Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

169 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Utánvét kezelési díj: 0 Ft

Raktáron
169 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
169 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
169 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
További 2 ajánlat Ajánlatok elrejtése
Termékleírás
A DENON egy több, mint 100 éves múlttal rendelkező japán cég, amely 1910 óta fejlesztette ki audio, nemrégiben pedig audio/video üzletágát. A DENON számos olyan technikai eszközt fejlesztett ki, amely teljesen átalakította a hifi világát. A hosszú évek folyamán a DENON a Nippon Columbia vállalkozás részeként működött, de 2002 óta a Ripple Woods-hoz tartozik. A céget a piacon ma már D&M csoport egyik márkájaként is ismerik. A DENON név mindig is egyet jelentett a tökéletes minőségű termékekkel. Ma a legjobb házimozi készülékek gyártójaként tartják számon a céget. Rádióerősítői és DVD/Blu-ray lejátszói rendszeresen nyernek díjakat és magasztaló tesztekben részesülnek a világ összes audio/video magazinjában. A DENON nem feledkezett meg a gyökereiről – a sztereó készülékekről. Két csatornás készülékei felveszik a versenyt a legjobb angol és amerikai márkákkal is, melyek az audiofil vásárlók igényeinek megfelelő készülékek gyártására specializálták magukat. A DENON volt az első és egyetlen audio márka, amely felkerült a Nagy-Brittanniában publikált ""Legjobban Kedvelt Márkák"" listájára. Az összes DENON termék tökéletesen bánik a hanggal, ha pedig képi eszközről beszélünk, akkor az audio mellett a video anyaggal is. Minden terméke megbízható és könnyen, egyszerűen kezelhető. A DENON termékválasztékában szerepelnek sztereó készülékek (erősítők, rádióerősítők, rádiótunerek, CD/SACD lejátszók, analóg lemezjátszók), házimozi készülékek (erősítők, rádióerősítők, DVD/Blu-ray lejátszók) és kiegészítők (fejhallgatók, lemezjátszó pick-upok, kábelek).
Szenvedély, művészet, tehnológiaA Denon számára az audió-videó reprodukció nem csupán üzlet. A másoknak teljes minőséget és élvezetet biztosító termékek létrehozása alapvető hajtóerőnk és létezésünk oka. Mi több, állandó törekvésünk a tökéletes szórakoztató készülék megalkotására a kulcsa annak, hogy a kreatív ötleteket vezető innovációvá alakítsuk és eleget tegyünk felhasználóink igényeinek. A jelenlegi fejlődésben ez tartalmazza mobil tehnológiák kifejlesztését, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a lehető legjobb minőség élvezetét minden formátumban. A hang tisztasága és az öröm bevezetése a felhasználók életébe az, amiről a Denon szól. Nem csak szavakA szenvedély, művészet és tehnológia a Denonnál mindenki számára több, mint hívószó – ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem, a több évtizedes innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken az elemeken alapszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a szórakozás élményét. A jövőA Denon Elsők Öröksége és a 100 éves történetünk erőteljes audió és vizuális élmények szolgáltatásában meghatározta a cég útját a jövőbe. Felkutatjuk az örökségünket, hogy üzemanyagként használjuk a jelenlegi tökéletesség eléréséhez. Továbbá folytatni fogjuk termékeink fő erősségének ünneplését, hogy erőt, pontosságot és teljesítményt nyújthassunk. Ezen kívül a Denon előre néz, fejlődik és folyamatosan változtatja az ötleteket vezető innovációkká. Bármilyen is lesz a fejlődés, a Denon ott lesz – hozzáadva a már neves Elsők Örökségéhez.   Digitális integrált sztereó erősítő
Élvezze a kiváló audio minőséget a legújabb nagyfelbontású audio forrásokról a Denon PMA-50 digitális integrált sztereó erősítővel, amely rendelkezik USB csatlakozóval a PC-hez vagy Mac-hez, hogy le tudja játszani a nagy felbontású PCM és DSD zeneszámokat. A PCM hangsáv akár 24-bit/192 kHz-es is lehet és a 2.8MHz-es és 5.6MHz-es DSD felvételek is támogatottak.

Hallgathatja a zenéit a kedvenc hordozható eszközéről vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolattal és emellett a PMA-50 rendelkezik az NFC érintéses párosítással, valamint a Multi-Point Bluetooth-kapcsolattal is. Az optimális vezeték nélküli audio hangzáshűség érdekében a PMA-50 rendelkezik a CSR aptX alacsony késleltetésű dekódolással, ami CD-minőségű hangot biztosít.

Több digitális bemenetet is találunk rajta (2 optikai és 1 koaxiális), amely kompatibils a digitális audio forrásokkal, valamint egy analóg sztereó bemenettel is rendelkezik a hagyományos analóg forrásokhoz.

A fejlett D osztályú digitális erősítő rendelkezik a DDFA technológiával, amely nagy hatékonyságot és alacsony torzítást biztosít. A PMA-50 névleges teljesítménye 50 watt csatornánként 4 ohmon, így kompatibilis a legtöbb hangsugárzó típussal.

A kompakt váz deluxe stílusú és a mérete olyan, hogy bárhol elfér, beleértve az otthoni és irodai asztali kialakításokat, valamint a stúdió lakásokat is, emellett vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető.

Fejlett AL32 Digital Audio Jelfeldolgozás
A tökéletes hangzáshűséget nyújtja a 16 bites, 20 bites és 24-bites digitális audio felvételekhez, a PMA-50 rendelkezik a DENON Advanced AL32 digitális audio jelfeldolgozó rendszerrel, ami megtalálható a Denon prémium audiofil-lejátszókban és digitális audio berendezésekben. Az Advanced AL32 jelfeldolgozás felkonvertálja, digitálisan szűri és zaj-formálja az alacsonyabb bitsűrűségű adatokat teljes 32 bitre. Így biztosítja a megfelelő dinamikatartományt és az észrevehetően jobb alacsony szintű felbontást. Még soha nem szóltak jobban a kedvenc digitális zenéi.

Teljes digitális erősítő az erőteljes és részletgazdag hangzásért
Az erősítő rész magában foglalja a DDFA® technológiát a CSR-től. A kimeneti fokozat áramkör diszkrét építésű, amely megvalósítja  a hagyományos D-osztályú erősítőkhöz képest a nagyobb jel-zaj arányt és az alacsonyabb torzítást. Ez a fejlett erősítő rendszer a kiváló audio minőség mellett kimagasló erősítő hatékonyságot is biztosít - 50W / 4 ohm mellett.

A prémium minőségű több-utas hangszóró csatlakozók segítségével csatlakoztatni lehet a lecsupaszított hangszóró kábeleket is, vagy használhatunk tűs csatlakozókat, valamint banán dugókat is.

DAC Master Clock tervezés
Annak érdekében, hogy lecsökkentsék jitter-t, a master órajel újra generálódik a PWM modulátorban. Ez a Denon Master Clock tervezés biztosítja a hang megfelelő elhelyezkedését és a színpadkép pontos és reális megjelenítését.

USB-B bemenet a magas felbontású audio fájlokhoz, beleértve a PCM és DSD formátumokat is
Az USB-B bemeneten keresztül csatlakoztathatja a Mac vagy PC eszközét a PMA-50-hez és élvezheti a nagy felbontású audio fájlokat. A PMA-50-en lejátszhat nagy felbontású PCM fájlokat akár 24-bit/192 kHz-es felbontásban, emellett a nagy felbontású DSD 2,8 MHz és 5,6 MHz-fájlokat is hallgathatja (a DSD az SACD fejlett digitális audio kódolási rendszere). Az USB-A - USB-B kábel is tartozék.

Hogy megszüntesse a kiváltott digitális zajt az USB bemeneten, a PMA-50 tartalmaz egy dedikált zajszűrő blokkot a digitális erősítő és a D/A konvertáló blokk előtt, amely megakadályozza a digitális zajt, nehogy az beleszóljon  a audio hangzáshűségbe.

Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat NFC-vel és Multi-Point-tal
Streamelje kedvenc zeneszámait a hordozható eszközeiről a PMA-50-es Bluetooth-kapcsolatán keresztül, ami gyors és egyszerű párosítást biztosít az előlapi Bluetooth gomb segítségével. Egyszerűen kapcsolja be a Bluetooth funkciót a készüléken, nyomja meg a Bluetooth gombot az előlapon, vagy a távirányítón és amikor a rendszer kéri, adja meg a mellékelt 4 számjegyből álló jelszót az eszközén. A készülék és a PMA-50 azonnal párosítva lesz és akár 8 eszközt is képes megjegyezni.

A még gyorsabb párosítás érdekében a PMA-50 rendelkezik az NFC-vel (Near Field Communication). Egyszerűen aktiválja az NFC-képes Bluetooth eszközét és helyezze közel a PMA-50-en található N jelhez (az oldalán található) és az azonnal párosítva is van. Nem kell kézzel beírni a jelszót.

Plusz, a PMA-50 rendelkezik a Multi Point Bluetooth-kapcsolattal, amely lehetővé teszi azt, hogy 3 Bluetooth-képes eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Játsszon le a zeneszámokat az egyik készülékről és amikor ez szünetel vagy leáll és egy másik párosított készülék lejátszás funkciója aktiválva van, akkor a PMA-50 automatikusan átvált arra a készüléket. Az előlapi kijelzőn megjelenik az aktuálisan kiválasztott Bluetooth-eszköz neve.

aptX alacsony késleltetésű dekódolás
A CD-minőségű audio lejátszás érdekében a PMA-50 rendelkezik a legújabb generációs CSR aptX alacsony késleltetésű dekódolással, amely biztosítja az optimális idő szinkronizálást az audio lejátszásakor a video forrásokról, anélkül hogy felmerülnének szájszinkron problémák.

Kompakt váz függőleges vagy vízszintes elhelyezéssel
A stílusos és elegáns, kompakt váz deluxe kivitelű, beleértve a lágy matt alumíniumot a fényes ezüst tónusú díszítéssel valamint fényes és matt fekete felületeket.

Az optimális és sokoldalú elhelyezés érdekében a PMA-50-et el lehet elhelyezni vízszintesen vagy függőlegesen is. Ehhez rendelkezik kivehető lábakkal és csavaros kupakokkal, hogy gyorsan és könnyen újra lehessen konfigurálni a készüléket.

A PMA-50 rendelkezik az automatikus kijelző tájolás funkcióval, amely érzékeli, ha az erősítőt függőlegesen, vagy vízszintesen használjuk, így ennek megfelelően állítja be a kijelzőt. .

Több digitális audio bemenet; analóg sztereó bemenet
Amellett, hogy az USB-B bemenet van rajta, a PMA-50 rendelkezik 2 optikai digitális audio bemenettel és 1 koaxiális digitális audio bemenettel is. Van rajta még egy sztereó analóg bemenet is a hagyományos analóg források csatlakoztatásához.

Ergonómikus távirányító
A mellékelt távirányító ergonómiailag megtervezett elrendezésű, amely magában foglalja a kurzor billentyűzet, a forrás kiválasztó és hangerő gombokat, a beállítási menü és vissza gombokat, a Bluetooth gombot és a kijelző fényerő gombot.

Magas minőségű fejhallgató kimenet válaszható fejhallgató impedanciával
A legmagasabb hanzásghűségért a PMA-50 el van látva egy dedikált fejhallgató erősítő áramkörrel, mely tartalmaz egy nagy sebességű ultra alacsony torzítású szélessávú op-erősítőt, amely párosítva van a teljesen diszkrét végső kimeneti fokozattal.  

Annak érdekében, hogy optimálisan működjön a legszélesebb körű fejhallgató típusokkal, a PMA-50 tartalmaz egy szabályozható fejhallgató impedancia vezérlőt 3 beállítással az alacsony, a közepes és a magas impedanciájú fejhallgatókhoz, amely biztosítja a megfelelő illesztést a fejhallgató impedancia és az erősítés között.

A fejhallgató-jack tartalmaz egy 6,3 mm-es csatlakozót amely kompatibilis a prémium otthoni és professzionális stúdió fejhallgató modellekkel. Így is ismerheti: PMA 50, PMA50
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^