Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
NAD C 388 hybrid sztereó integrált erősítőÚj generációs hibrid analóg/digitális/hálózatképes sztereó erősítő: 2 x 150 W/4-8 Ohm, WiFi, Bluetooth csatoló, UPnP, Internet-rádió. MM hangszedő illesztő bemenet, analóg és SPDIF optikai/koaxiális digitális audió bemenet. Okostelefonon, táblagépen futtatható távvezérlő alkalmazás és infravörös távvezérlő. A/B hangsugárztó pár választó, 12 V kapcsoló kimenet, MDC modulokkal bővíthető, RS232 soros csatoló, Control4/Crestron/AMX rendszertanúsítvány. Key Features
    150W x 2 Continuous power into 8 or 4 Ohms
    Bluetooth ADP4 with aptX supported
    MM Phono input
    Analogue line inputs
    24/192 Asynchronous USB input
    SPDIF coax and optical inputs
    Speaker A, Speaker B
    Preamp/Subwoofer out
    Headphone amplifi er
    MDC Slots for future upgrades
    IR remote
    Smartphone Control App
    12V Trigger in/out
    IR in/out
    RS-232 Serial port for control
    Control4, Crestron, RTI, URC, AMX, Savant, Elan certifi ed
Overall Specs
    Continuous output Power into 4 and 8 (Stereo)
    150W (at rated THD, 20-20kHz, both channels
    IHF Dynamic Power
    2 400W
    4 350W
    8 250W
    THD
    0.009%
    IMD
    0.009%
    Signal/Noise Ratio
    < 94dB (IHF; A-weighted, 500mV input ref. 1W out in 8 )
    < 13dB (IHF; A-weighted, ref. 50W in 8 , max volume)
    Damping Factor
    >200 (ref. 8 , 50Hz and 1kHtz)
    Frequency Response
    10Hz-65kHz
    Channel Separation
    1kHz 85dB
    10kHz 70dB
    Sample Rate
    192kHz/24bit
General
    Standby Power
    0.5W
    Idle Power
    30W
    Inputs
    Digital: Coax x2, Optical x2
    Analogue: Line In x2, Moving Magnet Phono Preamp (0.3mV input sensitivity ref. 200mV pre-out)
    Dimensions (D x L x H)
    302 x 435 x 71mm (16 x 17 1/8 x 4 3/4) A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak: Teljesítmény Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek. Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.   Érték A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
  Egyszerűség A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza. Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.
  Így is ismerheti: C388
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^