SIGMA 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)

SIGMA 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)

317 000 Ft-tól 17 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

329 879 Ft
Ingyenes kiszállítás
Két héten belül
333 770 Ft
Ingyenes kiszállítás
Utánvét kezelési díj: 0 Ft

Raktáron

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További SIGMA termékek: SIGMA Fényképezőgép objektív

Termékleírás
Kompatibilis bajonettekCanon bajonett
Objektív típusaTeleobjektív
Fix objektívNem
Zoom objektívIgen
StabilizátorVan

Kompatibilis képérzékelő-formátumok

APS-C képérzékelő formátumIgen
Full frame (35mm) képérzékelő formátumIgen
4/3 rendszer képérzékelő formátumNem
Középformátumú képérzékelőNem
CX képérzékelő formátumNem

További tulajdonságok

Gyújtótávolság150 - 600 mm
Legszűkebb blendef/22
Legnagyobb blendef/5-6.3
Szűrőméret95 mm
Objektív felépítése20/14 lencsetag/csoport
Lamellák száma9
Maximális nagyítás0.2 x
Legkisebb tárgytávolság280 cm
Látószög16.4º-4.1º
NapellenzőVan

Méretek

Átmérő104.1 mm
Hosszúság259.1 mm
Tömeg1930 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Sigma Canon 150-600/5-6.3 (C) DG OS HSM objektív adatai:

Egy könnyű, hyper-telefotó zoom objektív, ami kiváló használhatóságot és nagyszerű optikai teljesítményt biztosít. A legújabb objektívünk a Contemporary szériából.

Kiváló specifikációjú, felhasználói igényekhez alkalmazkodó objektív.
Az első kompakt, pehely könnyű, szuper telefotó zoom objektív a Conteporary szériánkból.

A mindössze 1830g súlyú objektív ideális a kézi fotózásra. Az összes alapvető jellemzőt hordozza, mint a mi hasonló lencsénk, a professzionális Sports szériából, ez az objektív hihetetlenül kompakt és könnyű konstrukcióval büszkélkedhet.

A rendkívül kompakt, könnyű változata a 150-600 F5-6.3 DG OS HSM | Sports termékvonalunkból. Miután leválasztottuk a fényképezőgép vázról, könnyen hordozható. Az állványmenetet is lecsatolhatjuk és helyére egy védőburkolatot helyezhetünk, hogy tovább csökkentsük a súlyát és még könnyebb, kényelmesebb használatot kapjunk. Ez az objektív egy optimális választás azoknak, akik szuper telefotó funkcióra vágynak, plusz súly nélkül.

A kiemelkedő optikai teljesítmény t példázva a Contemporary szériánkhoz tartozó objektív, szintén magas optikai teljesítményt kínál, könnyű csomagolásban és ideális számos fotós témához.

A SIGMA 150-600mm F5-6,3 DG OS HSM Sports szériájába tartozó objektív alapvető specifikációt megtartva, ez az objektív könnyű szerkezetű és kompakt felépítésének köszönhetően alkalmas a kézből történő fotózáshoz. Hangsúlyozva az optikai teljesítményt, ez az objektív FLD ("F" Low Dispersion), SLD (Super Low Dispersion) és más egyéb kiváló lencsetagokat tartalmaz. A hyper-telefoto objektívünk telefotó vége felé eső optikai aberrációkat minimalizáltuk a teljes zoom tartományra. Hogy megkönnyítse a fotózást, por és cseppálló bevonattal láttuk el és egy levehető állványmenettel a még könnyebb kézből történő fotózást szem előtt tartva. Ez az objektív a könnyű súlyával, kimagasló teljesítményével kínál kiváló használhatóságot.

[Contemporary]

Kompaktság és magas optikai teljesítmény legújabb technológiája. Magas teljesítmény, ami megfelel a különböző fényképezési helyzetekben

A SIGMA az alábbi három termékvonalába szervezi át az összes objektívét: Contemporary, Art és Sports. A három közül, a Contemporary egy nagy teljesítményű széria, mely magában foglalja a legújabb technológiát, így lehetővé téve a magas optikai teljesítményt és kompaktságot számos fényképezési szituációban. A SIGMA megoldotta azt a nehéz problémát, hogy a méretet és a súlyt alacsonyan tartsa, anélkül, hogy lemondjon az optikai teljesítményről és funkcióról követve a legújabb technológiát.

Levehető állványmenet

Az állványmenet leszerelhető, így teszi lehetővé az objektív könnyebb szállítását. Leszerelést követően egy védőburkolat illeszthető a helyére, az objektív így is csak 1830g súlyú, könnyebben vihető. . Az állványmenet nélkül az objektívnek alig van kiálló része, így könnyen szűk helyeken is tárolható. Ezen túlmenőleg az állványmenet magnéziumból készült, mely könnyű és erős.

A robusztus felépítés, jól irányíthatóságot és használhatóságot kínál.

Miközben könnyű, ez a modell széles körű fotózási témák megvalósítására kínál lehetőséget.
Az eredmény, kiemelkedő teljesítmény.

Ezt a könnyű objektívet könnyű hordozni és használni számos fotózási témánál. Ugyanakkor, elvárhatjuk a nagy teljesítményű Contemporary szériánkhoz tartozó objektívtől, hogy az összes alapvető funkciókat tartalmazza, melyek szükségesek a fotózás során, úgy mint a csepp és porállóság, zoom lockolás melyet bármekkora fókusztávolságon megtehetünk, víz és olajaszítő frontlencse bevonat, könnyen hozzáférhető AF/MO/MF kapcsolók és az újonnan fejlesztett állványmenet. Ez az objektív szintén kompatibilis a SIGMA újonnan fejlesztett telekonvertereivel (külön megvásárolható), melyek AF-et is kínálnak egészen F8-ig.

Por és cseppálló bajonett


Mint a SIGMA 150-600mm F5-6,3 DG OS HSM Sports objektívünk, ez az objektív is tartalmaz gumi tömítést, hogy megvédje a bajonettet a por és vízcseppektől.

Víz és olajtaszító bevonat biztosítja a kényelmes fotózást


Az elülső és hátulsó lencséket érinti a víz és olajtaszító bevonat, mely lehetővé teszi, hogy a víz könnyedén letörölhető legyen és megóvja az olaj és zsíros szennyeződések lerakódásától még a kihívást jelentő körülmények között is. Ugyanakkor a lencse karbantartása is könnyebbé válik.

A zoom rögzítés bármely fókusztávolságon alkalmazható


Az új zoom rögzítő kapcsoló lehetővé teszi, hogy a zoom gyűrűt bármilyen fókusztávolságon lezárjuk. A fotós által szükségesnek vélt fókusztávolságon rögzíthető, mely lehetővé teszi a stabil exponálást akkor is, ha az objektív felfelé vagy lefelé irányul. Továbbá segíti a hosszú záridejű fotózást is.

TSC (hőstabil műgyanta)


Hagyományosan a fém és polikarbonát minősége határozza meg a fényképezőgép és objektív szerkezetét. Az iparágban először a SIGMAobjektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC)*, amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához.

*A TSC (hőstabil műgyanta) az alumíniumhoz hasonló hőtágulási karakterű. A TSC-ből készült alkatrészek kevésbé deformálódnak, lehetővé téve a kiemelkedően magas precizitású objektív konstrukció létrehozását. Az általában használt 20% üveget tartalmazó polikarbonáttal összehasonlítva a TSC körülbelül 70%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva pedig 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. (Az összehasonlítva más SIGMA gyártású komponensekkel. )

Intelligens OS megújult algoritmussal


Az OS (kép stabilizátor) egy gyorsulásmérő szenzort használ, hogy nagy pontosságot érhessen el. Két állás van. A Mode 1 az általános kép stabilizátor funkciókra alkalmas, míg a Mode 2 ideális a svenkelő fényképezéskor motorsportoknál, stb. A Mode 2 használatával a gyorsulásmérő szenzor hatékonyan működik, csökkenti blur effektet fotózás közben, úgy hogy érzékeli ha a fényképezőgép függőlegesen vagy vízszintesen mozog.
Megj. : Ezt az objektív nem használható a filmes tükörreflexes fényképezőgépekkel, kivéve a Nikon F6, Canon EOS-1V.

Beépített kapcsoló két manuális mód kiválasztásához


Azon kívül, hogy AF/MF üzemmóddal rendelkezik, az egyik üzemmód a MO (Kézi Felülbírálás) kapcsoló. Az MO üzemmódot használva, átvált manuális fókuszálásra a fókusz gyűrűt forgatva, még folyamatos AF közben is. AF üzemmódban hagyományos, teljes értékű manuál fókusz érhető el. A SIGMA USB DOKKOLÓVAL lehetséges, hogy az MO üzemmód érzékenységét személyre szabhassuk.

Gyorsabb és halkabb „Optimalizált AF


A HSM (Hyper Sonic Motor) teszi lehetővé a gyors sebességű és halk autófókuszálást. A tovább fejlesztett AF algoritmust összehasonlítva a korábbi modellekkel, folyamatos AF-t (AF-C) biztosít, és körülbelül 5%-al javítja a fókuszálás hatékonyságát.

Nagy precizitású, kezelt felületű réz foglalat


A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

Ez az objektív jobb használhatóságot és kiváló optikai teljesítményt kínál a Contemporary szérián belül.

A keresztirányú kromatikus aberrációt minimalizáltuk, köszönhető az FLD és SLD lencsetagok használatának

FLD glassSLD glass
Ez az objektív 1db FLD („F alacsony fénytörésű) lencsetagot tartalmaz, melyek teljesítménye azonos a fluoritéval és 3 SLD lencsetagot is tartalmaz, hogy minimálisra csökkenjen a kromatikus aberráció. Különösen az alacsony fénytörésű lencsetagok segítik csökkenteni a keresztirányú kromatikus aberrációt, mely a telefotó végállása felé jellemző és nem csökkenthető a fókuszállítással.

* FLD lencse a legjobb minőségű alacsony fénytörésű lencse ami csak elérhető, rendkívül nagy fényáteresztő képességgel. Ennek az optikai üvegnek azonos a teljesítménye a fluorit üvegével, melynek alacsony fénytörési indexe és alacsony szórásképe van, a hagyományos optikai üvegekhez képest. Ez szintén előnye a rendellenes szórásképnek. Ezek a jellemzők kiváló korrekciót kölcsönöznek a maradék kromatikus aberráció (másodlagos spektrum) eltávolításához, melyeket a hagyományos lencsék nem tudnak javítani és nagy felbontású, kontrasztos képet biztosítanak.

Bevillanás és szellemkép csökkentés

Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A SIGMA Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.
Exclusive low-dispersion glass

Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg

A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként ismert. A második spektrum minimalizálására – amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél –, a SIGMA objektívjeiben háromféle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a Sigma objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.

Lekerekített blende

Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy a víz felszínén visszaverődés a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó bokeh effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

Kompatibilis a SIGMA új telekonvertereivel (külön megvásárolható)

Kompatibilis az új telekonverterekkel, melyeket a frissített termékvonalakhoz fejlesztettünk.
  • A SIGMA TELECONVERTER TC-1401-el használva ez az objektív 1,4x-es fókusztávolságot nyújt
  • A SIGMA TELECONVERTER TC-2001-el pedig 2x-es fókusztávolságot nyújt.
  • Mindkét telekonvertert arra terveztük, hogy kiváló képminőséget nyújtsanak.
  • Újonnan tervezett Tele Converter-ek, melyek az AF hatékonyságát F8-ig biztosítják
Az újonnan tervezett Tele Converter-ek illenek az új objektíveink kínálatába és feltehetőek azokra. SIGMA TELE CONVERTER TC-1401 vagy TELE CONVERTER TC-2001 hozzáadásával MF 210-840mm F7-9 illetve MF 300-1200mm F10-12.6 hyper tele zoom objektívet kapunk. Ezen kívül lehetséges AF-fel fotózni, ha F8 mellett AF kompatibilis fényképezőgép vázon használjuk a SIGMA TELE CONVERTER TC-1401-et.
* Amikor kevés fényben és alacsony kontrasztú tárgyakat fotózunk, a fókusz nem biztosan lesz a tárgyon.

Exkluzív alacsony fénytörésű lencsék használata


SIGMA Tele Converter TC-1401 1db SLD és a SIGMA Tele Converter TC-2001 2db SLD lencsetagot foglal magában, mely a kiváló minőségű képeket biztosítja.

Az új termékvonal az SGV koncepcióból, új szintre emelik a képminőséget

Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a SIGMA szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

A teljes SIGMA gyártás – az öntvényekig és alkatrészekig- az integrált gyártási rendszerünkből kerül ki, teljes egészében Japánból. Mi azon kevés gyártók egyikei vagyunk, akiknek a terméke kizárólag Japánban készül. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Büszkék vagyunk magunkra a SIGMA termékeinek valódi minősége miatt, amely a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit szerte a világon, mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

*A1:Aizu 1

46-megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

Ténylegesen 46 megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 × 3136 × 3 réteg) biztosító 23,5 × 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezett, szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell alul-áteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín három dimenziós érzést nyújt.

Kiemelkedő precizitás és minőség – teljesen Japánban készítve

Integrált gyártási rendszerünk minőségének optimalizálásával a SIGMAarra összpontosít, hogy a dolgokat helyesen végezzük el saját kezűleg, saját technikánkkal. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Büszkék vagyunk magunkra a SIGMA termékeinek valódi minősége miatt, amely a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit szerte a világon, mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

Rugalmas állíthatóság a kényelemért, akár különleges célra is alkalmas

Az új exkluzív szoftver és a SIGMA USB DOKKOLÓ lehetővé teszi a testre szabást.

Új termékvonalainkhoz kifejlesztettünk egy egyedülálló SIGMA Optimization Pro szoftvert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív szoftverének (firmware) frissítését és a fókusz pozíció, és más paraméterek állítását. A felhasználó képes összekapcsolni a számítógépét az objektívjével egy speciális USB dokkoló segítéségével, és egyszerűen kezelhető képernyő vezérléssel létrehozhatja saját objektív specifikációját. Így is ismerheti: 150 600 mm f 5 6 3 DG OS HSM Contemporary Canon, 150600mmf563DGOSHSMContemporaryCanon, 150 600mm f/5 6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon), 150-600mmf5-63DGOSHSMContemporaryCanon, 150 600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon), 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary ( Canon)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^