolható ózonfunkcióval is rendelkezik. Az ózon kis mennyiségben is nagyon jó fertőtlenítő anyag és lebontja, semlegesíti a levegő szennyeződéseit. Az ózon hatékonyan elbánik a dohányfüsttel is. Illata kis mennyiségben a hegyi levegőhöz hasonlít, nagyobb mennyiségben pedig erősen szúrós szagú gáz.

(Egészségpénztári elszámolhat óság: Mint minden Heavenfresh légtisztító és ionizátor, ez a típus is elszámolható egészségpénztárra, ugyanis ápolástechnikai (gyógyászati) seg édeszköz minős ítést kap ott. Ha egészségpénztárra szeretné elszámolni a légtisztítót, akkor ezt kérjük rendeléskor jelezze felénk. ) A levegőtisztító néhány felhasználási területe a teljesség igénye nélkül:

- Asztma, allergia ellen: A légtisztítás jelentősen csökkenti a levegőben keringő allergének mennyiségét is, így nem véletlen, hogy sok ügyfelünk allergiás , vagy asztmás tüneteinek a csökkenéséről, vagy megszűnéséről számol be.

- Légtisztítás az egészségesebb levegőért: A légtisztító hatékonyan szűri vagy semlegesíti a háztartási vegyszerek, a bútorok, az elektromos gépek által kibocsátott káros anyagokat és az elektroszmogot. Ha megszabadul ezektől a káros hatásoktól az valószínű jobb közérzettel párosul.

- Szagok ellen : A HF 300- a s levegőtisztító különösen jól elbánik a szagokkal. A bepített ki/be kapcsolható ózonfunkció és az aktív szén gyorsan lebontja a legkülönfélébb szagokat, ezért pl. téli időszakban kevesebbet kell szellőztetnie, amivel rengeteg fűtési energiát megspórolhat.

- Dohányfüst, cigarettafüst megszűntetésére: Cigarettafüst közömbösítésére is ezt a típusú légtisztítót ajánljuk, hiszen az ózon képes részecskéire bontani, és közömbösíteni a füstöt. Megjegyzés: Folyamatos dohányzás mellett természetesen nem lesz füstmentes a levegő, inkább arra lehet számítani, hogy a légtér kevésbé telítődik a füsttel, és a cigarettázás befejezése után sokkal gyorsabban helyreáll a tiszta, jó levegő.

- Légitsztító finompor, kipufogó gázok semlegesítésére: A forgalmas utak közelében igen magas a mérgező gázok és a finompor koncentrációja. Ezek a gázok sajnos továbbterhelik az egyébként is szennyezett lakótereket. Ezen a szellőztetés sem segít, egyetlen megoldásnak a légtisztítást látjuk.

- Légtisztítás vírusok, baktériumok ellen: Különösen nagy segítség ez olyankor, amikor az egyik családtag betegeskedik, vagy amikor fertőző beteg tartózkodik a lakásunkban. A Heavenfresh légtisztítók semlegesítik a legtöbb korokozót, így csökkentik azok továbbterjedésének és megtapadásának esélyét.

Az alábbi képsor bizonyítja, hogy a levegőtisztító még az olyan parányi részecskékkel is eredményesen felveszi a harcot, mint pl. a dohányfüst. A képek egy füstkamrában készültek, ahol a Heavenfresh HF-300  pillanatok alatt semlegesítette a szennyeződést!

Hogyan tisztítja a levegőt a Heavenfresh 300 aktív légtisztító ?

1. Porszívózható előszűrő: Ezen fennakadnak a nagyobb részecskék, mint pl. porcicák, haj, állatszőrök. Ezáltal növekszik a többi szűrő élettartama.
 2. Aktív szénszűrő: Hatékony légtisztítási technológia a vegyszerek, szagok és dohányfüst ellen.

3. Nagy hatásfokú HEPA szűrő: Por, allergének és egyéb szennyeződések (baktériumokat is beleérve) ellen szolgál. A HEPA szűrőket a Homeland Security U. S. Deparment is ajánlja. Hatásfoka 99,7 %-os hatásfokkal fogja fel a 0,3 mikronnál nagyobb légszennyező anyagokat.

4. UV lámpa: Mikro szervezeteket, mint például baktériumokat, gombákat, vírusokat semmisít meg. (Az UV lámpát a U. S. Centers of Disease Control is javasolja. )

5. Biztonságos és hatásos ionizáló : A levegőben keringő szennyeződések legnagyobb része pozitív töltöttségű. A negatív ion ezekhez a részecskékhez hozzátapad és semlegesíti őket. Az összetapadt részecskék nehezebbek lesznek a levegőből és a talajra hullanak, vagy áthaladva a légtisztítón megtapadnak a Hepa szűrőben.  (A Hygiene of Journal egy tanulmánya úgy vélte, hogy a negatív ionok javítják a szűrőegységek hatékonyságát, és több tanulmány beleértve az U. S. Dept of Ariculture tanulmányát is, bizonyította az ionizálók hatékonyságát a por és a baktériumok ellen. )

6) Biztonságos ózon funkció : Ezt a funkciót csak rövid ideig szabad bekapcsolni. Olyan esetekben ajánlott, ha nagyon gyorsan le akarjuk bontani a cigarettafüstöt, vagy tudjuk, hogy olyan személy tartózkodott a helyiségben, aki vírussal, vagy baktériumokkal fertőzött. Akárcsak a ventillátor fordulatszáma, a kibocsátott ózonmennyiség is növelhető, hogy minél gyorsabban eltüntethesse a szagokat és az egyéb szennyező anyagokat!
Ez a funkció alap esetben ki van kapcsolva.

A 6 különböző technológiával a Multitech Intelli-Pro aktív levegőtisztító gyakorlatilag mindenfajta légszennyező anyag ellen megvéd:

Po r, atka: A HEPA szűrők a leghatékonyabban lépnek fel a por és allergének ellen, az ionizálás biztosítja a szűrők még tökéletesebb teljesítményét.

Baktériumok: A HEPA szűrő, az UV lámpa és az ionizáló feltartóztatják és megsemmisítik a baktériumokat.

Virágpor és egyéb allergének: A HEPA szűrők a leghatásosabbak a porral és allergénekkel szemben, az ionizátorok pedig bizonyítottan a növelik a szűrők teljesítményét.

Penészgomba: A HEPA szűrők csapdába ejtik a penészgombák spóráit . Az UV f ény megsemmisíti a méreganyagokat, melyek a spórák által kerültek a levegőbe.

Cigarettafüst: Az aktív szénszűrő a leghatékonyabb a piacon, mely eltávolítja a füstöt és aport a levegőből az ionizáló segítségével.

Vegyszerek és illékony szerves vegyületek: Az aktív szénszűrők a leghatékonyabbak a vegyszerek, gázok csapdába ejtésében. Az ionizáló és UV fény semlegesítik a vegyszereket.  

Vírusok / Baktériumok. Az UV lámpa és az ionizátorok a legjobb fegyverek a baktériumok és a vírusok ellen.  

 

Szagok: Az aktívszén, az ionizátor és az UV lámpa a leghatékonyabb technológiák, melyek megszűntetik a kellemetlen szagokat.  Mely szennyező anyagokat szűrik meg az egyes technológiák?

Kedvező áron biztosítunk csere Hepa szűrőt és UV lámpát.
Csendes. Az alacsony fokozatú beállítás maximális békét és nyugalmat jelent a szobában, de a magasabb fokozatokon is csendes a levegőtisztító .  Műszaki adatok:
 • Feszültség: 230 V, 50 Hz
 • Energiafogyasztás: 50 Watt (legmagasabb ventillátor fordulatnál)
 • Negatívion kibocsátás: Akár 12.000. 000/cm 3
 • UV kibocsátás: 254 nm
 • Aktív oxigén: < 0,05 ppm a készüléktől 10 cm távolságban
 • HEPA szűrő hatékonysága: 99.97 százalék 0.3 mikronnál
 • Szűrőcsere: 2 évente (teljes szett ára 10.800 Ft)
 • Dimenziók:38 x 33 x 19,7
 • Súly: 4,5 kg
 • Alkalmazható terület: 47 m2-ig
  ideális terület: 25 m2

2 éves Garancia!
Vásároljon bizalommal! Minden levegőtisztítónk szigorú ellenőrzésen ment keresztül.

Ha bármi további kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken . Ha már meggyőződött, hogy megfelelő Önnek ez a légtisztító, akkor az alábbi kosárra kattintva megrendelheti:

 
Vásárlói vélemények a levegőtisztítóról
"Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel tapasztalataimat HF 300 légtisztítóval kapcsolatban, amelyet az asztmám és az allergiám miatt vásároltam.
Tudni kell, hogy kb. 12 éve augusztus közepétől szeptember végéig a gyógyszeres kezelés ellenére komoly allergiás tüneteim vannak. Ez asztmában, szemviszketésben, és tüsszögésben is jelentkezik, stb. A dolog már tarthatatlanná vált és elhatároztam, hogy megveszem a fent említett levegőtisztító készüléket . Beraktam a 12nm-es hálószobába és kb. 1 óra járatás után befeküdtem regenerálódni és kipróbálni, hogy egyáltalán érdemes volt e megvenni a légtisztítót. Nos a szemviszketésem, és a szemduzzanatom kb. 10 perc múlva elmúlt. A légtisztító egész éjjel dolgozott, reggelre rendbejöttem, folyamatosan tudtam aludni, nem volt orrdugulásom, nem kellett éjszaka és reggel  tüsszögnöm, vagyis kipihenten tudtam menni dolgozni. Nyílván a napközbeni pollen koncentrációkra megoldást nem tud adni a levegőtisztító, de arra kifejezetten alkalmas, hogy az estét nyugodt körülmények között töltse az ember és az alvás valóban az alvásról szóljon.
Mindenképpen érdemes megvenni azoknak ezt a levegőtisztító berendezést, akiknek, a gyógyszerek ellenére is jelentkeznek az akár enyhébb tünetek is, mint orrdugulás, szemviszketés, alvásból való felébredés orrfolyásra, tüsszögésre. Ezekre kifejezetten alkalmasnak találtam. Gyógyszeres kezelés mellett az asztmára is jó hatással van. "
Molnár Gábor

"Köszönettel megkaptam a múltkor a légtisztítót. Azt kell mondjam, hogy ez az első alkalom, amikor internetes vásárlásban nem csalódtam és azt, vagy annál jobbat kaptam, mint amire számítottam. A levegőtisztító tökéletesen működik. Tudom másnak is ajánlani, akinél a háziállatok szaga gondot okoz. "
Szökröny Tamás

"A levegőtisztító készüléket légúti allergiám és asztmám miatt vásároltam Önöktől. Megrendelést követően gyorsan elküldték a címemre. Azóta tavasztól őszig használom és nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg tisztább a szobámban a levegő, annyira, hogy még a portörlést is mellőzhetem. "
Terhesné Berta Rozália

"Azért vásároltam légtisztítót, MERT A PÁROM DOHÁNYZIK ÉS SOKSZOR KÖHÖG, FULDOKLIK.
Sajnos az én torkom is gyakran kapar és köhécselek, de fuldoklásig.
Pedig én már 10 éve nem dohányzom, de akkut garat és  orr- melléküreg gyulladásom van.
Azt kell mondanom, hogy ritkán használjuk a levegőtisztító készüléket, mert a nyári időben tárva nyitva volt a hálószoba ablaka, amely egy szépen gondozott parkra, zöldövezetre nyílik. Nem voltak rohamok, jól el voltunk mind ketten. Most már használjuk, mert ritkábban nyitjuk az ablakot.
Amikor használjuk a levegőtisztítót, nincs fuldoklás. Én nagyon elégedett vagyok a légtisztító készülékkek, mert a párom már nem ugrik fel álmában, hogy nem kap levegőt. Azelőtt ilyen sokszor előfordult. "
Tisztelettel: Patakiné Így is ismerheti: HF 300, HF300
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^