Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Fémkereső, Euro ACE Package

Vas szűrőPontszerű helymeghatározás - PinpointingDD-PROformance kereső szonda

Jó minőségű detektor DD kereső szondával. Nagy mélységi helymeghatározó képességével, vas szűrőjével és magas üzemi frekvenciájával tűnik ki ez a detektor. Használja ki az EuroACE sokoldalúságát pénzérme és leletek keresésre, keresési cél előre jelzésére, versenyszerű keresésre, keresésre strandon, Geocachingra és sok másra.

Jellemzők
Javított vas szűrő: szélesebb a vas-megkülönböztetés tartománya, ezáltal jobb az ellenőrizhetősége és az érdekes tárgyak és az azt körülvevő vas hulladék megkülönböztethetősége.
Új kettős-D kereső szonda: jobb mélységi helymeghatározás és jobb a teljesítménye az ásványtartalmú talajok felett és különösen széles az érzékelési mezeje.
Magasabb üzemi frekvencia, jobb fém megkülönböztetés a nagy és kismélységben elhelyezkedő vezetőképes tárgyak, mint pl. arany rögök, ékszer, katonai eszközök, stb. között
Javított hangjelzés: Optimalizált hangzáskülönbség a vas-alapú (ferrous) és a nem vas-alapú (non ferrous) tárgyak között
Fejhallgató hangerőszabályozóval
Pontszerű helymeghatározás Pinpointing: a gyors és hajszálpontos helymeghatározáshoz
Accept/Reject (elfogadás/elutasítás) gomb: A vonatkoztatási értékek be- ill. kikapcsolására
Mélység jelzés cm-ben
Elemállapot kijelzés
One-Touch- egy gombnyomásos működtetés
3 darab 60 cm-es részre szedhető szét
Állítható tépőszalag a kartámaszon
Fejhallgató hüvely 6.33 mm
Előre beállított kereső programok: 5 + a helymeghatározó gomb, Zero (minden) Jewelry (ékszer) Custom (általános) Relics (régiségek) Coins (pénzérmék) Pinpoint (minden fém pontmeghatározás).

Műszaki adatok
Irányérték diagram oszlopok, 12 szegmens
Vas megkülönböztetés 6 szegmens
5 kereső program
Érzékenység/mélység 8 fokozat
Munkafrekvencia 8.25 kHz
Megkülönböztetett hangjelzés 3 fokozat
Hossz (állítható) 106 cm - 129 cm
Elemek: 4 db ceruzaelem (nem szállítjuk vele)
Keresési mélység (max. ): 130 cm
Szonda Ø: 28 x 22 cm

Szállítás tartalma
Detektor
8 x 22 cm PROformance DD kereső szonda
Fejhallgató, ClearSound Easy Stow
Hátizsák a készüléknek
Esővédő sapka az elektronika háza fölé.

A vonatkozó magyar jogszabályok értelmében a földben lévő kincs a magyar állam tulajdona, így megtalálása bejelentés köteles. Kérjük tartsa be a vonatkozó törvényeket! Így is ismerheti: EuroACE
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^