SomaSim 1849 (PC)

SomaSim 1849 (PC)

2 225 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: ingyenes
Átvevőpont: 1 390 Ft-tól
A termék eladója:
2 225 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

SomaSim 1849 (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Vásároljon SMS-ben több ezer játékot!

Mi ez?
2 225 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
 

SomaSim 1849 (Digitális kulcs - PC)

10 percen belüli kézbesítés! Folyamatos akciók!

Mi ez?
2 519 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

SomaSim 1849 (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Vásároljon SMS-ben több ezer játékot!

Mi ez?
2 225 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
 

SomaSim 1849 (Digitális kulcs - PC)

10 percen belüli kézbesítés! Folyamatos akciók!

Mi ez?
2 519 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 225 Ft

További termékek a kategóriából

További SomaSim termékek: SomaSim PC játék

JoWooD Gothic II [Gold Edition] (PC) PC játék 345 Ft-tól JoWooD Gothic II [Gold Edition] (PC) Eidos Tomb Raider Chronicles (PC) PC játék 760 Ft-tól Eidos Tomb Raider Chronicles (PC) LucasArts Star Wars Knights of the Old Republic II The Sith Lords (PC) PC játék 990 Ft-tól LucasArts Star Wars Knights of the Old Republic II The Sith Lords (PC) Eidos Tomb Raider The Angel of Darkness (PC) PC játék 970 Ft-tól Eidos Tomb Raider The Angel of Darkness (PC)
Termékleírás


A JÁTÉKRÓL
Az év 1849, és Kaliforniában éppen most fedezték fel az aranyat. Úgy dönt, hogy nyugat felé indul, és hírnevet és gazdagságot keres a közeledő Aranylázban.

Megcsapja az aranyat, és egyik napról a másikra bányászmágnás lesz? Vagy építeni fogja vagyonát apránként azzal, hogy 49-eseket csákánnyal és kék farmerrel lát el?
Játékmenet
1849 egy városkezelési játék, amelyet a kaliforniai aranyláz idején játszottak. Az Ön feladata, hogy városokat építsen, népesítse be őket munkásokkal, és győződjön meg arról, hogy őket elszállásolják, táplálják és szórakoztatják. Önnek irányítania és koordinálnia kell a kiterjedt termelési és kereskedelmi hálózatokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy városai jól fejlődnek.
1849 legfontosabb jellemzői
Kampánymód, amely nyomon követi az Aranyláz fejlődését a bányatáboroktól a nyüzsgő városokig. Minden városi forgatókönyv egyedi kezdési feltételeket, győzelmi gólokat és akadályeseményeket mutat be a játékosoknak.

Homokozó üzemmód eljárási szempontból elkészített térképével a tartózkodási helyéhez, a földrajz (a Csendes-óceán partjától a Sierra Nevada-hegységig), csapadékmennyiség, erőforrások rendelkezésre állása és a kezdő tétel nagysága alapján.

Élénk, nyugati városok, az utcákat szegélyező épületek közvetlenül a kaliforniai Aranyország ihlette.

Több mint 50 erőforrás, amelyet a játékosok fel tudnak ásni, gazdálkodhatnak, finomíthatnak vagy előállíthatnak, miközben összetett városokat építenek.

A SomaSim fejlesztette ki, egy új stúdió, amely mély szimulációs játékok gyártásával foglalkozik a mai játékosok számára

Így is ismerheti: 1849 PC, 1849PC

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.