Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

403 200 Ft-tól 17 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

 

Mitsubishi-zubadan Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE MUZ-FH35VE inverteres oldalfali splitklíma

403 200 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
irány a bolt »
szellozoshop.hu
 

Mitsubishi Msz-fh35ve/muz-fh35ve Kirigamine Inverteres Klíma

403 200 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
klimaweb.com
 

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

403 200 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
budapestklima.hu
 

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

403 200 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
klimakereso.hu
 

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

403 200 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
webklima.org
 

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

403 200 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
webklimashop.hu
 

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE

403 200 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
klíma.com
 

Mitsubishi Electric Mitsubishi Msz/muz-fh35ve Deluxe Inverter Oldalfali Split Klíma Csomag 3, 5 Kw (msz/muz-fh35ve)

403 250 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
hideget.hu
 

Mitsubishi Electric Mitsubishi Msz/muz-fh35ve Deluxe Inverter Oldalfali Split Klíma Csomag 3, 5 Kw (msz/muz-fh35ve)

403 250 Ft
+ 2 499 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
brs.hu
 

Mitsubishi Delux MSZ/MUZ-FH35VE

403 250 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.klimatechnika.hu
 

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35 VE Delux klíma szett

425 510 Ft
Raktáron
irány a bolt »
ecodanshop.hu
 

Mitsubishi De Luxe MSZ/MUZ-FH35VE oldalfali inverteres klíma

448 056 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
KLIMADEPO.HU
 

Mitsubishi Msz/muz-fh35ve Deluxe Inverter Oldalfali Monosplit Klíma 3, 5 Kw

448 056 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
komfortplus.hu
 

Mitsubishi MSZ/MUZ-FH35VE 3, 5 kW klíma szett

448 056 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
nagyonklima.hu

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Mitsubishi termékek: Mitsubishi Klíma, légkondi

Termékleírás
Típus Oldalfali split klíma
Inverteres  Igen

Hűtés

Hűtési energiaosztály A+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW

Fűtés

Fűtési energiaosztály A+++
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 4 kW

Beltéri

Maximális beltéri zajszint 21 dB

Kültéri

Maximális kültéri zajszint 50 dB

Méretek

Szélesség(beltéri) 92.5 cm
Magasság(beltéri) 30.5 cm
Mélység(beltéri) 23.4 cm
Súly(beltéri) 13.5 kg
Szélesség(kültéri) 80 cm
Magasság(kültéri) 55 cm
Mélység(kültéri) 28.5 cm
Súly(kültéri) 37 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mitsubishi MSZMUZ-FH35VE DELUXE INVERTER oldalfali split klíma - Légkondicionálás egy világmárkával

A Mitsubishi Electric gondoskodik a klímáról mindenütt, ahol emberek élnek és dolgoznak. A Mitsubishi Electric légkondicionáló termékei és megoldásai magas színvonalúak, világhírűek és több évtizede kitűnő hírnévnek örvendenek, amit vásárlók, telepítők és kereskedők is tanúsítanak. A Mitsubishi Electric légkondicionáló berendezései és megoldásai világszerte ismertek, és évtizedek óta kiváló hírnévnek örvendenek.

A Mitsubishi Electric számára a tartósság és innováció egyenrangú a vállalat több mint 85 éve újabb és újabb mércét állít fel a klímatechnikában, és a világpiacon az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát.

Jövőorientált klímatechnika

A Mitsubishi Electric milliónyi, teljesen különböző típusú épületben hűti, fűti, szűri vagy páramentesíti a levegőt, legyen szó lakótérről vagy ipari használatról. A legmodernebb inverter technológia és a R410A környezetbarát hűtőközeg használata a legmagasabb energiahatékonyságot és optimális klímakomfortot garantálja.

A flexibilis rendszerek (pl. hosszú csövezés, sorozatok közötti kombinálhatóság) köszönhetően az igényeknek megfelelően alakítható ki az optimális rendszer, amely illeszkedik a meglévő épület rendszeréhez.

A beltéri készülékek sokasága - a kazettástól, a légcsatornába illeszthető, mennyezet alá építhető készülékeken, a falra szerelhető és parapetkészülékeken át a burkolat nélküli parapet készülékekig - helyiséghez illeszkedő beépítést biztosít.

A Mitsubishi MSZMUZ-FH35VE DELUXE INVERTER oldalfali split klíma tulajdonságai

MELCloud
Az új WIFI-adapter klímaberendezések okostelefonnal, táblagépekkel vagy személyi számítógépekkel történő távirányítására szolgál. Egy saját fejlesztésű szoftveren keresztül a Felhasználó számára átfogó adatok állnak rendelkezésre a klímatechnika működtetésére. A szoftver lehetővé teszi a klímaberendezés beállításainak egyszerű megjelenítését a gazdaságos üzemeltetés biztosítására és emellett többnyelvű kezelői felülettel rendelkezik.

Kábeles távvezérlés csatlakoztatható
A készüléket egy porton (MAC-397IF-E) keresztül kábeles távvezérléssel lehet felszerelni. Rendelkezésre áll a PAC-YT52CRA kompakt távvezérlés és a PAR-31MAA Deluxe távvezérlés kényelmes heti időzítő funkcióval.

Econo Cool
Az Econo Cool funkcióval energiát takaríthat meg Hűtés közben a beállított hőmérséklet automatikusan 2ºC-szal megemelkedik. Egy különleges szellőztető program gondoskodik az állandó és kellemes klímáról, miközben a hűtési teljesítmény minimálisra csökken.

Be-kikapcsolási időzítő
A be-kikapcsolási időzítővel kötött be- és kikapcsolási idő programozható be.

I SAVE
Az I-Save funkcióval lehetőség van a személyes komfortklíma tárolására. Az I-Save gomb megnyomásával a készülék a felhasználó által kívánt üzemállapotba kerül.

Silent
A csendes üzemmód különösen alacsony működési zajt biztosít, például az éjszaka során.

Kihűlés védelem
Fűtőüzemben a minimálisan beállítható hőmérséklet 10ºC. Ez takarékos működést biztosít a használaton kívül lévő helyiségekben. Ezen kívül megakadályozható a túlzott kihűlés.

Függőleges Swing
A légterelő ide-oda mozog, így nagy alapterületű helyiségeket is képes ellátni légkondicionált levegővel.

Vízszintes Swing
A vízszintes Swing funkcióval kellemes levegőeloszlás érhető el az adott helyiségben. A légterelő fel-le mozog, így a helyiség minden részébe eljuttatja a kondicionált levegőt.

Automatikus szellőző vezérlés
Az automatikus szellőzővezérlés a teljesítményigénynek megfelelő levegő mennyiséget biztosít. Röviddel a bekapcsolás után, amikor jelentős teljesítményre van szükség, a készülék automatikusan magasabb fokozatba kapcsol. Amikor a hőmérséklet közeledik a kívánt értékhez, a levegő mennyisége automatikusan csökken.

Plazma-duó szűrő
Az MSZ-FH deluxe fali berendezés innovatív plazma duó szűrőtechnológiával rendelkezik. Ezzel a technológiával nagyon hatékony levegőtisztítást és szagmentesítést lehet elérni.

Levegőtisztítás plazma enzimszűrővel
A plazma-ionizálás és az elektrosztatikusan feltöltött szűrő segítségével a legkisebb szemcsék, például pollenek, baktériumok és egyéb allergének is eltávolításra kerülnek.

Szagsemlegesítés plazma-szagszűrővel
A plazma szagszűrő felülete mintegy 300 m2. Speciális kialakítása révén hatékonyan szünteti meg a helyiség levegőjében lévő szagokat.

Téli szabályozás -10ºC-ig
A beépített téli szabályozással akár -10ºC-ig terjedő hűtőüzem lehetséges. A kültéri készülék ventilátorának sebessége automatikusan csökken, így stabil marad a kondenzációs nyomás.

Hőszivattyús üzemeltetés
A hőszivattyú funkció lehetővé teszi a helyiségek energiatakarékos fűtését. A nagy hatásfok még alacsony hőmérséklet esetén is csekély energiafogyasztást biztosít. Sok esetben lehetséges a hagyományos fűtésrendszerek hőszivattyúkkal történő helyettesítése.

Quick Clean Body
E különleges házkialakítással lehetővé vált a berendezés kis erőfeszítéssel történő belső tisztítása. A levegő kimenetek egyszerűen felhajthatók oldalra, így könnyen hozzáférhetővé válik a hőcserélő, a szellőztető henger és a kondenzátum tartály.

Visszakapcsolás áramkimaradás után
A készülékek a feszültség visszakapcsolásakor automatikusan az utoljára kiválasztott beállításhoz térnek vissza. Ezáltal nagyfokú üzembiztosság szavatolható.

Előfeltöltés R410A-val
Az egyszerű beszerelés biztosítása érdekében a kültéri készülékeket akár 30m-es vezetékhosszra (készülékfüggő) hűtőfolyadék feltöltéssel látták el.

Az ErP-irányelv áttekintése
2013. január 1-jén a legfeljebb 12kW hűtőteljesítményű helyiségklímákra vonatkozóan életbe lép az új "2009125EK ökodesign-irányelv", amely támogatja az energiafogyasztás szempontjából jelentős termékek környezetbarát kialakítását, és a magas szintű energiahatékonysági követelmények révén 2020-ig évente 20%-kal csökkenti a szén-dioxid kibocsátást és az energiafogyasztást.
A Mitsubishi Electric már ma teljesíti a magas szintű új követelményeket, így az MSZEF2535 prémium fali berendezés például a legmagasabb A+++ energiaosztályba tartozik.

A split készülékek minőségi védjegye
A Mitsubishi Electric az épületklíma-szakmai szövetségtől megkapta a helyiségklímák új minőségi védjegyét. Az új védjegy célja, hogy jobb átláthatóságot biztosítson az épületklíma-standardok megítélése során, és támogassa a végfelhasználókat a minőségi és modern split klímaberendezések kiválasztásánál.

Energiatakarékos inverter technológia
Az inverter rendszerek abszolút gazdaságosan működnek a fokozatmentes teljesítmény beállításnak köszönhetően. Pontosan azt a hűtésifűtési teljesítményt bocsátanak rendelkezésre, amelyre szükség van.

A régi R22 vagy R407C-készülékek egyszerűen lecserélhetők a Replace technológia révén.

Kérjen árajánlatot a Mitsubishi MSZMUZ-FH35VE DELUXE INVERTER oldalfali split klíma szerelésére Akciós Mitsubishi klímaszerelés, karbantartás, javítás Debrecen és környékén Így is ismerheti: MSZ MUZ FH 35 VE, MSZMUZFH35VE, MSZ/MUZ FH35VE, MSZMUZ-FH35VE, MSZ /MUZ-FH35VE, MSZ/MUZ-FH35 VE
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^