Toshiba RAS-B10N3KVP-E / RAS-10N3AVP-E Super Daiseikai

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Toshiba termékek: Toshiba Klíma, légkondi

Termékleírás
TípusOldalfali split klíma
Inverteres Igen

Hűtés

Hűtési energiaosztályA+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW)2.5 kW

Fűtés

Fűtési energiaosztályA++
Maximális fűtő teljesítmény (kW)5.8 kW

Beltéri

Maximális beltéri zajszint42 dB

Kültéri

Maximális kültéri zajszint46 dB

Méretek

Szélesség(beltéri)79 cm
Magasság(beltéri)27.5 cm
Mélység(beltéri)22.5 cm
Súly(beltéri)10 kg
Szélesség(kültéri)80 cm
Magasság(kültéri)63 cm
Mélység(kültéri)30 cm
Súly(kültéri)41 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Stílus és környezettudatosság igényesek részére

A Toshiba már több mint 60 éve folyamatosan áldoz kutatásra és innovatív klímarendszerek kifejlesztésére. Első helyen áll a minőség, ami a legkülönbözőbb aspektusokban talál kifejezést. A minőség mindig is a Toshiba erőssége volt, összefonódik a márkanévvel, és ez az a kritérium, amiben a Toshiba különbözik versenytársaitól.

Környezetvédelem

Nem csak a jogszabályi előírások miatt törekszik a Toshiba az innovatív technológiák fejlesztésekor környezetbarát és környezetkímélő megoldásokra. A vállalati filozófia egyik fő alapelve "a környezetből a környezetért". A veszélyes anyagok korlátozott alkalmazásáról szóló EU rendeletekkel összhangban minden Toshiba Residential klímarendszer ROHS konform. A részben saját fejlesztésű, Toshiba által alkalmazott technológiák aktívan hozzájárulnak a Föld nyersanyag készleteinek kíméléséhez.

Környezetbarát technológiák

A TOSHIBA hűtő és fűtő klímarendszerek nem károsítják a környezetet, hiszen megfelelően telepített berendezés esetén hermetikusan zárt hűtőközeg körről beszélhetünk, illetve a készülék veszélyes hulladékként való kezelése esetén az semmilyen módon nem károsítja a környezetet. Ki kell emelnünk a hőszivattyú technológia elvét, aminek köszönhetően a teljesítményértékek nagyon érdekesen alakulnak, ami elősegíti nyersanyag készleteink kímélését. Készülékenként 1 kW áramfelvétel esetén, teljes terhelés mellett akár 5,2 kW fűtő-hűtőteljesítmény érhető el. A jellemzőbb részterhelés mellett 1 kW elektromos áramfelvétellel akár 7,5 kW fűtőteljesítmény is elérhető. Ezáltal mindenki hozzájárulhat környezetünk tudatos kezeléséhez anélkül, hogy lemondana a kényelemről.

A Toshiba küldetése Jobb levegőminőség

Otthonunkban a kényelem sokkal többet jelent a hőmérséklet egyszerű szabályozásánál. A család környezetének javítása érdekében érdemes befektetni egy Toshiba klímaberendezésbe. A klimatizálás a hőmérséklet-szabályozástól, a levegő tisztításán át egészen annak dezodorálásáról szól. A levegő megtisztítása a szennyeződésektől természetes, növényi anyagok alkalmazásával ugyanúgy hozzátartozik, mint a kellemetlen szagok és a baktériumok kiszűrése.

Legfőbb elv a gondoskodás

Számos, egymáshoz igazított alkotórész adja a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő klímaberendezést. A Toshibánál ez a következőket jelenti megbízható és különösen energiatakarékos üzemelés, magas szintű alkalmazási rugalmasság, tiszta levegő, alacsony zajszint és kényelem gombnyomásra.

Toshiba Super Daiseikai 6.5 RAS-10N3AVP-ERAS-B10N3KVP-E klíma tulajdonságai

Kiemelkedő hatékonysági értékekOpcionális ezüstszínű előlapPAM + PWMAktív levegőkezelésSzóló & MultiEgyenáramú Hybrid Inverter technológia kettős forgódugattyús kompresszorokkalNagyon magas hatékonysági értékek, a COP meghaladhatja az 5-ös értéket. Műanyag szűrő valamint integrált IAQ szűrőrendszer. A speciális ezüst és tejsav tartalmú szűrőcsíkok hatékonyan semlegesítik a baktériumokat. A beltéri egység alkalmas szóló és multi telepítésre is. Csúcsértékek részterheléskorÖntisztító funkcióÚJ DESIGN Toshiba az új design modellek tervezésekor a letisztult, nagyon elegáns stílus mellett döntött. Tartozékként a frontpanel kapható divatos ezüstszínben is. OPCIONÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓK - Kibővített alkalmazásokkal szóló üzemeltetéskor 8ºC BEÁLLÍTÁS A "8ºC" gombbal a téli hónapok alatt 8ºC-ban temperálhatjuk a szobát, ami által optimális a fagyvédelem. A "Power select mode" gombbal a készülék teljesítményét gombnyomásra 75 vagy 50%-ra csökkenthetjük. AKTÍV LEVEGŐKEZELÉS A plazma szűrőben egy kiemelkedően hatékony elektromos levegőtisztító biztosítja a legkisebb részecskék kiszűrését a levegőből. Így a levegőben található szennyeződések akár 99%-a is eltávolítható. A plazma szűrő hatékonysága évekig változatlan marad. A levegő ionizátor az üzemelés alatt negatív levegőionokat bocsát ki, amelyek jelentősen javítják a levegő minőségét, így pozitívan hatnak az anyagcserére és elősegítik a feszültségoldást.
Aktív légkezelés

A klimatizálás - főleg a Residential készülékek esetében - többet jelent a szoba hőmérsékletének és páratartalmának szabályozásánál. A minőségi klimatizálás a levegőt is tisztábbá teszi, amely érezhetően megnöveli a kényelemérzetet. A különböző Toshiba szűrőrendszerek hatékonyan megtisztítják a szoba levegőjét a legdurvább szemcséjű szennyeződésektől és hatástalanítják a vírusokat, baktériumokat. Az elektrosztatikus szűrők ezen felül azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy nincs pluszköltség a szűrőcsíkok esetleges cseréjéből következően.

Porszűrő

Minden Toshiba klímaberendezés alapfelszereltségébe tartozik egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely lefedi az egész hőcserélőt. Így a levegő már a belépéskor megtisztul a durva szennyeződésektől és porszemcséktől. A hatékonyság fenntartása érdekében javasolt a szűrőt rendszeresen megmosni szappanos vízben.

IAQ szűrőrendszer

Az intelligens szűrőrendszerek mögött meghúzódó ötlet az, hogy a levegőt a természetből származó anyagokkal tisztítsuk meg. Az IAQ szűrő esetében az ezüst és a tejsavenzimek hatnak hatékonyan a szennyeződések, vírusok és baktériumok ellen, és segítenek a levegőt tisztán és egészségesen tartani.

Dezodoráló hatás Abszorbeálja a füstöt, a gőzöket és a kellemetlen szagokat a levegőből. Antibakteriális hatás A baktériumok 99%-át elpusztítja. Penészedést megakadályozó hatás Megakadályozza a penészképződést.
Plazma szűrő
A plazma szűrő egy két fokozatban működő, kiemelkedően hatékony elektromos levegőtisztító. Garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését, és olyan hatékonyságot ér el, ami hagyományos szűrőrendszerekkel nem lehetséges. Képes a káros anyagok 99%-át eltávolítani.

Az elektrosztatikus leválasztódás a levegőtisztítás során három lépésből állelőször a porszemcsék elektromosan feltöltődnekaz elektromosan feltöltött porszemcsék fennakadnak a kollektoronszappanos vízzel való rendszeres mosással az összegyűlt porszemcsék eltávolíthatóak a kollektorról.
Levegőionizátor

Levegőionokat leginkább a friss hegyi levegőben találunk, vizek mellett, illetve számos más természetes környezetben. Tanulmányok igazolták, hogy a levegőionok (negatív töltésű ionok, ahogy tudományosan nevezik azokat) pozitív hatással vannak anyagcserénkre, elősegítik a feszültségoldást, illetve frissítik a testet és a szellemet. A levegőionizátor képes 35.000 negatív ioncm3 termelésére. Ez az érték vízesések melletti levegőminőségnek felel meg, és meghaladja a levegőminőséget az erdőben. Ez a negatív ion kibocsátás kiegyenlíti a pozitív ion többletet, amely általában jellemző a szobák levegőjére. Olyan levegőminőséget ér el, mint a Föld legtisztább vidékein.

A csend felismerhetetlen csengése.

Erősebb légáramlat
Annak érdekében, hogy gyorsabban lehűtsük a szobát a Hi-Power üzemmód kínálja a leghatékonyabb megoldást. A rendszer zajszintje alacsony, még magas fordulatszámnál is, így kényelmi igényei gyorsan és hatékonyan teljesülnek.

Halk üzemelés és maximális kényelem
A Toshiba klímaberendezések maximális kényelmet biztosítanak. Nyomja meg a távirányítón a "Quiet" gombot, hogy a ventillátor alacsonyabb sebességre kapcsoljon, és további 3 dB(A)-rel csökkentse a beltéri egység által kibocsátott zajszintet.

Nyugodt éjszaka
Éjszakánként a hőmérséklet általában a napközben mért hőmérséklet alá esik. Ha megnyomja a "Comfort Sleep" gombot (hűtő üzemmódban) két vagy három órahosszán keresztül óránként egy fokkal emelkedik a szoba hőmérséklete, így az alvás során optimális a kényelem.

Öntisztító funkció
A Toshiba öntisztító funkciót azért fejlesztették ki, hogy csökkenjen a páratartalom a klímaberendezés belsejében, amely ha túl magas, penészedéshez vezethet. Ez a kiváló és hatékony rendszer csökkenti a nedvességet a hőcserélőn. Ha kikapcsolja a klímaberendezést, a belső ventillátor még 20 percig működik, és megszárítja a hőcserélőt. Ezután a ventillátor automatikusan leáll.

Légterelő zsaluk 12 pozíció
Az új Toshiba széria légterelő zsalui 12 beállítási pozícióval rendelkeznek a hatékony és rugalmas légáramlás biztosítása érdekében. A légterelő zsaluk kialakításánál javítottak, hogy még hatékonyabb és halkabb legyen a légáramlás. Így is ismerheti: RAS B 10 N 3 KVP E RAS 10 N 3 AVP E Super Daiseikai, RASB10N3KVPERAS10N3AVPESuperDaiseikai, RAS B10N3KVP E / RAS 10N3AVP E Super Daiseikai, RAS-B10N3KVP-ERAS-10N3AVP-ESuperDaiseikai, RAS B10N3KVP-E / RAS 10N3AVP-E Super Daiseikai
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^