Sony STR-DN1080

Sony STR-DN1080

256 840 Ft-tól 9 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

SONY STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV erősítő

259 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
avland.hu
 

SONY STRDN1080. CEL Rádióerősítő

Minden termékünk hivatalos magyar garanciával!

256 840 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
digitalko.hu
 

Sony STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV erősítő fekete (STRDN1080. CEL)

Több mint 20 év tapasztalattal, országszerte 5 boltban

Ország Boltja 2020 Népszerűségi díj I. helyezett
263 890 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
aqua.hu

További ajánlataink

 

Sony STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV erősítő

258 915 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
soncity.hu
 

Sony STR-DN1080 fekete 7.2 csatornás AV erősítő (STRDN1080. CEL)

SuperShop pontok gyűjtése és beváltása!

264 999 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
bestbyte.hu
 

Sony Str-dn1080 (strdn1080. Cel)

267 570 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
bluechip.hu
 

Sony STRDN108 Többcsatornás AV-rádióerősítő, Fekete

Kupon napok! Az Euronics kupon legyen veled!

269 999 Ft
+ 890 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
euronics.hu
 

SONY STR-DN1080 7.2 csatornás Dolby Atmos AV házimozi erősítő (STRDN1080. CEL)

Kupon napok: nézz be a jó akciókért! Vágod?

279 990 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
edigital.hu
 

Sony Str-Dn 1080 házimozi rádió erősítő

Ország Boltja 2020 Minőségi díj I. helyezett
280 799 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mediamarkt.hu
Termékleírás
. . Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

. . Fedezze fel a Dolby Atmos funkciót

A Dolby Atmos lélegzetelállítóan élethű élményt nyújt a 360°-os surround hangzással, mely pontosan pozícionálja a hangokat a környezetben, így a 7.1. 2 csatorna hangjai (a fantom hátsó csatornákkal) teljesen körülölelik Önt – még felülről is.

. . Fedezze fel a DTS: X-et

A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangot hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. Az objektumalapú hangdekódolás és a 9 hangcsatorna (a fantom surround csatornákat is beleértve) pontosan pozícionálja a hangot maga körül és maga felett

. . Rugalmas hangsugárzó-megoldások

A Sony új, rugalmas hangsugárzó-megoldásai „áthelyezik a hangot, így szimulálják az optimális hangélményt nyújtó pozíciót és szöget, kiküszöbölve minden fizikai és térbeli korlátot.

. . Fantom surround hátsó hangsugárzók

A fantom surround hátsó hangsugárzós elrendezés a valódi surround hátsó hangsugárzók hangját imitálja, így Önnek 7 csatornás surround hangélményben lehet része 5 csatornás elrendezéssel is.

. . Virtuális surround S-Force PRO Front Surrounddal

Az S-Force PRO Front Surround csupán 2 hangsugárzóval képes létrehozni a virtuális surround hangmezőt, így ideális megoldás kisebb helyiségekhez. Nincs szükség a háta mögötti hátsó hangsugárzókra.

. . Gördülékeny, automatikus kalibrálás

Az automatikus kalibrálási technológiát a virtuális hangsugárzó-áthelyezéssel kombináló D. C. A. C EX automatikusan optimalizálja a hangsugárzók frekvenciáját, fázisát és késleltetését, így a helyiséghez tökéletesen illeszkedő hangmezőt hoz létre.

. . Élvezze a stabil 4K minőséget

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

. . Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitelnek köszönhetően megtapasztalhatja a hihetetlen kontraszt- és fényerőváltozások nyújtotta élményt, a további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket.

. . Eredeti DSD lejátszás

A nagy felbontású hangzás érdekében a Sony és a Philips – az eredeti CD-formátum mögött álló két cég – együttesen dolgozta ki a DSD technológiát, amely forradalmi módszert biztosít a hanganyagok rögzítésére és lejátszására. Mintavételezési frekvenciája 128-szorosa a CD frekvenciájának, emellett a CD adatmennyiségének nyolcszorosát nyújtja, új dimenzióba emelve a hangzást. A PCM formátumtól teljesen eltérő DSD impulzussűrűség-modulációt alkalmaz kódolási eljárásként az audiotároláshoz, a hangot 1 bites impulzussűrűségű digitális audiostreamben visszaadva, amely sokkal közelebb áll az analóg hanghullámok természetéhez. Ez lehetővé teszi a meleg, természetes, analóg jellegű hangzás megvalósítását, amelyhez a széles dinamikatartomány és a 100 kHz-et meghaladó frekvenciaátvitel digitális előnyei is társulnak. Mivel az STR-DN1070 támogatja a DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszást, nincs szükség átalakításra, így a DSD-tartalom maradéktalanul élvezhető, anélkül, hogy bármi is elveszne eredeti tisztaságából.

. . Nagy felbontású hangfájlformátumok

Az STR-DN1080 a nagy felbontású hangformátumok széles skáláját támogatja, beleértve a DSD-t és a lineáris PCM-et is. Sőt a lejátszás USB- és DLNA-kapcsolaton keresztül is lehetséges, a többcsatornás képességeknek köszönhetően pedig a kiváló minőségű hangot egy lenyűgöző surround rendszerbe építheti.

. . DSEE HX felbontásnövelés

A DSEE HX technológia a felbontásnövelés által képes az eredeti hangforrásból származó hangot közel nagy felbontású audiojellé alakítani, így úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén foglalna helyet.

. . Chromecast built-in 2

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióadókat a Google Play Zene és több mint 100 másik alkalmazásból okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról hangeszközére. Csak érintse meg a Cast gombot.

. . Tudjon meg többet a Chromecast built-in funkcióról

. . Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként. 3

. . Tudjon meg többet a Spotify-ról

. . Hat HDMI-bemenet és két kimenet

A hat HDMI-bemenet és a két HDMI-kimenet (beleértve a második zóna önálló HDMI-kimenetét is) segítségével minden berendezését csatlakoztathatja, és lehetőség van a bővítésre is.

. . DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével

Játsszon le DSD-tartalmakat DLNA hálózaton csatlakoztatott eszközökön, vagy csatlakozzon egy 24 bites/192 kHz-es nagy felbontású hanglejátszást támogató USB-n keresztül.

. . LDAC: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hanganyagok kivételesen jó – a nagy felbontást megközelítő – minőségű lejátszása.

. . Az LDAC technológia

. . Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást az NFC-vel. Érintsen egy kompatibilis okostelefont a vevőhöz, és megszólal a zene.

. . AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-technológiát támogató eszközeiről.

. . Továbbítsa a zenét otthona bármely zugába a Sony | Music Center révén

Hallgassa ugyanazt a zenét a lakás minden szegletében a Sony | Music Center alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. A Sony | Music Center segítségével csoportba rendezheti a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat, majd több helyiségbe továbbíthatja a zenét.

. . Wi-Fi®-csatlakozás

. . Játsszon le zenét internetes szolgáltatóktól vagy otthoni hálózatából.

. . Tökéletesen illeszkedik

Párosítsa az UBP-X800-at – a legújabb 4K UHD Blu-Ray-lejátszót az STR-DN1080 vevőegységgel; a tökéletes otthoni szórakozáshoz. A szépség a részletekben rejlik – a stílusos, harmonikus külsőtől kezdve a javított kép- és hangminőségig.

. . Kiváló minőségű DA-átalakító

A DSD lenyűgöző térérzetet biztosító hangzást nyújt, pontosan visszaadva az előadó által megálmodott élményt. A DSD natív lejátszás kiválasztásával a DSP feldolgozást megkerülve a DSD eredeti tisztasága lesz hallható, de igény szerint kiválaszthatja a DSP feldolgozást is, 32 bites DA-átalakítás mellett. A többcsatornás 5.1-es surround 5,6 MHz-es DSD-vel igazán magával ragadó házimoziélményt biztosít, amelyben maximálisan kihasználhatja a DSD nyújtotta előnyöket.

. . Minőségi kondenzátorok

Az újonnan kifejlesztett, kiváló hangminőségű, felületszerelt elektrolit kondenzátorok és a robusztusabb DAC áramforrás, valamint az optimalizált szubsztrátmintázat mind hozzájárul a mély tartományok stabilitásához és a nagy felbontáshoz.

. . „Kifinomult hangzás (fine sound) ellenállás

A kiváló minőségű, felületszerelt ellenállás tiszta rézből készült elektródákat tartalmaz a kiváló hangminőséghez szükséges nagy mennyiségű adatátvitelhez, és tökéletesen használható a kis helyen elférő, nagy sűrűségű áramkörökben.

. . Osztályelső előerősítő áramkör

Az új előerősítő messze felülmúlja kategóriájának más vevőegységeit, így optimális nagy felbontású hangzást képes létrehozni. Egypontos földelésével és független áramellátásával tisztább hangot biztosít kisebb interferencia mellett.

. . Erősítő

A nagyobb stabilitást és kimenő teljesítményt az üveg-epoxi áramköri lap használata biztosítja. Az olcsóbb, gyanta alkalmazásával előállított lapokkal ellentétben ez jobban csökkenti a belső vibrációt a kisebb torzítás érdekében.

. . Precíziós kristályoszcillátor

A kifejezetten HDMI-hangjelekhez tervezett, vákuumos szigetelésű oszcillátorok megakadályozzák a jel torzulását, így biztosítva a nagy felbontású zenék és surround hangformátumok hangzásának valósághű visszaadását.

. . „Jitter mentesítő áramkör

A gondosan hangolt analóg és digitális áramkörök csökkentik a torzítást, és pontos, valós idejű hangfeldolgozást tesznek lehetővé.

. . Lokalizált analóg tápellátás

Minden digitális eszköz rendelkezik saját analóg feszültségszabályozóval, amely megakadályozza, hogy a magas frekvenciájú zajok torzítsák az analóg jelet.

. . Tiszta audio szintű alkatrészek

A tiszta audio szintű kondenzátorok és ellenállások kevésbé érzékenyek az interferenciára, így kiemelkedő hangalkotásra képesek.

. . A nagyszerű hangzást szolgáló formatervezés

A megerősített vázszerkezetű készülékház kialakítása csökkenti a külső hangsugárzó érzékenységét a fókuszált, erőteljes hangzás érdekében.

. . Nagy kapacitású hálózati transzformátor

A legjobb hangzás eléréséhez már a hálózati transzformátorra is figyelni kell. A tiszta hangzás csak vákuumbevonatú belső vezetékekkel érhető el, az erőteljes basszust és a pontos vokális frekvenciákat speciális réz és acél árnyékolás biztosítja.

. . 3 erőteljes DSP

A 3 erőteljes digitális jelfeldolgozó a legújabb 3D surround formátumokat támogatja, így a jelek dekódolása a lehető legnagyobb pontossággal történik.

. . Új digitális áramköri lap

Az újonnan tervezett öntött fémváz és a hűtőborda árnyékolja az áramköröket hangnyomástól és a sugárzástól, nagy merevség és tisztább hangminőséget biztosít.

. . ES fokozatú forrasztóón

Az ES fokozatú, hangminőségű forrasztóón nagy tisztaságú ónból és kis mennyiségű, speciálisan megválasztott fémek elegyéből készült, ami hozzájárul a pontos és kifinomult hangzáshoz.

. . 32 bites feldolgozás

A nem DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszás ugyancsak támogatott, amely során DA-átalakításra kerül sor a 32 bittel adott módon feldolgozott DSP kimeneten. A Sony által az AVR számára kifejlesztett kiváló DSP technológia lehetővé teszi az egyes jellemzők javítását a 32 bites DA-átalakítás segítségével.

. . Hűtőbordás design

Az új bordakialakítás maximalizálja a levegőbeszívást, amely segíti az erősítő áramkörét, hogy ellenálljon a nem kívánt hangnyomásnak, és hideg maradjon.

. . Zónás zenehallgatás – minden helyiségben a megfelelő dallamok

Élvezze a 7.1. 2 csatorna teljes hangerejét egyetlen helyiségben (Fő zóna), vagy hallgasson 5.2 csatornás hangot az egyik szobában, a maradék 2 csatornát pedig ossza meg egy másik helyiséggel (2-es zóna).

. . A grafikus felhasználói felület leegyszerűsíti a készülék vezérlését.

Az átlátható kezdőlap révén könnyű eligazodni az erősítő főmenüjében. Tartsa kézben az irányítást tévézés közben. Azonosítsa a csatlakoztatott eszközöket, és a testreszabott hangmódok segítségével válassza ki a kívánt hangzást.Így is ismerheti: STR DN 1080, STRDN1080, STR DN1080, STR-DN 1080

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.