Russell Hobbs 22100-56 Cyclofry

Russell Hobbs 22100-56 Cyclofry

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Russell Hobbs termékek: Russell Hobbs Olajsütő, forrólevegős sütő

Klarstein VitAir Fryer 9l Olajsütő, forrólevegős sütő 59 790 Ft-tól Klarstein VitAir Fryer 9l DeLonghi FH1163 Olajsütő, forrólevegős sütő 54 899 Ft-tól DeLonghi FH1163 Klarstein VitAir Turbo Olajsütő, forrólevegős sütő 46 490 Ft-tól Klarstein VitAir Turbo CASO Design AF200 (3172) Olajsütő, forrólevegős sütő 31 340 Ft-tól CASO Design AF200 (3172)
Termékleírás
Teljesítmény 1300 W
Élelmiszer kapacitás 1 kg
Forró levegős sütés Van
Termosztát Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A változatosságot előtérbe helyezve tervezett Cyclofry sütő nem csak a különböző módokon történő sütés lehetőségét kínálja, hanem egész ételkínálat elkészítését biztosítja. A különböző célokat szolgáló tartozékokkal a zöldségektől a süteményekig minden süthető benne. És ami a legjobb, ha azt a sütőt keresi, amelyben olyan étel készíthető, amelyben minden íz megvan, de a bűnből kevesebb, akkor imádni fogja ezt az egészséges sütőt, mert egészségesebb alternatívát kínál a megszokott sütőhöz képest, mivel ugyanahhoz az eredményhez nincs szükség olajra. Forgó kosár (22101-56)A Cyclofry Plus forgó kosara a tökéletes megoldás az egyenletes alapos sütésre. Többé nem kell tízpercenként odamenni és megrázni a sültkrumplit, hogy le ne égjen vagy ragadjon, mivel a forgó kosár elvégzi ezt Ön helyett. Sokoldalú sütés - grillezésA Cyclofry sütőt több rendeltetésű eszköznek terveztük, mely kombinálja mindazt, ami egy egészséges sütőtől elvárható. Az egyik percben grillezheti a csirkét, a következőben pedig már sütheti a finom süteményt az édesszájúaknak, és mindezt egyetlen készülékben.
Tulajdonságok < ul>
  • Minimális zsíradék - egészséges olajsütő
  • Egyedi, 1 kg-os forgó kosár egyenletesen megsült ételekért - nem szükséges rázni.
  • Sokoldalú sütés - grillezés
  • Digitális kijelző az egyszerű használat érdekében
  • Változtatható hőmérséklet (max. 220°C-ig) és időkijelző
  • Halogén fűtőelem
  • Gyors és egyenletes ventilátor működés
  • Könnyen kivehető, mosogatógépben mosható tartozékok
  • 1300 W teljesítmény


    Így is ismerheti: 22100 56 Cyclofry, 2210056Cyclofry, 22100-56Cyclofry

    Galéria

    Vélemények

    Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.