Boccia 3127-04

Boccia 3127-04

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Boccia termékek: Boccia Óra / Karóra

Citizen EW0650-51F Óra / Karóra 86 045 Ft Citizen EW0650-51F Casio LTP-1094E-7ARDF Óra / Karóra 13 580 Ft Casio LTP-1094E-7ARDF Calvin Klein K4323212 Óra / Karóra 71 765 Ft Calvin Klein K4323212 Timex T2H341 Óra / Karóra 19 910 Ft-tól Timex T2H341

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Célcsoport Női karóra
Típus Analóg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Boccia 3127-04 női karóra AJÁNDÉK DOBOZZAL Boccia 3127-04 női karóra AJÁNDÉK DOBOZZAL Műszaki adatok, paraméterek: Kód: 3127-04 Márka: Boccia Nem: Női Szerkezet: Quartz Típus: Analóg Üveg: Ásványi Szíj anyaga: Titán Szíj színe: Ezüst Tok anyaga: Titán Tok színe: Ezüst Számlap színe: Fehér Vízállóság: 50 Méter / Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak. Tok átmérő: (gombok nélkül) 21 mm Tok magasság: 38 mm Tok vastagság: 7 mm Garancia: 12 hónap (Magyarországi szervízháttérrel) 3 napon belüli meghibásodás esetén: Cégünk a termék vételárát visszatéríti, vagy abból a típusból felajánlja, hogy újat küld. Amennyiben ugyanaz az óra már nem kapható, a kifizetett összeg értéke oldalunkon levásárolható. 3 napon túli meghibásodás esetén: Kérjük, hogy a hivatalos szervízt keresd fel! Weboldalunkon látható termékfotók illusztrációk, a valóságban az óra színét tekintve minimálisan eltérhet a képeken láthatótól. Miért jó, ha a szíj, illetve az óra anyaga Kerámia vagy Titán? Kerámia: Fő előnye a magas keménysége és színmegtartó tulajdonsága. Keményebb, mint a nemesacél, és ezért nagyon magas a karcállósága. Antiallergikus, és ezért minden bőrérzékenyebb személy részére megfelelő. Fő hátránya a törékenysége – erős ütésnél repedés/törés következhet be. Titán: A titán nem tartalmaz adalékanyagokat, mint a nikkel és ólom, allergiásoknak is megfelel. Nem okoz semmilyen negatív reakciókat a bőrrel. Kemény, színálló és nagyon könnyű. Történet: Az Univerzál Óra Társaság, az UWC 1996-ban piacra bocsátotta a Boccia órasorozatát. A Boccia-márkát még 1994-ben Raphael Cohen elnökletével alapították. A Boccia órák a világon az egyik legkülönlegesebb és népszerűbbek órák közé tartozik, mivel minden egyes óra tömör titánból készült. Az órának majd minden tartozéka tiszta titán: a korona, a gombjai, az óracsat szemei, a rugalmas kötései, és a csatja. Az óra összetevői szilárdságukról, könnyű súlyukról, és rozsdamentességükről ismertek. Egyetlen olyan alkatrésze van a Boccia órának, ami nem titánból készült, ez a rozsdamentes acélból készült hálószemes szíja. Mindegyik óra minimum 30 M-ig vízálló.

Így is ismerheti: 3127 04, 312704

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.