Ajánlataink a termékre

649 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Két héten belül
Termékleírás
MARANTZ AV7702 AV Előerősítő, processzor A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége, hamarosan kiadja első többcsatornás AV előerősítőjét, a Dolby Atmos kompatibilis AV7702-t. A teljes sokoldalúság párosul a neves Marantz audio minőséggel - a házimozi rajongók most megtapasztalhatnak egy új hangzásvilágot a saját otthoni moziszobájukban. Ugyanakkor a készülék rendelkezik a beépített Wi-Fi, Bluetooth, valamint a legújabb audio és video technológiákkal is. A nagysikerű előd alapjaira épülve, az AV7702 a legújabb Current Feedback topológiát és a Marantz saját fejlesztésű nagy felbontású HDAM áramköreit tartalmazza, így képes a megdöbbentően erőteljes, izgalmas és részletgazdag hangzásra. Köszönhetően a beépített WiFi és Bluetooth funkcióknak szinte korlátlanul megnyílik az út az olyan zenei forrásokhoz, mint például az Internet Rádió, a Spotify Connect és az AirPlay.
A DLNA hálózati streaming segítségével az AV7702-vel lejátszhatja a PC-n, vagy külső tárolón található zenefájlokat. Szinte minden fájlt lejátszik, beleértve az MP3, WMA, FLAC HD, ALAC, WAV192/24 és AAC formátumokat is. A hézagmentes lejátszás és a DSD, valamint az AIFF fájlok támogatása is biztosítja az élő koncert felvételek teljes élvezetét, vagy a klasszikus zenei felvételek minőségi hallgatását. A csatlakozási lehetőségek, között ki kell emelni az iPod digitális kompatibilis USB bemenetet, valamint a Phono MM bemenetet, amit a vinyl rajongók fognak nagyra értékelni. A videó rész jellemzője a fejlett képfeldolgozás, amely támogatja a legújabb HDMI szabványt (4k 60Hz jeltovábbítás), emellett 7 + 1 HDMI bemenettel és 3 kimenettel is rendelkezik (a fő zónára és a multizónára). Sőt, az AV7702-ben megtalálható az a kiváló minőségű video feldolgozási technológia, amely a magas felbontású video jelet felkonvertálja Full HD 1080p-re, vagy akár még teljes 4k-ra is (50/60 Hz). Mindez garantálja a teljes kompatibilitást a legújabb HD-kijelzőkkel és HD forrás eszközökkel. Köszönhetően a négy DSP (Digital Sound Processing) motorjának, az AV7702 képes kezelni akár 11.2 csatornát is és teljes mértékben támogatja az Audyssey DSX, DTS Neo:X 11.1 formátumokat, valamint a legújabb dekódoló technológiát, a Dolby Atmos-t is. A házimozi-rajongókat így elárasztja az abszolút tökéletes térhatású hangélmény. A Dolby Atmos-szal a hang életre kel minden irányból, beleértve a fejünk feletti teret is - megtölti a házimozit meglepő részletekkel, erővel és mélységgel. Az AV7702 jelfeldolgozási teljesítménye képes kezelni a 7, 9 vagy 11 csatornás Dolby Atmos kiépítéseket, az 5.1. 2, 5.1. 4, 7.1. 2, 7.1. 4 vagy 9.1. 2 konfigurációkban a mennyezetre szerelt, vagy Dolby Atmos engedélyezett hangsugárzók felhasználásával. Az 5.1. 2, vagy 5.1. 4 hangsugárzó-konfiguráció alapja a hagyományos 5.1-es hangrendszer kiegészítve 2 vagy 4 felső, illetve Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzóval. A 7.1. 2, vagy 7.1. 4 konfiguráció alapja a 7.1-es hangsugárzó elrendezés 4 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzókkal. A 9.1. 2 konfiguráció alapja a 9.1-es hangsugárzó elrendezés 2 felső hangsugárzóval. Befejezésül, az AV7702 az extrém sokoldalú erősítő kiépítésekhez rendelkezik egy 13.2 csatornás előerősítő kimenettel (11.2 csat. XLR, 13.2 csat. RCA). A legfejlettebb Audyssey MultEQ XT32 (Pro Ready) szoba korrekció lehetővé teszi a legpontosabb hangsugárzó kalibrációt, így garantálja, hogy a hangélmény a szoba minden pontján egyformán tökéletes legyen. Az Audyssey LFC lecsökkenti az alacsony frekvenciájú hangok átterjedését a falakra - így biztosítja azt, hogy a jó kapcsolat megmaradjon a szomszédokkal -, míg az Audyssey Sub EQ HT gondoskodik a házimozi rendszerben a két mélysugárzó tökéletes integrációjáról. Az AV7702 fekete színben lesz elérhető 2014 októberétől. AV7702 Multi-channel AV előerősítő Wi-Fi és Bluetooth funkcióval – Fontosabb jellemzők:
Beépített Wi-Fi és Bluetooth
Nagyméretű, elegáns előlapi lehajtható ajtó
Current Feedback topológia és új Marantz HDAM
Dolby Atmos
Dolby TrueHD és DTS HD Master Audio
Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Pro Ready
Audyssey DSX; DTS Neo: X (11.1 csat. )
13.2 csatornás pre-out (11.2 csat. XLR, 13.2 csat. RCA) és 11.2 csatornás jelfeldolgozás
A legújabb HDMI verzió - 4k 50/60 Hz, 4: 4: 4 felbontás
7 + 1 (előlapi) HDMI bemenet / 3 HDMI kimenet (2 + 1 zóna) (4k 50/60 Hz, 3D, ARC, Deep
Color)
HDMI skálázás 1080p, 4k 50/60 Hz
ISF video kalibrálás
MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
Hézagmentes lejátszás
USB port
Spotify Connect* (* ha rendelkezésre áll), Flickr, Internet Radio támogatás
Phono (MM) bemenet
Setup Assistant és Advanced GUI
4 Intelligens Select gomb - gyors hallgatási beállításokkal
RS232
Marantz Remote App - iOS és Android készülékek számára
Így is ismerheti: AV 7702
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^