Falmec Gruppo Incasso 105cm

Falmec Gruppo Incasso 105cm

175 900 Ft-tól 8 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

 

Falmec GRUPPO INCASSO EVO 105 páraelszívó

175 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
irány a bolt »
apexmuszaki.hu
 

Falmec GRUPPO INCASSO EVO 105

175 990 Ft
Egy héten belül
irány a bolt »
cserebirodalom.hu
 

Falmec GRUPPO INCASSO EVO 105 Beépíthető páraelszívó (GRUPPO INCASSO EVO 105)

5 év garancia minden készülékre! Órapontos kiszállítás.

175 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
irány a bolt »
onlinemarkaboltok.hu
 

Falmec GRUPPO INCASSO EVO 105 álkürtőbe építhető páraelszívó

175 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
mosogatok.hu
 

Falmec Gruppo Incasso Evo 105

175 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
haztartasigepek.net

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Falmec termékek: Falmec Páraelszívó / Szagelszívó

Termékleírás
TípusÁlkürtős (beépíthető)
MűködtetésÉrintőgomb
MegvilágításLED
Szélesség105 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

FALMEC Gruppo Incasso Evo 105 inox páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
Felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető.
 
A modell 53 és 78 cm széles kivitelben is elérhető ajándék hordozható ételmelegítővel.
 
További elérhető Gruppo Incasso modellek:
 • Pro 80 - inox -  90 cm széles - Falmec professional + ajándék ételmelegítő
 • NRS 50 - inox - 53 cm széles - NRS® zajcsökkentő rendszerrel + ajándék indukciós főzőlap
 • NRS 70 - inox - 80 cm széles - NRS® zajcsökkentő rendszerrel + ajándék indukciós főzőlap
 • Murano 50 - fehér üveg - 53 cm széles
 • Murano 70 -  fehér üveg -  78 cm széles
 
Külső motoros változatban is rendelhető - a külső motoros páraelszívók nagy előnye a zajcsökkenés.
Külső motoros változatban rendelt páraelszívónál az elszívó motor (ventilátor egység) nem magában a páraelszívóban kerül elhelyezésre, hanem távol a készüléktől egy külső egységben. A külső motor beépítésével a készülék működése csendes, mivel a páraelszívó kürtőnél csak a levegő áramlását lehet hallani, magát a motorhangot nem.
A külső motort el lehet helyezni a padlástérben, tetőtérben, falon kívül vagy magán a tetőn. Mindegyik elhelyezésnek megvan a maga külső egysége.
 
 • FALMEC - ( SEM1 ) SOTTOTETTO T95, ( SEM11 ) Sottotetto Bruschless, ( SEM12 ) REMOTO típusú külső motor - elhelyezés tetőtérben, padlástérben - megfelelő légtechnikai csövek és idomok használatával. Lehetőség szerint a motor és a csövek szigetelése ajánlott az esetleges kondenzvíz lecsapódás elkerülése érdekében.
 • FALMEC - ( SEM2 ) ESTERNO, ( SEM3 ) típusú külső motor - elhelyezés külső falon (rendkívül jó megoldás, hiszen az esetek többségében rövid légtechnikai cső is elegendő lehet a bekötéshez, ezáltal a motor még hatékonyabb légszállítást biztosít.
 
Külső motoros páraelszívó rendszer vásárlása esetén a páraelszívó ernyő nem tartalmazza a belső motort! Külső motoros rendszer esetében a motor a páraelszívó ernyőből kikerül és a páraelszívó ernyő a távolabb lévő motorral egy vezérlőkábel segítségével kommunikál, ezzel lehet bekapcsolni a készüléket és fokozatokat is állítani. Minden esetben magában a páraelszívóban található a vezérlés és a világítás, ezt a vezérlést kötik össze a külső motor vezérlésével.  
 
A páraelszívó ára nem tartalmazza a külső motor árát. A külső motor árai típusonként változóak, melyek honlapunkon megtekinthetőek.
 
Külön megvásárolható ferde vagy lapostetőn elhelyezhető külső motor ( VILPE® tetőventilátor ) is az extra csendes megoldásért: 
 • VILPE tetőventillátor szett Ø 125 1002 ECO - fekete, barna, zöld, szürke, vörös, téglavörös
 • VILPE tetőventillátor szett Ø 160 1004 ECO - fekete, barna, zöld, szürke, vörös, téglavörös 
A páraelszívókhoz használható SZIGETELT tetőventilátor-készletek arra szolgálnak, hogy MOTOR NÉLKÜLI ELSZÍVÓERNYŐ beépítése esetén a motor a lakótéren kívülre kerüljön és így jelentősen CSÖKKENJEN A ZAJSZINT. A motor ebben az esetben a tetőventilátorban helyezkedik el, de a páraelszívóról vezérelhető. A cső egy beépített, 50 mm vastag zajszigeteléssel rendelkezik.
A tetőventilátoros páraelszívó rendszer vásárlása esetén a páraelszívó ernyő nem tartalmazza a belső motort!
 
Gruppo Incasso Evo 105 páraelszívó
 
105 cm széles
Fényes, rozsdamentes acél (AISI 304)
Perimetrikus elszívás
Elektronikus vezérlés
Energiatakarékos Dynamic LED világítás
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 49 - 67 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 800 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 670 m3/h
Energiaosztály: B
 
 
Az európai páraelszívó gyártásban meghatározó szerepet betöltő, Velence közelében 1980-tól működő FALMEC S. p. A. kizárólag páraelszívó (fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, rusztikus, sarok és külső motoros) gyártására szakosodott,   neves olasz, valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója. Termékeik abszolút garanciát nyújtanak a formatervezésre és a felhasznált anyagokra a legjobb olasz gyártási hagyományokkal. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások (pl. a világújdonság E-ion rendszerű légtisztítás!), különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó, funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt. A FALMEC - felismerve az egyre növekvő vásárlói igényeket a folyamatosan fejlődő konyhatechnológia területén, megkezdte a legcsendesebb rendszerek gyártását. Ezek a külső motoros megoldások, valamint belső motorok esetén az NRS® rendszer, melyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak. Legújabb fejlesztése a Circle. Tech rendszerű páraelszívók.
 
AISI 304 fényes, rozsdamentes acél - A Falmec 18% krómot és 8% nikkelt tartalmazó ötvözetet választ és használ AISI 304 rozsdamentes acél készítésénél, mely higiénikus, könnyen tisztítható és a korrózióval szemben ellenálló acél. Tesztekkel igazolt, hogy az AISI 304 messze a legjobb anyag a páraelszívók gyártásához.
 
A perimetrikus elszívó technológiával rendelkező páraelszívónál az elszívás mintegy légfüggönyt képezve a főzőfelület fölött, egy ún. zajcsökkentő panel pereme mentén történik, ezáltal a légsebesség megnő és hatékony légszállítást tesz lehetővé.
 
Az ételszagok és a pára szétterjedésének megelőzése érdekében a főzés megkezdése előtt 5 perccel célszerű a páraelszívót bekapcsolni. A főzés befejezése után az utószellőztető funkció biztosítja a további szellőztetést.
 
Energiatakarékos LED világítással felszerelt, mely rendkívül alacsony energiafelhasználást tesz lehetővé.
 
perimetrikus elszívás - nagyobb teljesítményű szívóerő
időzítő (utószellőztetés)
aktívszén-filter tartozék
fém zsírszűrők - mosogatógépben is moshatóak
 
 
Nyomás: 500 Pa
Motor teljesítménye: 180 W
Világítás: 2 x 1,2 W LED - 3200 K
Aktívszén-szűrő: 6-os típus
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos hogy kell:
 • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett - ebben az üzemmódban az elszívott levegő - a zsírszűrő filteren áthaladva - egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
 • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő - ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
A szűrőt a motor két oldalára kell feltenni, amely a kürtő belsejében, középen van és el kell forgatni 90 fokkal, amíg az ütközésig be nem kattan.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
 • távvezérlő
 • Falmec 103050091 aktívszén-szűrő (tipo 6)
 • Falmec 101080134 fém zsírfilter
 
Súly: 15 kg
Szélesség: 1050 mm
Mélység: 294 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 52 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 62 cm
 
Külső motoros változatnál minden esetben a kívánt cél elérése érdekében ajánlott minimum 3 méter távolságot hagyni a páraelszívó ernyő és az adott külső motor között a rövidebb távolság miatt esetlegesen, a légtechnikai csövön keresztül visszahallható motor zajának elkerülése végett.
 
A légtechnikai kivezetés során az ajánlott 3 méter távolságon túl célszerű merevfalu légtechnikai csőrendszert és azok elemeit alkalmazni, továbbá hő és zajszigetelést is használni a kivitelezés során.
 
Abban az esetben, ha a minimum 3 méteres kivezetési távolságra, vagy külső motor alkalmazására nincs lehetőség, akkor választhatóak az extra csendes (akár 85%-kal halkabb, mint egy azonos elszívási teljesítménnyel rendelkező hagyományos készülék), nagyteljesítményű, belső motoros Falmec NRS technológiával rendelkező páraelszívók. A FALMEC egyik jelentős fejlesztése az NRS® zajcsökkentő rendszer , amely a motor és a légáramlási út különleges kialakításának, valamint ezek speciális szigetelésének köszönhetően extra csendes megoldást biztosít. Az új, különleges zajcsökkentő rendszer jelentős mértékben csökkentette a páraelszívók zajszintjét. A műszaki megoldás a motor teljesítményét nem befolyásolja, így a csendes működés ellenére is hatékony légszállítást eredményez.
 
N. R. S technológiával rendelkező páraelszívók:
 • ARIA NRS
 • FLIPPER NRS
 • GRUPPO INCASSO NRS
 • HORIZON NRS
 • HORIZON NRS SZIGET
 • LUMINA EVO NRS
 • LUMINA EVO NRS SZIGET
 • PLANE NRS
 • PLANE NRS SZIGET
 • STILO 90 NRS
 • STILO 90 NRS SZIGET
 • VELA WHITE NRS
 • VELA WHITE NRS SZIGET
 • ZENITH NRS
 • ZENITH NRS SZIGET
 
Kimondottan ezekhez a típusokhoz a FALMEC egy új speciális aktívszén-szűrőt is kínál, mely egyéb más hasonló szűrőkkel szemben hosszabb élettartammal rendelkezik, valamint regenerálható, azaz az aktívszén részecskék, melyek a kellemetlen szagok megkötését biztosítják újra aktiválhatók és így a szűrő többször is felhasználható.
    Így is ismerheti: Gruppo Incasso 105 cm, GruppoIncasso105cm
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^