Landmann 12446 Atracto

Landmann 12446 Atracto

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
- Lávaköves gázgrill, ami egy darab szabadon állítható alumíniumozott acél égőfejjel (7 kW) van felszerelvefor az optimális sütési hőmérséklet eléréséhez
- Zománcozott grillrács
- Ablakos fedővel van ellátva
- 1 szabadon állítható alumíniumozott acél oldal égő (2,5 kW) köretek készítéséhez
- Nagyméretű, zománcozott melegítő tálcával ellátott az előre elkészített ételekhez
- Hőmérséklet kijelzés
- Zománcozott égő burkolat nyújt védelmet a csöpögő zsír ellen
Lávaköves gázgrill, ami egy darab szabadon állítható alumíniumozott acél égőfejjel (7 kW) van felszerelvefor az optimális sütési hőmérséklet eléréséhez. Tulajdonságok:- Zománcozott grillrács- Ablakos fedővel van ellátva- 1 szabadon állítható alumíniumozott acél oldal égő (2,5 kW) köretek készítéséhez- Nagyméretű, zománcozott melegítő tálcával ellátott az előre elkészített ételekhez- Hőmérséklet kijelzés- Zománcozott égő burkolat nyújt védelmet a csöpögő zsír ellen- A zománcozott alkatrészek kevés karbantartást igényelnek, és rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben- 1 darab nyitható, csukható oldal tálca van rajta a grilleszközök, köretek elhelyezéséhez- 2 kerék a könnyű mozgatáshoz- Az Iker rendszernek köszönhetően a grill lávakövekkel és a nélkül is üzemeltethetőA Landmann hagyományos márka a társasági grillezés, tábortűz élményéhez. A termékeket kiváló minőségű kivitelezés, modern megjelenés és felhasználóbarát funkcionalitás jellemzi - már 1966 óta. A Landmann innovatív termékeivel új mércét állít fel, és ösztönzi a kerti kikapcsolódásra, grillezésre vágyókat. A cég az egyik vezetője a fenntartható fejlődés mozgalomnak Németországban, és a kezdetektől elkötelezte magát az FSC szabványok teljesítésére, melyek a Föld faállományának felelős kezelését biztosítják. Grilltipp #21 A puha hátszínnél keményebb húsrészeket mindenképpen szükséges pácolni.

Így is ismerheti: 12446Atracto

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.