Ajánlataink a termékre

 

AeroFlow COMPACT 1300W

172 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
kazanpont.hu
Termékleírás
Hőtározós elektromos radiátor, Wi-Fi csatlakozásra előkészített, Fagyvédelem

A radiátor belső részét egy szabadalmaztatott egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki, mely hőtározó elemek belsejében helyezkednek el az elektromos fűtőelemek. A radiátor külső és fal-oldali belső felületét harmonika szerű kialakítással megnövelt felületű bordázott lemezek biztosítják. Működés közben az elektromos fűtőelemek mintegy 15-20 perc alatt hővel teljesen feltöltik a hőtározó köveket, azzal együtt hogy már a felmelegítés folyamatában is biztosítanak fűtési hőt. A hőtározó kövek a felfűtést követő hozzávetőleges 40 percben, elektromos áram fogyasztás nélkül, tovább fűtik az Ön helyiségét. Túlmelegedés ellen, alapfelszereltségben hőkorlátozó biztonsági kapcsolóval szállítva (üzemelés közben a radiátor felső hőleadó felületének letakarása tilos és veszélyes). A berendezés IP 33 érintésvédelmi besorolással rendelkezik, így nedves helyiségekben, például fürdőszobában is használható.

75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadás - az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. A hőleadás nagyobb részben a radiátor bordákban lévő levegő felmelegítésén és a felmelegített levegő áramlásán keresztül, kisebb részben a radiátor szélességéhez képest nagy fajlagos felületű oldal lemezen, sugározott hőleadás formájában valósul meg.

Optimalizált hőleadású és teljesítményű hőtároló elemek - melyek fent és lent eltérő méretezésűek. Az eltérő méretezés oka, hogy az alsó samott elemekről felfele szálló hő részben hozzá adódik a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. A végeredmény, a teljes oldalfelületen egyenletes eloszlású hőleadás, mely hozzájárul az elektromos radiátor gazdaságos üzemeltethetőségéhez.

Programozható FlexiSmart vezérlés internet modul csatlakozásra előkészítve:

Manuális működés vezérlés

A FlexiSmart vezérlés közvetlenül az elektromos radiátor oldalán található. Szállításkor manuális szabályzási módra beállított, mely esetben a kijelzőn beállított hőmérsékletet tartja a berendezés, illetve annak elérése után a berendezés automatikusan kikapcsol.

Programozott működés

Az Ön napi ritmusának megfelelő felfűtési időszak és hőmérséklet a vezérlésen elmenthető, és a radiátor a beállításoknak megfelelően automatikusan működik. Heti és napi programozás, nappali és éjszakai, vagy fagyvédő mód.
Internet alkalmazűson keresztüli vezérlés

Az ingyenes alkalmazás letöltése, és a rendelhető internet modulnak az ingatlan Wi-Fi hálózatához való csatlakoztatása után, onnan és akkor módosítja az elektromos radiátor működését, ahol és amikor az Önnek a legmegfelelőbb.  (App Store + Google Play)
Működés közben az elektromos hőtárolós radiátor teljesen zajtalan és szagtalan. Miután a hőleadását ventilátorok alkalmazása nélkül biztosítja, zavaró mellékhatásként azok használata okozta zaj vagy a levegő felkeverése sem jelentkezik. A II. érintésvédelmi, valamint IP33-as védelmi besorolását biztosító dupla elektromos szigetelésnek köszönhetően nem kizárólag lakószobák, hanem nedves légterű helyiségek, fürdőszobák fűtésére is alkalmas. Az AeroFlow hőtározós elektromos radiátorok üzemeltetését különösen gazdaságossá teszi a nyitott ablak vagy ajtó érzékelése esetén automatikusan bekapcsolódó fűtési teljesítmény lekapcsoló mód. A fűtési teljesítmény maximum 15-16 perc múlva automatikusan újra aktíválódik. A porfestett fehér színű (RAL 9010) elektromos radiátor könnyen falra szerelhető. A függesztő elemek a készülék tartozékai, melyeket a falra 4 csavarral rögzíthet. Mobil vagy a padlón álló használathoz radiátor lábak rendelhetők. Az elektromos radiátor LCD termosztát manuális és automatikus (programozott) működési üzemmóddal rendelkezik, 5°C és 30°C vezérelt hőmérséklet tartományban. A programozás során a hét mindegyik napjára eltérő működés állítható be, naponta eltérő hőmérsékletű fűtési időszakok határozhatók meg. Gyermekek vagy illetéktelenek kizárása érdekében a kezelő felület zárolható. Az AeroFlow radiátorok üzemeltetése külső szoba termosztátot nem igényel.

Üzemmódok:

SmartStart automatikus üzemmód
Gyors felfűtés mód
Nyitott ablak észlelése
Hosszabb távollét üzemmód
Fagyvédelem
Programozott üzemmód
Wi-Fi
A készülék gyárilag villásdugóval szállított, a beüzemeléshez kizárólag egy fali konnektorhoz való csatlakoztatás szükséges.

Az elektromos üzemű AeroFlow elektromos radiátor a vásárlástól számított 30 év garanciával rendelkezik a berendezés hőleadó és hőtároló részegységeire és 2 év garanciával az elektromos vezérlésre.

Aeroflow Slim Tall
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.