Yamaha RX-V575

Yamaha RX-V575

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2016. 12. 19.): 124 990 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Yamaha termékek: Yamaha Erősítő

Termékleírás
Csatornák száma7.2
Teljesítmény csatornánként115 W

Támogatott formátumok

Támogatott kodekek
Dolby Digital
 
Dolby Digital Plus
Dolby Digital EX
Dolby Prologic
Dolby Prologic II
Dolby True HD
DTS
 
DTS-ES
DTS 96/24
DTS Neo:6
DTS-HD
DTS HD Master Audio

Csatlakozók

HDMI bemenetek száma5 db
HDMI kimenetek száma1 db
Digitális koaxiális bemenetek száma2 db
Digitális koaxiális kimenetek számaNincs
Digitális optikai bemenetek száma2 db
Digitális optikai kimenetek számaNincs
Kompozit bemenetek száma5 db
Kompozit kimenetek száma1 db
Komponens bemenetek száma2 db
Komponens kimenetek száma1 db
S-Video bemenetek számaNincs
S-Video kimenetek számaNincs
USB csatlakozóVan
Fejhallgató csatlakozóVan
Ethernet csatlakozók száma1 db

Méretek

Szélesség435 mm
Mélység314 mm
Magasság162 mm
Súly8.2 kg

További tulajdonságok

DLNA támogatásVan

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!


Hangszolgáltatások

 

7-csatornás erõteljes surround hangzás 

115 W csatornánként (8 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1 ch vezérelt) 

, 80 W csatornánként (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2 ch vezérelt)

HD Audio formátum dekódolás: Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio Dolby Digitális Plus és DTS-HD High Felbontás Audio

Teljes diszkrét erõsítõ konfiguráció

Burr-Brown 192 kHz / 24-bites DAC minden csatornán

Közvetlen módban a kiváló minõségű hangzás

Stabil PLL áramkör segít optimalizálni hangkép

Hozzárendelhetõ erõsítõk elsõ hangszóró bi-amp, hátsó vagy B zóna kapcsolat

FLAC és WAV 192 kHz / 24-bites audio lejátszás

Összesen Tisztaság Concept a legfinomabb hangminõség

 

 

A Total Purity Concept, amely Yamaha már ápolása sok éven át, magában foglalja a magas meghajtó erõsítõ technológia, nagy tisztaságú elõszaporítási, anti-vibrációs technológia és független tiszta tápegységek. Minden modell teljesen diszkrét végfok, amely segít, hogy minimalizálja a torzítást. Azt is elfogadja a független tiszta tápegységek, így külön tápegység az analóg és digitális áramkörök, hogy megakadályozzák a digitális zaj érintõ analóg áramkör. Az anti-vibrációs hűtõbordák úgy tervezték, hogy elnyomja rezgés tranzisztorok és hangnyomás. Független tápegységek az DACs tervezték, hogy folytassák a zaj bizonyos modelleken. Le minden részletet, ezek a AV erõsítõk többségében teljes hangsúlyt fektet a magas hangminõséget.

 

Kiterjedt Audio Codec és formátum támogatás

 

Ez AV vevõ kompatibilis a legtöbb audio formátumok, mint a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio. Õk is kompatibilis FLAC / WAV 192 kHz lejátszás. Élvezni fogja a kiváló Blu-ray Disc hangminõség és más típusú nagy felbontású források.

 

 

Diszkrét Amp Configuration magas hangminõség

 

 

Ez AV vevõ volt a célja egy erõs összpontosítás elérése rendkívül magas hang tisztaságát. Ez foglalkoztat egy diszkrét erõsítõ konfiguráció és az alacsony jitter PLL áramkört, amelyek hozzájárulnak a kiváló audio teljesítményt.

 

4K Pass-through Next Generation Super High Felbontás Images

 

 

Ez AV receiver fejlett HDMI® funkciók, többek között 4K pass-through. 4K utal négyszer nagyobb felbontás egy 1080p kijelzõ. Miközben még nem áll rendelkezésre, 4K kijelzõk és források biztosan népszerű lesz a jövõben. Ez a vevõkészülék halad a 4K adatokat a forrás a kijelzõn a kép tisztasága messze túlmutat jelenlegi szabványoknak.

 

HDMI 3D és Audio Return Channel

 

 

3D: a vevõ tudja kezelni a 3D jelet adatokat. Az Audio Return Channel funkció lehetõvé teszi az adatok keresztül küldött és fogadott azonos HDMI kábelt, így a hangot a TV-n keresztül egyetlen HDMI-kábel nincs szükség külön optikai kábel.

 

Zone B-kimenet 2-csatornás hang egy másik szobában

 

Zone B kimeneti teljesítmény lehetõvé teszi a vevõ, hogy küldjön 2-csatornás hang egy második zónába, így a fõ zónában immár 5 csatornás kimenetet. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók élvezhetik sztereó hangzás a másik szobában. Ugyanez a forrás fog játszani mindkét övezetben (nem tudja használni két forrásból).

 

 

Jelenet elérhetõ Start

 

 

Megnyomásával a SCENE gomb hatásköröket az AV-vevõ és kiválasztja a bemeneti forrás és a DSP mód. Vissza lehet állítani a gombok különbözõ forrásokból, hogy kiválaszt egy forrás és DSP módban, akkor nyomja meg a SCENE gombot több mint három másodperc.

 

HDMI CEC a könnyű kezelhetõség

 

 

Másik elõnye HDMI a rendelkezésre álló CEC funkció. Amikor a készülék csatlakozik a CEC kompatibilis TV, akkor kapcsolja ki és be együtt a TV és használhatja a TV távirányítót a hangerõt. CEC is speciális szolgáltatásokat nyújt más alkatrészekkel. Például, akkor a vevõ távoli egység vezérlésére játékos úgy működik, mint kihagyása és megáll. * Minden csatlakoztatott berendezéseket úgy kell HDMI CEC kompatibilis. Néhány CEC kompatibilis TV-k / játékosok nem működik.

 

 

Hálózati funkciók

 

Ez AV receiver nyújt a különbözõ hálózati funkciók, amelyek lehetõvé teszik a hozzáférést több forrásból és fokozza működését. Tud-e csatlakozni a vevõt a PC élvezni internetes rádió, Pandora® és működtetni a rendszert keresztül webböngészõ-vezérlõt. Az AV Controller App (a iTunes App Store vagy a Google Play) segítségével ellenõrzik a különbözõ funkciók között az iPod®, iPhone®, iPad® vagy Android eszközökön.

 

 

AirPlay® Lehetõvé teszi Streaming Music AV Receiver

 

 

Ez AV receiver támogatja AirPlay, ami azt jelenti, hogy el tudja fogadni a vezeték nélküli zene streaming iPod, iPhone vagy iPad, valamint az iTunes a Mac vagy PC. Ez megkönnyíti, hogy élvezze a zenét a mobil készülékek és a számítógép a házimozi rendszer. Használhatja nézõ metaadatok, mint például a dal címe, elõadó neve, valamint a lemezborítók * Az AV vevõ a képernyõn. * EgIgen modellek nem támogatják lemezborítót kijelzõn.

 

 

AV Controller App for Könnyű és kényelmes kezelés

 

 

Ez AV vevõ lehetõvé teszi, hogy használja a Yamaha AV Controller App amely letölthetõ az iTunes App Store vagy a Google Play, hogy ellenõrizzék ki / bekapcsolás és a hangerõ, válassza a bemeneti és DSP módok és működtetni más funkciók az iPhone vagy az Android készülékek. Ön is használja a több mint 23 * különbözõ nyelvek valamint a kezelõfelületet elrejtésével nem használt ikonok és átnevezés funkciók. A tabletta változata is elérhetõ. * A tavasz 2013.

 

 

MHL® (Mobile High-Definition Link) támogatásával kiváló minõségű videó és audió

 

 

MHL könnyű, közvetlen kapcsolatot a kompatibilis mobiltelefonok és ennek AV vevõ. Lejátszása akár 1080p videó és többcsatornás audio-re a telefon támogatja. A vevõ is tölti a csatlakoztatott telefont. Play, stop és egyéb alapvetõ műveleteket is vezérelhetõ a távirányítóval.

 

USB Digitális Connection iPod, iPhone és iPad az elõlapon

 

 

Az USB port az elõlapon lehetõvé teszi a kényelmes kapcsolatot az iPod / iPhone / iPad, ami szintén töltõdik, amikor csatlakoztatva. Mivel a digitális jelet az iPod / iPhone / iPad továbbítják közvetlenül a AV-vevõ, nincs jel elvesztése vagy interferencia, így élvezheti a lehetõ legjobb hangminõséget. Ezen felül, akkor a vevõ készülék távirányítójával működik az iPod / iPhone / iPad zenei lejátszási funkciók.

 

YPAO Hang optimalizálás Automatikus Speaker Setup

 

 

YPAO elemzi a helyiség akusztikáját, és ehhez igazítja a különbözõ audió paramétereinek optimális hangminõség mindössze néhány perc alatt. Olyan, mintha egy profi telepítõ kalibrálja a rendszert.

 

Input Selection a HDMI Standby Through Mode

 

 

Ha az AV receiver HDMI Standby Through módban a bemeneti forrás (Blu-ray Disc lejátszó, játékkonzol, stb) megtekinthetõ a monitoron lehet változtatni a távirányító. Nincs szükség, hogy bekapcsolja az AV-vevõ kapcsolhatják be forrásokból.

 

HD Audio CINEMA DSP 3D és a virtuális jelenlét Speaker

 

 

CINEMA DSP 3D széles, nagy és sűrű hang terén. HD Audio formátum dekódolás élménnyé teszi a HD Audio forrásokból. Virtual Presence Speaker szállít 3-dimenziós hangzás nélküli tényleges felhasználása jelenléte hangszórók.

 

Compressed Music Enhancer

 

 

Amikor a zene be van kódolva a digitálisan tömörített formátum: MP3, a frekvencia átvitel szenved. Yamaha Compressed Music Enhancer foglalkoztat kifinomult digitális jelfeldolgozás segítségével exkluzív algoritmusok helyreállítása, amit elveszített, így a zene mindig jól szól, ahogy kell.

 

Adaptive DRC (Dynamic Range Control)

 

Adaptive DRC automatikusan beállítja a dinamikai tartomány a hang alapján a hangerõt. Ez biztosítja, hogy hallja világos párbeszéd és az ének és minden hangeffekteket kényelmes szinten. Nincs szükség, hogy a hangerõt szabályozni, ahogy hallgatni; mindent súgja, hogy nagy robbanások lesz hallható tisztán és kényelmesen ugyanabban az hangerejét. Azt is nést hangos televíziós reklámok és ideális kis volumenű, a késõ esti zenehallgatáshoz, ha nem akarjuk zavarni.

 

Mélynyomó Vágás hang a jobb hangminõség Imaging

 

 

A mélysugárzó szintállítás fokozza az alacsony frekvenciák elkerülhetõ legyen az átfedés az elülsõ hangszóró kimenet. Ez azt eredményezi, hogy a tisztább, koncentráltabb hang színpadon, miközben amely zökkenõmentesen frekvencia válasz. Amikor mélynyomó jelentése átfedés lép fel a hagyományos rendszerekben, a teljes hang "tolta" felé mélynyomó. Mélynyomó szintállítás gondot fordít ennek elválasztva az alacsony mélyhangokat tisztán, így stabilizálva az elsõ szakaszban, miközben a jól kiegyensúlyozott fokozott basszus hangzás.

 

Környezetbarát kialakítás ECO üzemmód csökkenti az energiafogyasztást 20 százalékkal *

 

 

Yamaha új ECO üzemmód csökkenti az energiafogyasztást 20 százalékkal. Meg lehet állítani a tetején a GUI menüt. * Összehasonlítva az energiafogyasztást az ECO mód ki van kapcsolva (Yamaha mérés).

 

 

Választható Auto Power Down

 

 

Auto Power Down segítségével energiát takaríthat meg kiválasztásával kapcsolja ki az áramot, miután két, négy, nyolc vagy 12 óra.

 

Keveset fogyaszt készenléti üzemmódban

 

 

Yamaha teszi a vevõk környezetbarát, alacsony készenléti fogyasztás 0,1 W IR készenléti üzemmódban (1 W HDMI Standby Through módban 2 W Hálózati készenléti állapotban).

 

Csatlakozás YWA-10 Wi-Fi adapter

 

Ez AV vevõ ad DC-out csatlakozó a YWA-10 Wi-Fi adapter (opcionális tartozék). Ez lehetõvé teszi, hogy a zenét vezeték nélkül routeren keresztül a hálózati elemek, mint a PC vagy NAS.

 

 

Csatlakozás YBA-11 Bluetooth® vezeték nélküli adapter

 

Ez AV vevõ ad DC-out csatlakozó a YBA-11 Bluetooth vezeték nélküli adapter (opcionális tartozék). Ön képes lesz arra, hogy a zenét vezeték nélkül a Bluetooth-képes okostelefon, tablet vagy PC nélkül Wi-Fi környezetben.

 

 

Más említésre méltó Hangszolgáltatások

 

7-csatornás erõteljes surround hangzás 

115 W csatornánként (8 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1 ch vezérelt) 

, 80 W csatornánként (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2 ch vezérelt)

Burr-Brown 192 kHz / 24-bites DAC minden csatornán

Közvetlen lejátszás üzemmódban kiváló minõségű hangvisszaadás

Stabil PLL áramkör segít optimalizálni hangkép

Hozzárendelhetõ erõsítõk bi-amp kapcsolat

Más említésre méltó Videoszolgáltatások

 

Támogatja a Deep Color (30/36 bit), xvColor, 24 Hz-es frissítési ráta és Auto Lip-Sync kompenzáció

Más említésre méltó Advanced Features

 

Felszámítása iPod, iPhone és iPad USB-n keresztül, ha AV vevõ ki van kapcsolva

iPod / iPhone a dalok címét angolul jelenik meg, és a nyugat-európai nyelvek az elõlapon

Több nyelvű OSD színe jobb láthatóságot

Audio bemenet hozzárendelése képesség HDMI és komponens video bemenet

Késleltetést beállító ajakszinkronizálásra (0-250 ms)

40-állomás elõre beállított tuning / Auto elõre tuning

Elõre beállított távoli egység

Háttér video funkciót (csak rádió)

Más említésre méltó Térhatású realizmus

 

Silent Cinema és a Virtual CINEMA DSP

Két mélysugárzó-kimenet (egyidejű kimenet)
Így is ismerheti: RX V 575, RXV575, RX V575, RX-V 575
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^