Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
HEAVENFRESH HF 210 UV nagy teljesítményű levegő ionizátor és UV lámpa
 
Ajánljuk nappaliba,  nagyobb szobákba, irodákba.
 

(Elszámolható egészségpénztárra gyógyászati segédeszközként: Minden Heavenfresh ionizátor és légtisztító rendelkezik gyógyászati segédeszköz (ápolás technikai segédeszköz) minősítéssel. Egészségpénztárra történő vásárlás részleteivel kapcsolatban kérjük, keressenek minket a következő telefonszámon: 06 20/3880-193)
 
Milyen anyagoktól véd a Heavenfresh 210 ionizátor?
  

 
 Atkák, por, pollenek: az elektrosztatikus plazma szűrő tartóztatja fel őket.  
 
 
Baktériumok: az elektronikus porgyűjtő az UV lámpa és az ionizáló semlegesítik és feltartóztatják és megsemmisítik a baktériumokat.  
 
 

Vírusok / Baktériumok. Az UV lámpa és a levegő ionizátorok a legjobb fegyverek a baktériumok és a vírusok ellen.    

 
 
Penészgomba: Az UV fény megsemmisíti a méreganyagokat, melyek a spórák által kerültek a levegőbe.
 

 

 
Cigarettafüst: Az anionok bontják le a cigarettafüstöt
 

 
Vegyszerek és illékony szerves vegyületek:  Az ionizáló és UV fény semlegesíti a vegyszereket.  

  

 
Szagok: A negatív ionok közömbösítik a szagokat és az illatokat.
 

Hogyan működik a Heavenfresh HF 210-es ionizátor?
 

 Az ionizátor csapdába ejti a szennyeződéseket a fémből készült porgyűjtő lemezek segítségével.
 Az elektrosztatikusan töltött lemezek úgy vonzzák a részecskéket és a káros anyagokat, mint a mágnes és azokat a környezet levegőjéből távol tartják.  

 
Az ionizátor a NASA által kifejlesztett és alkalmazott anion - plasma technológiát felhasználva semlegesíti a legapróbb részecskéket is, mint pl. vírusokat, baktériumokat.  

A negatív ionok keringtetése: A ki/be kapcsolható ventilátor segítségével a negatív ionok még gyorsabban eljutnak a helyiség minden részébe, ahol a káros anyagok lebeghetnek. A negatív ionok semlegesítik a pozitív töltöttségű káros részecskéket és mikroorganizmusokat, amiket különben belélegeznénk.

A készülékből kiáramló negatív ionok lehetőséget nyújtanak azon részecskék és káros anyagok semlegesítésére is, amik túl távol vannak az ionizátortól, és így nem tudnak bejutni a készülék porgyűjtő rácsához.

 
 Könnyen tisztítható lemezek
A rozsdamentes acélból készült porgyűjtő lemezeket nagyon könnyű tisztítani.

 

 
 

 Költséghatékony: Havi kb. 90 Ft elektromos áramot fogyaszt 
 
 
 

Az ionizátor további előnyei:

Páratlan ionkibocsájtó teljesítmény: A 25 ionizáló tűvel kimagasló teljesítménynövekedést ért el az XF 210 UV más hasonló méretű levegő ionizátorokkal szemben.

A ventilátor segítségével az egész helységben egyenletesen oszlanak el a negatív ionok.

Nincs szükség szűrőcsrére: Az elektrosztatikusan töltött fém lemezek úgy vonzzák a káros anyagokat, mint a mágnes. A HF 210 UV porgyűjtő lemezeit könnyű szétszerelni, tisztítani és azután ismét összeszerelni.

 Nagyobb levegőcsere: Az ionizátorba építettek egy ki/be kapcsolható fúvóberendezést, mely egyenletesen elosztja a megtisztított molekulákat a helyiségben.

Hangtalan / Nagyon halk: Ha a ventilátor ki van kapcsolva, a HF 210 UV teljesen hangtalanul működik. Ha be van kapcsolva a fúvóberendezés, akkor a hangszint kb. egy notebook hangszintjével egyezik meg.

 Nagyon tartós: Az ionizátor tartósságát különleges anyagok és a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia garantálja.

 Lakásban és buszban is alkalmazható: Az HF 210 csatlakoztathatja egy normál konnektorba az otthonában. Továbbá a mellékelt adapterrel nagyobb járművekben is élvezheti a friss és tiszta levegőt.

 Kompakt: bárhol elhelyezhet.

 Bizonyított hatékonyság
 Az ionizátor a szennyezett részecskék 99,5 %-át eltávolítja a helységből!
 
 
 

 Egy nem sokkal ezelőtt elvégzett laborteszt alapján az HF-210 eltávolítja a szennyezett részecskék 99,5 %-át. A mérés az egész helység levegőjének értékeit tükrözi. Azért meglepő ez az érték, mert nem a hagyományos módszerrel mérték azokat.
 
Hagyományos módszer: A levegő értékeit közvetlen a beáramlás és a kiáramlás helyén vizsgálják.
 
A HF 210 tesztjében: egy 3,6 m3 kamrában mérték az eredményeket nem pedig közvetlenül a készüléknél.
 
1) A teszt elején füstöt engedtek a kamrába. Az első grafikon mutatja, hogy az ionizátor nélkül több órán keresztül megmaradt a levegő szennyezettsége,
2) míg a HF 210 UV levegő  ionizátor készülék segítségével a 2. grafikonon látható módon alig több, mint egy óra alatt szinte teljesen tiszta lett a levegő.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*A tesztben a levegő szennyezettségét az egész kamrában mérték, nem csak közvetlen a készüléknél.
*A füst kiválóan alkalmas az egyéb apró részecskék, mint pl. allergének reprezentálására

 Eredmények  Overall Result: 99.5% of Smoke Particles Removed
Chamber Size: 128 cubic feet (4' x 4' x 8')
Temperature: 75-80oF
Humidity: 50-60%
Performed by independent testing lab.
 
 További teszt eredmények:
U. S. Dept. Of Agriculture: a baktériumok 95, a porrészecskék 92 %-os csökkenése a levegőbe.
Good Houssekeeping Magazine Engineers: hatékony a dohányfüst ellen.
Journal of Hygiene: 96%-kal csökkenti a baktériumkoncentrációt a működési területen.

Még több érv, mely a Heaven Fresh HF 210 UV légtisztító / ionizátor mellett szól:

A HF 210 UV ionizáló szinte minden fajta, a levegőben található káros anyagot semlegesít, pl. allergéneket (mint a pollen, háziállatok szőre, por, parlagfű), mikroorganizmusokat (mint a baktériumok, vírusok, penészgombaspóra) továbbá vegyi anyagokat és szagokat.
 
Magas negatív ion teljesítmény: Ahogyan arra az előbbiekben utaltunk, a negatív ion hatékonyan tisztít. A HF 210 nagyobb mennyiségben gyárt légtisztító hatású molekulákat, mint sok hasonló méretű levegőtisztító berendezések a piacon.
 
 
 
UV lámpa: segít semlegesíteni a baktériumokat és a vírusokat. Ezen felül szép fényt, és modern kinézetet külcsönöz a készüléknek.

Nincsenek magas alkatrészköltségek: Nincs szükség szűrők cseréjére, egyszerűen kitakaríthatja a berendezést.

Rozsdamentes acélból készült alkotórészek: Nemcsak a porgyűjtő lemezek, hanem az ionizált tűk is rozsdamentes acélból készültek. Ezáltal ez a készülék rendkívül tartós.

Kompakt: A levegőtisztító kompakt kialakítású, hogy a HF-210 légtisztítót akárhová helyezhesse a lakásban: pultra, tálalóra, könyvespolcra, stb.

 
Az ionizátor műszaki adatai:
Névleges feszültség: 230 V AC / 12 V DC (adapter)
Elektromos teljesítmény: 8 W
Negatív ion koncentráció: 60.000. 000 / cm3
Ózon koncentráció: 0,015 – 0,04 ppm
Méret: 350 x 220 x 127 (mm)
Súly: 1,4 kg
Tisztítható terület: 47 m2-ig (ideális 23-33 m2)
Fúvóberendezés teljesítménye: 25,5 m3 /h
 
2 éves garancia!
Vásároljon bizalommal! Minden termékünk szigorú ellenőrzésen ment keresztül. A vásárlás dátumától számítva 2 éven keresztül díjmentesen kijavítjuk, vagy kicseréljük a hibás termékét.
 
Ha bármi további kérdése van, keressen minket bizalommal. Ha már meggyőződött, hogy megfelelő Önnek ez az ionizátor, akkor alábbi kosárra kattintva megrendelheti a HeavenFresh HF 210 ionizálót: 

 
 
 
További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat

Vásárlói vélemények a Heavenfresh HF 210 UV ionizátorról

"Az ionizátort azért vásároltuk, mert Dege István (- aki radiesztétaként tevékenykedik és többször is járt nálunk felmérni az lakásunk helyzetét -) ajánlotta.
A vásárlás időpontjában iker kislányaink kb. négy hónaposak voltak, és sokszor voltak nyugtalanok, vagy legalábbis mi nem tudtuk megfejteni a sírásuk okát.
A készülék használata során csak jó tapasztalataink vannak, a gyermekek nyugodtak, és amire nem is számítottunk: az én allergiás tüneteim is megszűntek. Azt is észrevettük, hogy nyugodtabban alszunk (a babák is).
Nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel, és ha családunkból más is szeretne hasonló készüléket vásárolni, Önöket fogjuk ajánlani, és köszönettel vesszük a kedvezményt. "
Tisztelettel:
Dr. Lak Edit
 
"Én azért vásároltam az ionizátort, mert olyan munkahelyen dolgozom, ahol nem lehet ablakot nyitni, továbbá sokan dolgozunk ezen a munkahelyen, az irodámban nagy a személyforgalom és én pedig kismama vagyok. :)
Főként azért vásároltam, hogy a levegőben terjedő bacikat kiszűrje, megszűrje, mert véletlenül sem akarok elkapni semmilyen betegséget.
Eddig a hozzá fűzött reményeket beváltotta, mert mióta megvásároltam nem voltam beteg, pedig itt körülöttem jó néhányan küzdöttek ilyen-olyan megfázással.
Az ügyfélszolgálattal sem volt problémám, készségesek, segítőkészek voltak amikor a termék felől érdeklődtem. "
Szubin Adrienn
 
"Négy hónapja használom a HF 210 Heavenfresh ionizátort éjjel-nappal egy 25 négyzetméteres szobában. Mikor belépek, mindig érzem a különleges friss ózon illatot. Én dohányzom és valóban eltünteti a nehéz cigifüst szagot! Nagyon örülök neki, ha ismerem, már évekkel hamarabb megvettem volna. Köszönöm a gyors és udvarias kiszolgálást és a valóban hasznos készüléket!"
Üdvözletem: Leé Ferenc
 
"Allergiám miatt gondoltam, hogy jót tenne egy tisztább levegő a hálószobában. Mivel viszonylag az allergiás szezon(om) végén vásároltam, így nem tudom, hogy ezen tulajdonságai mennyire lesznek megfelelőek, de azóta biztos, hogy sokkal frissebb a levegő a szobában és a por mennyisége is kissebb lett. Eleinte teljesen csendesen működött és szépen belesimult a polcon lévő többi tárgy közé. Bátran merem ajánlani egyébként mindenkinek. "
Szojka Miklós
 
"Az ionizátort azért vettem, mert elég penészes gombás volt a lakás, és emiatt fulladtam.
A készülék beváltotta a reményeimet, valóban sokkal jobb lett a levegő.
Mára már a fulladásom is abba maradt!!
És valóban friss levegőt érezhetünk a lakásban. "
Oláh József
 
"Köszönöm szépen az ionizátort. Korrekt és gyors üzlet volt.
Bátran ajánlom mindenkinek az ionizátort. További szép napokat!"
Vass Ferenc

"Az Önöktől vásárolt légtisztítót gyakran használom, általában 25-35 percig. Az UV fénnyel ionizált levegő elpusztítja a levegőben szálló vírusokat és baktériumokat. "

Üdvözlettel: Dr. Vajda Boldizsár

Vásároljon Ön is Heavenfresh 210-as ionizátort, és csökkentse az allergiás, asztmás tüneteit, teremtsen egészségesebb levegőt otthonában. A rendeléshez kérem kattintson az alábbi ikonra:
 

 
 
  Így is ismerheti: HF 210 UV, HF210UV
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^