Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Középcsatlakozású radiátor, "T" alakú szelepgarnitúra, 3 fűtőlap, 3 konvektorlemezzel

A Vonova T6-os középcsatlakozású fűtőtest forradalmasítja a fűtésszerelést a tervezéstől a megvalósításig. A magas fokú fűtési kényelmet garantálja, amely az egyik legfontosabb szempont a modern épülettervezésben. Nagy konvekciós teljesítménye révén gondoskodik a helyiség folyamatos és gyors felfűtéséről, valamint arról, hogy optimális legyen a hőérzet. Ennek során nem a fűtőtest felmelegedési ideje, hanem a helyiség lehető leggyorsabb felmelegítése a lényeges.

A Vonova T6-os középcsatlakozású fűtőtestek innovatív kialakításukkal és az intelligens és szabadalmaztatott, a fűtőtest belsejében található csővezetési rendszerükkel jelentős újítást és előnyöket kínálnak. A T6-os Európa-szerte megközelíthetetlen mércét jelent a termikus kényelem területén. A rugalmas és hatékony T6-os koncepció alkalmazásával a tervezési- és szerelési munkálatok csökkennek, a hibák elkerülhetővé, a szerelési késedelmek pedig kizárhatóvá válnak, a károsodási kockázat és a reklamációk minimalizálódnak, a beszerelési idő lerövidül, így a költségek csökkennek.

Vogel & Noot Vonova T6 33 VM a behegesztett „T alakú szelepgarnitúrával rendelkezik. Elegáns megjelenése mellett a T6 a fűtésszerelőknek páratlan előnyöket kínál mind a szerelésnél, mind a fűtési rendszerbe történő beépítésnél. T6-os technológia a fűtőtestek szimmetriatengelyén alapul és így végtelen rugalmasságot teremt. A Vonova T6-os középcsatlakozós fűtőtestek a szimmetria tökéletes mértékét adják meg, valamint a formatervezés és az egyedülálló technológia optimális kombinációját. A T6-os középcsatlakozós fűtőtestek különösen magas fűtőteljesítménnyel rendelkeznek, és így a helyiséget különösen gyorsan és hatékonyan fűtik fel. Ez egyszersmind a maximális termikus kényelem garanciája.

A konvekciós lemezek speciális geometriai kialakításának köszönhetően a T6-os a legnagyobb hőteljesítménnyel rendelkezik az összes összehasonlítható fűtőtest közül. Ez azonos hőleadást jelent, kisebb építésű típusok mellett is. Ezáltal Ön nem csupán a fűtési rendszer üzemeltetésénél takarít meg költséget, hanem már a beruházásnál is.

Nagy konvekciós teljesítményének köszönhetően a T6-os (pl. az éjszakai hőmérsékletcsökkentés után) a helyiségek légterét gyorsabban fel tudja fűteni, s így lakóhelyiségeit azonnal ismét kellemes hőmérsékletűvé teszi. Ezzel együtt a kazán bekapcsolt állapotának időszakait csökkenti, és így az energiaforrásokat kíméli.

A fűtővízcsatornák egyenletes vízellátásának és az összes alkotóelem optimalizált méretezésének köszönhetően, a T6-os optimális hőeloszlást ér el teljes fűtőfelületén, s ezáltal a lehető legjobb hőérzetet biztosítja. A fűtőtest mindig kellemes, egyenletes melegnek érződik. A T6-os rugalmas fűtési viselkedésének köszönhetően együtt „él a lakókkal. A teljes szellőztetésből, vagy nyitott ajtóból adódó lehűlés esetében a fűtőtest gyorsan tud reagálni, és így a helyiséget egyenletesen és kellemesen tudja temperálni.

A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően (változtatható szelepoldal) a termosztátfej bármelyik oldalon elhelyezhető. Így Ön bármikor áthelyezheti, ha a helyiség funkciója azt szükségessé teszi, ill. a kényelmét is befolyásolhatja annyiban, hogy a termosztátfejet oda szereli, ahol az a legjobban elérhető – az Ön és a helyiség levegője számára.

A csőszerelési munkálatoknál az előcsövezés irányába halad a trend. Elsőként a T6- os teszi lehetővé azt, hogy a csővezetékek szerelése után hozzunk döntést a fűtőtest kiválasztásáról, vagy annak utólagos megváltoztatásáról. A 6 csatlakozás ezt is lehetővé teszi: a T6- os szelep nélküli kompakt fűtőtestként is használható. A fűtőtest akár azonos oldalon, akár átlósan is beköthető.

A T6-koncepció alapja a központi fűtési rendszerhez történő csatlakozásnál a fűtőtest szimmetriájából adódó lehetőségek kihasználása. Az előremenő- és visszatérő vezetékek csatlakozása a fűtőtesten már nem jobb, vagy baloldalon találhatóak, hanem a fűtőtest közepén, alul.

A fűtőtest csatlakozásra kész termék, amely értékes középcsatlakozású kialakítással, gyárilag szerelt termosztát-szeleppel készült, és leeresztő-, vak-, és speciális légtelenítő dugóval, felső fedráccsal és zárt oldallemezekkel, valamint szerelésre kész speciális csomagolással kerül leszállításra. Alkalmazható egy- és kétcsöves fűtési rendszerekhez univerzális középcsatlakozású fűtőtesként, vagy kompakt radiátorként.

Valamennyi lapradiátor maximális üzemi hőmérséklete 110 °C lehet. A Vogel & Noot kiváló márkákat kínál Önnek, a legjobb minőségben. Valamennyi gyártási hely termelési folyamata az ISO minőségbiztosítási rendszernek megfelel. A Voge & Noot teljesítmény adatait elismert európai intézetek folyamatosan vizsgálják és értékelik. Ezek a minőségi jelzések biztonságot nyújtanak Önnek a fűtési teljesítmény és a termék minősége tekintetében.

Termék részletes ismertetése:

Középcsatlakozású fűtőtest
„T alakú szelepgarnitúra
Innovatív kialakítás
Termosztát szelep
Leeresztő-, vak-, és speciális légtelenítő dugó
Felső fedrács
Zárt oldallemez
Tervezési- és szerelési munkálatok csökkennek
Magas hőteljesítmény
Helyiségek légterét gyorsabban fel tudja fűteni
Változtatható szelepoldal
Alkalmazható egy- és kétcsöves fűtési rendszerekhez
 

Vogel & Noot Vonova T6 fűtési rendszerbe történő beépítése:

Az építési hosszúság és magasság utólag is szabadon választható

Csatlakozások faltól való távolsága egységes

Szelepes és kompakt radiátorként egyaránt beépíthető

Átszerelhető szelep és termosztát

Rugalmas megoldások a rögzítésnél

3 fűtőlap, 3 konvektorlemezzel

Vogel & Noot Vonova T6 csatlakozási módok:

Csatlakozási mód egycsöves rendszernél:

Csatlakozási mód kétcsöves rendszernél: Így is ismerheti: Vonova T 6 33 VM 600 x 1800, VonovaT633VM600x1800, Vonova T6 33VM 600x 1800
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^