CD PROJEKT The Witcher III Wild Hunt (PC) Játékprogram

CD PROJEKT The Witcher III Wild Hunt (PC) Játékprogram

3 560 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

 

The Witcher III: Wild Hunt (PC) Letölthető PC

Az ország legnagyobb videojáték üzlethálózata. 21 üzlet.

Ország Boltja 2017 Népszerűségi díj I. helyezett
3 565 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
konzolvilag.hu
 

The Witcher III: Wild Hunt (PC) DIGITÁLIS

3 565 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
videojatekbolt.hu

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További CD PROJEKT termékek: CD PROJEKT Játékprogram

Termékleírás
Platform PC
Játékkategória Szerepjáték (RPG)

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Kapható, üzletünkben megvásárolható. Originál, jogtiszta, bontatlan, nem használt játékszoftver.
Honosítás: magyar felirat
Ajándék fémdoboz nélkül. 64 bites Windows 7, 8 vagy 8.1 szükséges a futtatásához. A játék a GOG rendszerében lesz aktiválható (Steam-en nem). Technikai segítségnyújtás: support@cnghungary. hu
Megjelent, kapható!
Normál változat! A 39990 forintos gyűjtői kiadás az eddig beérkezett előjegyzések alapján elkelt.
A játék a GOG rendszerében aktiválható, www. gog. com , felhasználói fiók létrehozását követően. Más rendszerekben, például a Steam-en a játék nem aktiválható.
A játék MAGYAR FELIRATOS!
A játékban szereplő beszélt nyelvek: angol, lengyel, orosz,
A játékban szereplő feliratok: magyar , angol, orosz, lengyel, cseh.
A játékhoz, a készletek erejéig, exkluzív ajándék pólót adunk a játék megvásárlásakor. Már csak L méretű póló van, más méretben sajnos nem tudunk küldeni.

Ezen kívül, a játékhoz ajándék kétoldalas posztert is adunk ajándékba.
Ajándék fémdoboz nélkül!
Ha most (2015. május 8. , 18 óra után) rendeled meg a játékot, sajnos már nem tudunk ajándék fémdobozt adni hozzá.
Ha korábban megrendelted a Witcher 3: Wild Hunt (ajándék fémdoboz, póló és poszter, május 19. ) nevű terméket és megkaptad tőlünk az ilyen nevű játékra vonatkozóan személyes átvétel esetén a 8 számjegyű átvételi kódot, csomagküldés esetén pedig a csomagindító emailt a csomagszámmal, akkor tudunk. Az előjegyzés nem megrendelés, a tényleges rendelés leadása számít.
Felkerültek a netre, a The Witcher Magyarország oldalára a játék dobozának és várható tartalmának képei (nagyításhoz kattints a képekre):

Összesen 16 db ingyenes DLC-t ad ki a CD Projekt RED a játékhoz, melyek közül az első 4 DLC-ről találhatunk információt az alábbi képre kattintva:

A 16 DLC nem egyszerre lesz elérhető . A tervek szerint hetente jelenik meg új DLC csomag (minden csomag két DLC-t tartalmaz). Az első DLC csomag a megjelenést követő napon, május 20-án. A következő csomag egy héttel ezután várható, majd utána két hétre rá és így tovább. Ezek közvetlenül a kiadón keresztül lesznek elérhetők, nem mi adjuk őket oda .
A Standard Edition, normál változat várható tartalma
(a tartalom változtatásának lehetőségét a kiadó fenntartja)

* Maga a Witcher 3 Wild Hunt játék, magyar felirattal,
* Magyar nyelvű kézikönyv/használati útmutató,
* hivatalos játékzene, külön CD-n,
* a Witcher univerzum kompendiuma - magyar nyelvű kiskönyv,
* részletes térkép a játék világáról - színes, nyomtatott világtérkép,
* Farkasfej matrica.
Jellemzők
Játssz a felbérelhető szörnyvadásszal, aki a megjövendölt gyermeket kutatja egy vészterhes és kíméletlenül nyers, nyílt fantasy világban.
A The Witcher: Wild Hunt történetközpontú, új generációs, nyílt világú szerepjáték. Lenyűgöző fantasy-univerzumban játszódik, amely lépten-nyomon fajsúlyos döntések és komoly következmények elé állítja a játékost. A The Witcherben Ríviai Geralt, a hivatásos szörnyvadász bőrébe bújsz, akinek fel kell kutatni a megjövendölt gyermeket egy óriási, nyílt világban, ahol temérdek kereskedőváros, viking kalózsziget, veszélyes hágó és elfeledett barlang vár felfedezésre.
Játssz a magasan képzett, felbérelhető szörnyvadász képében!
A witchereket gyerekkoruktól arra képzik ki és alakítják mutációkkal, hogy emberfeletti ügyességük, erejük és reflexeik birtokában szembeszállhassanak a világ szörnyetegeivel.
* Mészárold le ellenségeidet a hivatásos szörnyvadász ügyességével számtalan fejleszthető fegyverrel, mutációs főzettel és harci mágiával.
* Vadássz le rengeteg különféle egzotikus szörnyet, a hágókban portyázó vadaktól a népes városok árnyaiban ólálkodó, agyafúrt természetfölötti ragadozókig.
* A megszerzett jutalmakból fejleszd a fegyverzeted és vásárolj egyedi páncélt, vagy csak tékozold el lóversenyre, kártyára, ökölvívásra vagy az éjszaka egyéb gyönyöreire.
Fedezd fel a kíméletlenül nyers, nyílt, fantasy világot!
A The Witcher végtelen kalandokhoz tervezett, hatalmas, nyílt, fantasy világa új értelmet ad a méret, mélység és bonyolultság szavaknak.
* Járj be egy fantasztikus, nyílt világot: fedezz fel elfeledett romokat, barlangokat és hajóroncsokat, kereskedj kofákkal és törpe kovácsokkal a városokban, és vadássz a tágas mezőkön, a hegyekben és a tengereken.
* Végezz sötét és veszélyes szolgálatokat áruló tábornokoknak, körmönfont boszorkányoknak és korrupt uralkodóknak.
* Hozz a jó és a rossz fekete-fehér világán túlmutató döntéseket, és nézz szembe a messzire gyűrűző következményekkel!
Kutasd fel a megjövendölt gyermeket!
Indulj el a valaha volt legfontosabb küldetésre, és kutasd fel a megjövendölt gyermeket, a világ megmentésének vagy elpusztításának a kulcsát.
* Találd meg a gyermeket az ősi tünde legendákban megjövendölt, élő fegyvert egy háború dúlta világban.
* Küzdj meg vérengző hadurakkal, a vadon kísérteteivel és a fátyol mögül közelgő fenyegetéssel, akik mind a világ fölötti uralmat akarják megszerezni.
* Válaszd meg a végzetedet egy olyan világban, amit talán nem is érdemes megmenteni.
Tökéletesen megvalósított következő generációs játék
* Kizárólag újgenerációs hardverre tervezve: a REDengine 3 páratlanul részletes és valószerű megjelenítést tesz lehetővé, életre keltve a játék gazdag fantázavilágát.
* A valósághű nappal-éjszaka-ciklusok és a dinamikus időjárás befolyásolja a világot, valamint a városok lakóinak és a vadon szörnyeinek viselkedését.
* A fő és a kiegészítő cselekményszálak is bővelkednek az izgalmas döntéshelyzetekben ? a játék összetett, nyílt világát a játékosok minden eddiginél teljesebb mértékben alakíthatják.
A VÉGZET KARDJÁNAK KÉT ÉLE VAN.
TE VAGY AZ EGYIK.
A The Witcher 3: Wild Hunt egy történet-alapú, következő generációs, nyílt világú szerepjáték, melynek egy grafikailag lenyűgöző fantasy-világ adja a hátterét, amely tele van döntéshelyzetekkel, melyek következményei drasztikusan átformálják az események menetét. A The Witcher-ben Ríviai Geraltot, a szörnyvadászok kihalófélben lévő csoportjának egy tagját alakítva a játékosok epikus utazásra indulnak egy háború sújtotta világba, melyben elkerülhetetlen, hogy szembenézzenek egy ellenséggel, mely gonoszabb, mint bármi, amivel az emberiség eddig szembesült: a Vadakkal (Wild Hunt).
A világ lángokban áll, amint Nilfgaard Birodalma az északi királyságok szíve felé tör. Ríviai Geraltot egy kegyelmet nem ismerő ellenség követi - a Vadak (Wild Hunt), kísértetlovasok misztikus csoportja, a végzet és pusztulás hírnökei, akik egész településeket képesek egyik napról a másikra feldúlni. Egy személyes ügytől hajtva Geraltnak át kell verekednie magát számtalan nehézségen, hogy megtalálja és megvédje azt, akit az ősi próféciák megjövendöltek. A történet kulisszáját adó durva és könyörtelen világ méretével, ökoszisztémájának összetettségével és tartalmas non-linearitásával új mércét állít. Éld át a napszakok valósághű váltakozását, figyeld meg a játékmenetet is befolyásoló időjárást és hódítsd meg a zöldellő buja környezetet a titokzatos ősi witcher mágiával.
Egyedi witcher készségeid fejlesztésével teljesen személyre szabhatod a játékmenetet: vadássz vérszomjas szörnyekre és alakíts ki csak rád jellemző harcmódokat; használj erőteljes csatavarázslatokat, és vívd ki a győzelmet ebben a határok nélküli, nyitott világban. Gyalogolj, ússz, lovagolj és vitorlázz; indulj legendás küldetésekre és gazdagodj epikus zsákmányokkal. A Te kezedben az irányítás: menj bármerre, tegyél meg bármit!
* Egy felfedezésre váró óriási és határtalan világ, rengeteg megölhető szörnnyel
* Páratlan, regényszerű történet, több mint 100 órányi játékidővel
* Taktikus, érzékeny, összetett és többrétegű harcrendszer
* A műfajt meghatározó, valóban next-gen hangminőség és látványvilág
* Moziszerű és minőségű párbeszédek és átvezető jelenetek

Várható rendszerigény
Minimum system requirements - Windows:
OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3 GHz or AMD CPU Phenom II X4 940
Memory: RAM 6 GB
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
Hard Drive: 35 GB of available space
DirectX: 11
Recommended system requirements - Windows:
OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
Processor: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memory: RAM 8 GB
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
Hard Drive: 35 GB of available space
DirectX: 11

K: Mit kell tennem, hogy hozzájuthassak a 16 ingyenes DLC-hez?
V: A 16 DLC a tied, csak annyi a dolgod, hogy megvásárold a The Witcher 3: Wild Hunt játékot. Minden DLC ingyenesen elérhető lesz az összes platformon (Xbox One, PC és PlayStation 4).
K: Az ingyenes DLC-ket előrendelés esetén kapom meg?
V: Nem, minden tartalomcsomag letölthető lesz függetlenül attól, hogy a 2015. május 19-i megjelenés előtt vagy után vásárolod meg a játékot.
K: A játék standard verziójával rendelkezem (tehát nem a Collector's Editionnel). Ez esetben is megkapom az ingyenes DLC-ket?
V: Igen. Megkapod a 16 DLC-t, függetlenül a megvásárolt játék verziójától (azaz hogy standard vagy Collector's, digitális vagy fizikai példány).
K: Mi a terv? Mikor számíthatok a DLC-k megjelenésére?
V: A tervek szerint hetente jelentetünk meg új DLC csomagot (minden csomag két DLC-t tartalmaz). A játék 2015. május 19-én jelenik meg. Az első DLC csomag az ezt követő napon várható, azaz május 20-án. A következő csomag egy héttel ezután várható, majd utána két hétre rá és így tovább.
K: Megtudhatunk többet a tartalomról?
V: Részleteket a buy. thewicher. com címen olvashatsz. Jelenleg négy DLC-t (két csomagot) fedtünk fel. A többiről hetente lebbentjük fel a fátylat a megjelenések után.

– Temeriai páncélkészlet - a legkiválóbb harcosok részére fenntartva, akik Temeria királyságát szolgálják: a temeriai páncélkészlet kabátot, kesztyűt, nadrágot, csizmát, lópáncélt, valamint nyerget és táskákat tartalmaz.
– Szakáll- és frizurakészlet - szabd testre Ríviai Geraltot kedved szerint e nagyszerű szakáll- és hajválasztékkal.
– Megbízás: Eltűnt bányászok - egy kis skelligei faluban nyoma veszett néhány bányásznak. Nyomozd ki, mi áll emögött!
– Alternatív külső Yennefer számára - tekintsd meg e teljesen új külsőt a nagy varázslónő, Vengerbergi Yennefer számára!

A The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC programja 16 teljesen ingyenes DLC-ből áll, melyek minden, a Wild Hunt birtokában levő játékosnak járnak, platformtól (Xbox One, PC és PlayStation 4) és verziótól (standard vagy Collector's, digitális vagy fizikai példány) függetlenül.

2015. május 20-án a CD PROJEKT RED várhatóan kiadja az első DLC csomagot - a Temeriai páncélkészletet (lópáncéllal együtt), valamint egy Szakáll- és frizurakészletet Geralt, a játék főszereplője számára. Ezt követően minden héten megjelenik egy két DLC-ből álló DLC csomag, teljesen ingyen. A játékosok jogosultak az ingyen DLC-re, függetlenül attól, hogy példányukat előrendelték vagy a megjelenést követően vásárolták.


Platform: Windows Windows 7

Kérjük, hogy amennyiben nehezen olvasható részt talál a hátlapon a rendszerigénynél, vagy további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Csak Magyarország területén belül szállítunk. GLS szállítás esetén a futár hétköznap, 8 és 17 óra között kézbesít, ezen belül időtartam szűkítésre nincs érdemi lehetőség. Személyes átvétel helyszíne: CD Galaxis 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Így is ismerheti: The Witcher III Wild Hunt PC, TheWitcherIIIWildHuntPC, The Witcher III Wild Hunt ( PC)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^