Q Acoustics 3010 Hangfal

Q Acoustics 3010 Hangfal

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Q Acoustics termékek: Q Acoustics Hangfal

Yamaha NS-C444 Hangfal 82 990 Ft-tól Yamaha NS-C444 Yamaha NS-333 Hangfal 159 990 Ft-tól Yamaha NS-333 Focal Viva Center Utopia Hangfal 5 599 990 Ft-tól Focal Viva Center Utopia Klipsch AW-525 Hangfal 199 990 Ft-tól Klipsch AW-525
Termékleírás
Álló hangfal Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Q Acoustics-ot 2006-ban alapították és a márka sikerre született rögtön a kezdetektől fogva. Első termékei, az „1000 series hangsugárzói felrázták a brit hangfalipart, világszerte példa nélkül álló kimagasló teszteket kaptak és tekintélyes díjakat zsebeltek be. A továbbfejlesztett „1000i szériát is számos díjjal jutalmazták, de nem elégedtek meg csupán kimagasló minőségű hagyományos hangfalak tervezésével. A Q Acoustics tervező csapata hamarosan bemutatta a „Q AV hangfalakat, melyek először a világon rendelkeztek a „BMR (Balanced Mode Radiator) sugárzókkal. Így tették az egész család számára lehetővé azt, hogy a tökéletes házimozi hangzás mindenkihez eljusson, függetlenül attól, hogy a hallgató hol foglal helyet a szobában. Olyan nagy hatással voltak a „The Sunday Times-ra, hogy így nyilatkoztak a termékről: „Egy napon minden hangfalrendszer olyan lesz, mint ez (2008 január). A Q Acoustics nemrég mutatta be az új Q2000 szériát. A kimagasló minőségű hangsugárzók elegáns kortárs megjelenést és lélegzetelállító hangminőséget biztosítanak, mindezt megdöbbentően versenyképes árszinten.



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.