Induro AT 114

Induro AT 114

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 10. 20.): 31 900 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
INDURO. SZIKLASZILÁRD, BÁRMI IS TÖRTÉNJEN - ezekkel a szavakkal lehet tökéletesen leírni azt a teljesítményt, amelyet a mai profik várnak el, legyen szó állványokról, fejekr l, vagy egyéb tartozékról. Az INDURO egy széleskör és b vül rendszerrel elégíti ki ezt az igényt, mégpedig a fotósok által elvárt precíz szerkezettel, korszer megoldással és elegáns küls vel.

Az Induro AT sorozatú állványok nem ismernek kompromisszumot a min ség, tartósság és a szilárdság terén. A lábakat tartó egység magnézium ötvözet, a lábak precíziós aluminium lábak, a középoszlop nagyméret rögzítõcsavarral nyitható - zárható. A középoszlop kivehet , megfordítható. Opcionálisan 12 cm-es rövid középoszlopra is cserélhet .
Induro AT és CT sorozat f jellemz i
 • aluminium és karbon kivitel Az Induro ezen sorozata kétféle anyagkivitelben kapható AT mint aluminium és CT mint karbon. Az állvány méretére a bet jelzést követ els szám utal: AT0xx a legkisebb AT4xx a legnagyobb méretet jelöli. A számsor vége a szekciók számát jelöli. CTxx3 három szekciós, CTxx4 négy szekciós kivitel.

 • három vagy négy szekciós kivitel A normál három részben (3 szekciós) nyitható lábak mellett a praktikus kisebb szállítási mérettel rendelkez négy részben (4 szekciós) nyitható típusok is megtalálhatók.

 • teker záras lábrögzítés Az Induro AT és CT sorozatánál kizárólag teker záras lábrögzítést alkalmaz. A nyitáshoz és a tökéletes lábrögzítéshez elég egy fél fordulat. Praktikus és gyors.

 • három d lésszögben nyitható lábak A lábak d lésszöge az AT és CT széria esetén is három különböz szögben rögzíthet : 24°, 50°, 80°.

 • megfordítható középoszlop A középoszlop fejjel lefelé is behelyezhet , mely számos extrém helyzetben kínál megoldás a fényképez gép rögzítésére.

 • kihúzható középoszlop Az állvány maximális magasságát a középoszlop kihuzásával érhetjük el. A középoszlop rögzítésére nagyméret és kényelmes teker szolgál.

 • középoszlopra súly akasztható A középoszlop végén egy kampó található, melyre például felakasztható a fotós táska, így nem a földön koszolódik és az állvány stabilitása is tovább növelhet !

 • opcionális rövid középoszlop A gyártó minden mérethez kínál 12cm-es rövid középoszlopot, mely külön vásárolható meg. A rövid középoszlop segítségével szinte a föld felszínéig letehet a kamera.

 • kiegészít csatlakozás 3/8 + 1/4 adapter A lábak találkozásánál található egy 3/8-os csatlakozás, melyhez a gyártó mellékel egy 1/4-os menetátalakítót is. Ez különböz kiegészít k rögzítését teszi lehet vé, mint például magic-arm, hajlékony kar és ezek segítségével Led lámpa vagy monitor, stb.

 • vízszintez A lábak találkozásánál egy vízszintez található, mely segít elkerülni a ferde horizontú képeket

 • ergonómikus rögzít k A lábak és a középoszlop rögzítésére is kényelmes fogású rögzít ket alkalmaz a gyártó. A lábak rögzít i gumírozottak.

 • mindhárom láb szivacsozott Mindhárom láb fels tagja szivacsozott, így hideg téli napokon sem kellemetlen az állvány fogása.

 • gumírozott lábvégek, cserélhet fémtüskék Az állvány lábainak végz dése - ahol ezt a méret lehet vé teszi - kicsavarható gumírozott talpban végz dik. A nagyobb méreteknél alap tartozék a fém tüske is, mely földes talajon, vagy jégen is tökéletes rögzítés biztosít.

 • tartozékok: táska, szerszámkészlet, vállpánt, fémtüskék* Minden AT és CT állvány alap tartozéka a hordtáska, a vállpánt és a szerszámkészlet. A hordtáska kialakítása lehet vé teszi az Induro fejek szállítását is anélkül, hogy az állványról eltávolítanánk azt. A fém tüske csak a nagyobb méreteknél tartozék.

 • vállpánt kétféle rögzítéssel Az állványok tartozéka a vállpánt is, melyet közvetlenül az állványra vagy a táskára is rögzíthetünk.
Technikai adatok: Típus:   AT114 Anyag:   aluminium Max. magasság (láb szög: 24°) kihúzott középoszlop:   152 cm Max. magasság (láb szög: 24°) betolt középoszlop:   129 cm Min. magasság (láb szög: 24°) betolt középoszlop:   44,4 cm Min. magasság (láb szög: 80°) rövid középoszloppal:   15 cm Szállítási méret:   49 cm Szekciók száma:   4 Lábak szöge:   24°, 50°, 80° Lábak rögzítése:   Tekerõs, nedvesség és porálló szigetelés Fej csatlakozása:   1/4 és 3/8 Súly:   1,5 kg Terhelhetõség:   6 kg   A csomag tartalma:
 • 1 db Induro AT114 tripod
 • 1 db hordtáska
 • 1 db vállpánt
 • 1 db szerszámkészlet
  Videó: Így is ismerheti: AT114
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^