Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Bering 53739-262 (53739-262)

46 830 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
schneiderora.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 46 830 Ft

További termékek a kategóriából

További Bering termékek: Bering Óra / Karóra

Seiko SNXS77K Óra / Karóra 73 000 Ft-tól Seiko SNXS77K Casio EF-121D-1AVEF Óra / Karóra 34 610 Ft-tól Casio EF-121D-1AVEF Casio EF-125D-1AVEF Óra / Karóra 25 990 Ft-tól Casio EF-125D-1AVEF Tissot 411.483 Óra / Karóra 214 035 Ft Tissot 411.483
Termékleírás
Célcsoport Férfi karóra
Típus Analóg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A termék nincsen készleten, de rendelhető. A szállítás személyes egyeztetést igényel.
Az óra üvege karcmentes Zafír kristályüveg. A MOSH keménységi táblázat skáláján 9-es keménységű Zafír kristályüveg teljesen karcálló.
Az óra csat része nemesacélból készül. A fémcsatok nagy kopásállóságuk miatt nagyon tartósak, éveken át megőrzik fényüket.
A megbízható pontos quartz óraszerkezet elemmel működik. Az elem várható élettartama kb. 2-3 év az óra funkcióitól függően.
Fizethet utánvéttel a futárnak. Bankkártyával a weboldalon illetve előre utalással.
Gyári csomagolás. A csomag továbbá tartalmazza a garanciafüzetet, a használati útmutatót, és a számlát is.
Nemesacél tokozás (316L rozsdamentes acél)
Az óra tokja rose arany színű. A modern PVD technológiának köszönhetően a tok sokáig megőrzi eredeti színét.
Kerek
Analóg
Sötét
Divatos
A németországi Braunschweigben található atomóra jeleit a Frankfurt melletti Mainflingenből sugározzák. Európában ezt az atompontos jelet, vagy az angliai Anthornból sugárzott jelet veszi az óra és automatikusan hozzájuk pontosítja magát. Ha az Egyesült Államokban vagy Japánban tartózkodik, akkor az ottani jeleket figyeli az óra. A pontosító jelvétel automatikusan éjszaka történik, de Ön szükség szerint bármikor kérhet pontosító jelvételt. Pontosító jel:DCF77 ( Mainflingen, Németország )MSF60 ( Anthorn, Egyesült Királyság )Hatótávolság: kb. 1.500 kmWWVB60 ( Fort Collins, USA )Hatótávolság: kb. 3.000 kmJJY40, JJY60 ( Fukushima, Fukuoka, Japán )Hatótávolság: kb. 1.000 km
Amennyiben a termék nem ezüst színű, úgy a gyártó az óratokot és fémcsat esetén a csatot PVD technológiával felületkezelte. A PVD felületkezelésnek köszönhetően az óra a színét nagyon sokáig megőrzi, a lekopás veszélye minimális. A PVD technológiával kezelt felületek éveken át csillogó díszei viselőjének.
Rose arany
3 év garancia. A szervizek listáját a Garancia, és Szerviz menüpontban találja.
39 mm
Miyota Corp.
Női/Férfi
Radio Control Kollekció
30 M Cseppálló

Így is ismerheti: 53739 262, 53739262

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.