Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

58 443 Ft
+ 2 200 Ft szállítási díj
Egy héten belül
Termékleírás
Kondenzátum eltávolító szivattyú, Karbantartásmentes motor, Okos szívóoldali rendszer

Az új Grundfos Conlift megbízható, csendes működésű, kompakt kondenzátum eltávolító szivattyú. Ezt a terméket használjuk ott, ahol a kondenzátum nem tud természetes módon lefolyni, vagy ha a kondenzátum forrása a helyi szennyvízelvezető cső szintje alatt van. Kondenzátum átemelő telep egy szivattyúval visszacsapószeleppel, gyűjtőtartály, szintérzékelővel az automatikus üzemeléshez. Conlift esetán zümmögővel a vésszint jelzésére. A berendezésben megtalálható a külső vésszint jelzésének lehetősége egy feszültségmentes kimenettel.

A Conlift konstrukciója számos egyedi, szabadalmaztatott jellemzőt tartalmaz, amelyek a terméket igen robusztussá teszik, különösen agresszív, például kondenzációs kazánokból származó, kondenzátumok kezelésekor. A telepítéshez szükséges minden alkatrész a készlet része, és beépítés után az egység automatikusan működik. A beépített funkciók gondoskodnak arról, hogy az egység ne induljon a szükségesnél gyakrabban. A telepítést egyszerűsíti egy 6 m-es leeresztő tömlő, valamint a szükséges csatlakozó betétek, amelyekre az egyszerű beépítés miatt van szükség. Az okos kiegyenlítő rendszer és a motor-szivattyú egység biztosítja, hogy az egységet a telepítés specifikus igényeinek megfelelően lehessen beállítani. A Grundfos Conlift 1-hez tartozik egy karbantartásmentes motor, amely hővédelemmel is el van látva.

A Grundfos Conlift 1, az alapváltozat, tartalmaz egy huzalozott riasztó érintkezőt, amely aktiválhat egy külső riasztóeszközt, vagy lekapcsolhatja a kondenzátum forrását, ha túl magas a víz szintje az egységen belül.

A Conlfit 2, a továbbfejlesztett változat, tartalmazza mindazokat a funkciókat, amelyeket a CONLIFT1, de magában foglal egy integrált riasztót is, amely akusztikus jelet ad, magas vízszint esetén. Ezek a modellek egy választókapcsolót is tartalmaznak, amelynek két állása van.

A Conlfit 2 pH+ rendelkezik azokkal a funkciókkal, amelyekkel a CONLIFT2, de ezeken felül tartalmaz egy, az olajkondenzálásból vagy nagy gázkazánokból érkező különösen agresszív kondenzátumokat semlegesítő rugalmas egységet is, hogy megvédje az épületet és a csatornarendszert.

A moduláris rendszernek köszönhetően, a Conlift 1 kiegészíthető egy riasztó áramkörrel illetve egy semlegesítő egységgel, amely átalakítható, ha a megváltozott körülmények megkövetelik ezt a rugalmasságot.

A tipikus alkalmazások közé tartoznak a kondenzációs kazánokból, kéményekből, légkondicionálókból, szárítóberendezésekből és hűtőgépekből származó kondenzátumok.

Alkalmazás: keletkező kondenzátum elvezetése olyan berendezésekből (pl kondenzációs kazán, klímaberendezés, hűtő- és fagysztóberendezések, gőzfejlezstő berendezések), ahol a gravitációs elvezetés nem lehetséges.

Termék részletes ismertetése:

Igen csendes és megbízható működés
Karbantartásmentes motor, beleértve a hővédelmet is
Kevesebb indítási szám
Akár négy bemeneti csatlakozás lehetséges
A telepítéshez szükséges minden anyag mellékelve
pH > 2,5 szint fölött alkalmazható a semlegesítés révén
IP24 fröccsenés elleni védelem
Kézi próbagomb a működés ellenőrzésére
Igen megbízható úszókapcsoló rendszer
Okos szívóoldali rendszer, amely megállítja az ülepedést és a párolgást
Speciális tengelytömítés védelem
Felszerelt, a gyors levételhez bajonettzárral ellátott visszacsapószelep
Bővítési/átalakítási opciók
pH mérővel felszerelt egység a semlegesítési kapacitás felügyeletére
Grundfos Conlift jelleggörbe:                                                   Grundfos Conllift méretrajz: Így is ismerheti: CONLIFT2
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^