LG 29UM67-P Monitor

LG 29UM67-P Monitor

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2016. 11. 02.): 94 990 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További LG termékek: LG Monitor

Termékleírás
TípusLED monitor
Ívelt kijelzőNem
3D monitor Nem
ÉrintőképernyőNem
Képátló29 inch
Képarány21:9
Felbontás2560 x 1080
Válaszidő 5 ms
Fényerő300 cd/m2
Statikus kontraszt 1000:1
Dinamikus kontraszt5000000:1
Betekintési szög178 °

Tuner

DVB-T tuner Nincs
DVB-C tunerNincs

Hang

HangszóróVan
Hangszóró teljesítménye2 x 5 W

Kommunikációs csatornák

Csatlakozók
DVI
HDMI
DisplayPort
 

Méretek és fogyasztás

Súly (talppal)6.2 kg
Fogyasztás34 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: LG
Modell: 29UM67-P


Leírás:

JÁTÉKOSOK ÁLMA, A LÁTVÁNY ELRAGAD - 29UM67
Emlékszik a 34UM95-re ? Egészen új lehetőségeket nyitott, mert bizonyította, hogy egy "szélesvásznú" kijelző nem csak van annyira jó, mint más monitorok, de még jobb is. De mi a helyzet a játékokkal ? Ahogy a játékok egyre fejlődnek, hogy minél inkább valósághű élményt nyújtsanak nekünk, úgy bizonyosodik be, hogy ehhez az élményhez egy 21:9 képarányú kijelző illik igazán. Az LG 29UM67 az elismert 34UM95 játékosoknak készített változata, olyan képességekkel, amelyek alátámasztják ezt az állítást. "Nagyon jól néz ki akcióban" így szólt a Reviewed. com első reakciója, amikor a média a CES 2015 alkalmával először találkozott ezzel a félelmetes kijelzővel, és megpróbálta összehasonlítani kiemelkedő teljesítményét és sebességét a számtalan többi új monitorral. Az LG 29UM67 egy kiváló, 29 hüvelykes, 21:9 képarányú UltraWide kijelző, amely egy igen komoly fegyverrel felszerelve, amit úgy hívnak: FreeSync. Merüljön el a magával ragadóan kristálytiszta képben, problémák és nehézségek nélkül.

ÉRZI A KÜLÖNBSÉGET ? EZ AZ ULTRAWIDE LÁTÓMEZŐ.
Az UltraWide egyet jelent a megragadó, minden figyelmünket lekötő képpel. Az LG 21:9 UltraWide kijelzője pedig páratlanul megragadó látómezőt nyújt. Az LG 21:9 képaránya semmihez sem hasonlítható, különösen nem a korábbi időszak 16:9-es monitoraihoz. A szélesebb kijelző nem pusztán szélesebb teret nyújt a játékhoz, de egyben kibővíti a támadási repertoárt is, mivel ez az új "szabvány méret" több lehetőséget mutat meg a támadásra. Még mindig 16:9-es monitoron játszik ? Most már jónéhány oka van, hogy elégedetlen legyen.

NINCS TÖBB KÉPTÖRÉS ÉS SZAGGATÁS. EZ A FREESYNC.
A 29UM67-ben alkalmazott FreeSync képes kiküszöbölni a videókártya képkockaalkotó sebessége és a monitor képfrissítési rátája közötti különbségből adódó képtöréseket és akadozást. A FreeSync-kel nem kell többé kevesebbel beérnie, mint tökéletesen folyamatos mozgással akár a 3D MMORPG játékokban is. A nagy teljesítményt igénylő 3D játékok tökéletes élvezetéhez általában többre van szükség, mint egy szép monitorra. Ha a FreeSync-kel felvértezett 21:9 UltraWide monitort használja, nem lesz szüksége új videó kártyára, hogy megoldja az eltérő képsebességből adódó problémákat és nyugodtan, bosszúságok nélkül élvezhesse a nagy felbontást és teljesítményt igénylő játékokat. (* A FreeSync csak a Display Port-hoz csatlakoztatva érhető el és mind a grafikus kártya, mind a monitor kompatibilitása szükséges hozzá.)

ELEVEN, ÉLŐ, VALÓSÁGOS. JOBBAN, JOBBAN ÉS MÉG JOBBAN.
Élvezze a játékokat a legújabb technológiák és funkciók segítségével: IPS, 21:9 UltraWide látómező, illetve 99% feletti sRGB színtérlefedettség. Eljött az idő a teljesítmény és a kép megragadó erejének új szintre emeléséhez. Az LG 29"-es 21:9 szélességű látómezeje, az IPS technológia, valamint a 99% feletti színtérlefedettség az elevenség olyan elsöprő élményét nyújtja, amely fokozza valóságérzetünket. Részesüljön a káprázatos és dinamikus képminőség nyújtotta valóságélményben, míg a többiek rossz vesztesként küszködnek a nagy grafikai igényű játékokkal.

NYŰGÖZZE LE SZEMÉT ÉS FÜLÉT.
Megteremti a játékban való teljes feloldódás izgalmát, hatva valamennyi érzékre. Hogyan ? A CINEMA Screen formatervezés segítségével, amely jelentősen javítja a vizuális koncentráció képességét, például versenyjátékok közben, szemben a hagyományos, szélesebb kávájú termékek zavaró tulajdonságaival. Ezen felül pedig a 2x7W-os stereo hangszórók erőteljes teljesítménye teszi még valóságosabbá az élményt, szinte a bőrén fogja érezni, amint a kerekek felszántják a murvát.

NE ENGEDJE, HOGY A 4K MONITOROK 60Hz-RE KORLÁTOZZÁK LEHETŐSÉGEIT.
A nagy grafikai igényű játékok azért nyújtanak kiemelkedő élményt, mert nagyon élethűek, ezért megérdemelnek egy monitort, amely megfelelő sebességgel rendelkezik. Terméktesztek igazolják, hogy a 29UM67 a FreeSync funkciónak köszönhetően akár a 75Hz-es képfrissítéssel is elboldogul. A Reviewed. com-ra a tesztelés során mély benyomást tett a monitor magas sebessége, amelyet képtörés és szaggatás nélkül volt képes fenntartani. Nincsenek többé szellemképek és mozgás közbeni elmosódás. A teljes látómezőt kitöltő 21:9-es képarány mellett nekünk nincs más dolgunk, mint elmerülni a játékban.

ÉLVONALBELI BEMENETI KÉSLELTETÉS A DYNAMIC ACTION SYNC SEGÍTSÉGÉVEL.
Gyakran a bemeneti késleltetés dönti el, hogy ki lesz a győztes, különösen nagy grafikai igényű játékok esetében. A 29UM67 Dynamic Action Sync funkciója megszünteti az ebből fakadó bosszúságokat, lehetővé téve, hogy azonnal ellenfelünkre támadhassunk az RTS játékokban, késlekedés nélkül. Így végeredményben valamennyi érzékünk szinkronba kerül a gyors tempójú játék jeleneteivel, valós időben. Az LG tökéletesen tisztában van vele, hogy azért játszik, hogy nyerjen. A győzelem melletti elkötelezettségünket megfelelő teszteredményekkel is alá tudjuk támasztani. A képernyők teljesítményének tesztelésben mérvadónak számító TUV Rheinland vizsgálata szerint a 29UM67 bemeneti késleltetése a DAS képmód használata során 9,6 ms. Íme, az eredmény, amire vártunk. Az Ön dolga már csak annyi, hogy megtapasztalja a különbséget.

A LEGJOBB JÁTÉKOK MÁR KÉSZEN ÁLLNAK A 21:9 ULTRAWIDE-RA. ÉS ÖN MIRE VÁR ?
A 21:9 UltraWide határozottan egyre nagyobb helyet követel magának a játékok között, és nem ok nélkül. Mivel a 21:9 UltraWide monitorok iránti igény napjainkban folyamatosan és állandóan növekszik, a játékgyártók olyan termékeket készítenek, amelyek támogatják a 21:9 képarányt. Csak vessen egy pillantást azon népszerű játékok listájára, amelyek támogatják a 21:9-es nézetet. Még ha találna is egy-két játékot a polcán, amely nem támogatja a 21:9 képarányt, semmi ok a szomorkodásra. A "Flawless Widescreen" funkció tökéletesen igazítja régi 16:9 képarányú játékait az új 21:9-es képernyőhöz.

MI LENNE, HA TÉNYLEG LÁTHATNÁ, AMIT MÁSOK NEM ?
A Black Stabilizer tökéletes látást nyújt a játékosnak még éjsötét környezetben is. Automatikusan érzékeli a kép legsötétebb részét, amelyet világosabbá tesz, hogy megtalálhassa rejtőzködő ellenfeleit, akik csak arra várnak, hogy megtámadhassák. Vagy épp ellenkezőleg, lecsökkenti a fénygránát vakító villanását, amely egyébként könnyen végzetes lehet az FPS játékosok számára. Miért is érne ilyen véget, ha nem muszáj ?

FPS ÉS RTS. EGYETLEN KATTINTÁSRA.
A játékmód, amely lehetőséget biztosít a "Gamer" az "FPS" és az "RTS" módok közti választásra, személyre szabott élményt nyújt az egyes műfajok jellemzőitől függően. Elég egy nyomás a karnyújtásnyira lévő joystickon és az ízlésének megfelelő játékhoz igazíthatja és optimalizálhatja beállításait. Mivel ez a beépített joystick a monitor alján található, így bármikor használható, ami növeli a nyerési esélyeit. De ezt persze elég, ha Ön tudja.

IDEJE LENNE DOLGOZNI ? MOST ÉPP OLYAN SZÓRAKOZTATÓ, MINT JÁTSZANI.
A 29"-es 21:9 képarányú kijelző a teljesítményorientált emberek kedvenc választása. A játékokhoz való monitorok legyenek bármily meggyőzőek, amikor képfrissítési rátáról van szó, az emberek mégis más megoldásokat keresnek a munkájukhoz, amely párhuzamosan végzett feladatokat jelent és bőséges területet biztosító képernyőt igényel. Éppen ezért lehet, hogy a 29UM67 a legjobb dolog, ami Önnel és virtuális munkakörnyezetével történhetett. Az LG még arra is figyelmet fordított, hogy ne vesszen el a megnyíló hatalmas térben. A 4-Screen Split mód lehetőséget biztosít a tér kihasználásához és beosztásához, így nem kell többé a felnyitott ablakok helyezgetésével vesződnie. Talán még ennél is elegánsabb funkció a Dual Link és a Dual Controller. Mac-en és PC-n kell dolgoznia, egyszerre ? Képzelje el, hogy egyetlen egér használatával helyezheti át fájljait Mac-ről PC-re, egyszerűen áthúzva a kiválasztott fájl ikonját a Dual Link osztott képernyőjét elválasztó kereten. A teljesítményt növelő funkciók használatára mutatjuk ezt a példát. A monitoron látható, hogy valaki éppen játszik, amiről videó felvételt is készít, és ezt a felvételt közben szerkeszti is, amihez meglehetős szélességre van szükség a képkockák és a vágások megjelenítéséhez.

AMEDDIG CSAK AKARJA, FOLYTATHATJA.
Azt vettük észre, hogy a 29UM67 monitoron játszók gyakran lényegesen hosszabb időre feledkeznek bele a játékba, mint mielőtt a kijelző új életet lehelt volna virtuális versenyeikbe és csatáikba. Tisztában vagyunk vele, hogy a FlickerFree funkció kulcsfontosságú szemei védelméhez a monitor nézésével töltött hosszú órák alatt, és ezért a 29UM67 villódzást megszüntető funkciója szigorú ellenőrzésen megy keresztül a folyamatos működésének fenntartása érdekében. (Az LG "Flicker Safe"mindig bekapcsolt állapotban van, hogy szinte nullára csökkentse a villódzást. ) Vagyis megnyugodhat, szemei biztonságban vannak, akár dolgozik, akár játszik vagy éppen filmeket néz.

Így is ismerheti: 29 UM 67 P, 29UM67P, 29UM67 P, 29 UM67-P
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^