vidaXL 40978 Ohio

vidaXL 40978 Ohio

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Grillsütő, barbecue

Unold 58550 Grillsütő, barbecue 22 746 Ft-tól Unold 58550 Steba VG 250 Grillsütő, barbecue 49 990 Ft Steba VG 250 Unold 58565 Vario Grillsütő, barbecue 32 799 Ft Unold 58565 Vario Steba VG 350 Grillsütő, barbecue 89 190 Ft-tól Steba VG 350

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Elektromos grill

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a minőségi kerek alakú elektromos barbecue teszi a szabadtéri főzési tapasztalatát sistergővé! Ez létre fog hozni egy második konyhát a kertben! A klasszikus elektromos álló grill, készült fekete por-bevonatos fémből, stabil, magas minőségű. Villamos energiával dolgozva, nem kell aggódni a büdös füst felszállásától. A grill állvány grilltál mérete 39,5 cm, így biztosítva a viszonylag nagy hely, hogy elférjen az étel. A grill elegáns és funkcionális designos. Jön egy beépített hőmérővel. Készült nagy teherbírású, rozsdamentes acélból, az elektromos fűtött cső tartós, hosszú távú élettartamat biztosít. A bordázott kialakítása a grillnek lehetővé teszi, hogy az olaj vagy zsír eltávozhasson az élelmiszerből, így könnyen szolgálja az egészségesebb étkezést. És a grilltál levehető és könnyen tisztítható. Ezen kívül van egy alatta polc, ami praktikus, hogy tárolja a grill kiegészítőket, eszközöket és néhány szószokat, stb A kültéri elektromos Grill teszi a főzést örömteli élménnyé Önnek!

Így is ismerheti: 40978Ohio

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.