Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
A DENON egy több, mint 100 éves múlttal rendelkező japán cég, amely 1910 óta fejlesztette ki audio, nemrégiben pedig audio/video üzletágát. A DENON számos olyan technikai eszközt fejlesztett ki, amely teljesen átalakította a hifi világát. A hosszú évek folyamán a DENON a Nippon Columbia vállalkozás részeként működött, de 2002 óta a Ripple Woods-hoz tartozik. A céget a piacon ma már D&M csoport egyik márkájaként is ismerik. A DENON név mindig is egyet jelentett a tökéletes minőségű termékekkel. Ma a legjobb házimozi készülékek gyártójaként tartják számon a céget. Rádióerősítői és DVD/Blu-ray lejátszói rendszeresen nyernek díjakat és magasztaló tesztekben részesülnek a világ összes audio/video magazinjában. A DENON nem feledkezett meg a gyökereiről – a sztereó készülékekről. Két csatornás készülékei felveszik a versenyt a legjobb angol és amerikai márkákkal is, melyek az audiofil vásárlók igényeinek megfelelő készülékek gyártására specializálták magukat. A DENON volt az első és egyetlen audio márka, amely felkerült a Nagy-Brittanniában publikált ""Legjobban Kedvelt Márkák"" listájára. Az összes DENON termék tökéletesen bánik a hanggal, ha pedig képi eszközről beszélünk, akkor az audio mellett a video anyaggal is. Minden terméke megbízható és könnyen, egyszerűen kezelhető. A DENON termékválasztékában szerepelnek sztereó készülékek (erősítők, rádióerősítők, rádiótunerek, CD/SACD lejátszók, analóg lemezjátszók), házimozi készülékek (erősítők, rádióerősítők, DVD/Blu-ray lejátszók) és kiegészítők (fejhallgatók, lemezjátszó pick-upok, kábelek).
Szenvedély, művészet, tehnológiaA Denon számára az audió-videó reprodukció nem csupán üzlet. A másoknak teljes minőséget és élvezetet biztosító termékek létrehozása alapvető hajtóerőnk és létezésünk oka. Mi több, állandó törekvésünk a tökéletes szórakoztató készülék megalkotására a kulcsa annak, hogy a kreatív ötleteket vezető innovációvá alakítsuk és eleget tegyünk felhasználóink igényeinek. A jelenlegi fejlődésben ez tartalmazza mobil tehnológiák kifejlesztését, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a lehető legjobb minőség élvezetét minden formátumban. A hang tisztasága és az öröm bevezetése a felhasználók életébe az, amiről a Denon szól. Nem csak szavakA szenvedély, művészet és tehnológia a Denonnál mindenki számára több, mint hívószó – ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem, a több évtizedes innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken az elemeken alapszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a szórakozás élményét. A jövőA Denon Elsők Öröksége és a 100 éves történetünk erőteljes audió és vizuális élmények szolgáltatásában meghatározta a cég útját a jövőbe. Felkutatjuk az örökségünket, hogy üzemanyagként használjuk a jelenlegi tökéletesség eléréséhez. Továbbá folytatni fogjuk termékeink fő erősségének ünneplését, hogy erőt, pontosságot és teljesítményt nyújthassunk. Ezen kívül a Denon előre néz, fejlődik és folyamatosan változtatja az ötleteket vezető innovációkká. Bármilyen is lesz a fejlődés, a Denon ott lesz – hozzáadva a már neves Elsők Örökségéhez.  Bemutatjuk a "nagy halat" a teljesen új X-sorozatból: az AVR-X6200W erőteljes 9-csatornás erősítővel, 11.2 csatornás jelfeldolgozással és 13.2 előerősítő kimenettel rendelkezik. A diszkrét monolitikus erősítő tervezés az egyedi DHCT-vel (Denon Erősáramú tranzisztorok) megtölti a házimozit elképesztő tisztasággal, erővel, részletgazdagsággal, és mélységgel. A dual Wi-Fi antenna és a beépített Bluetooth a tökéletesen illeszkedik az  összes vezeték nélküli szolgáltatáshoz. Emellett támogatja a Spotify Connect szolgáltatást, a hézagmentes lejátszást és a DSD streaming-et a makulátlan hálózati lejátszásokhoz. A 8 HDMI bemenet (egy az előlapon) továbbítja a 4k 60Hz-es jeleket és még felkonvertálja a video jeleket 1080p és 4k 60Hz-re. Most hozzáadtuk a vadonatúj Dolby Atmos-t, három HDMI kimenetet multi-source/multizone funkcionalitással és a beépített Audyssey MultEQ XT32/LFC-t is, hogy garantálja az ideális kalibrálást a telepítés folyamán.

Dolby Atmos 
A Dolby Atmos-szal a hang életre kel minden irányból, beleértve a magasságot is, így töltve meg a házimozit elképesztő tisztasággal, erővel, részletgazdagsággal és mélységgel. Az AVR-X6200W-ben megvan az a jelfeldolgozási teljesítmény, hogy képes legyen könnyedén futtatni az Audyssey MultEQ XT32 kalibrálást 7, 9 vagy 11 csatornás Dolby Atmos elrendezés esetén a 5.1. 2, 5.1. 4, 7.1. 2, 7.1. 4 * vagy 9.1. 2 * konfigurációk felhasználásával - mennyezetre szerelt, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszórókkal. A 5.1. 2 hangsugárzó-konfiguráció alapja a hagyományos 5.1 hangszóró elrendezés, melyet kiegészít 2 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszóró. A 5.1. 4 konfiguráció alapja az 5.1 hangsugárzó elrendezés 4 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszóróval. A 7.1. 2 vagy 7.1. 4 konfiguráció alapja a 7.1 hangsugárzó elrendezés 4 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszóróval. A 9.1. 2 konfiguráció alapja a 9.1 hangsugárzó elrendezés 2 felső hangszóróval. (* További végerősítő szükséges) 

Felszerelve 7 +1 bemeneti és 2 +1 kimenet HDMI csatlakozóval, így teljes mértékben támogatja a következő generációs 4K kijelzőket 
Nyolc rendszer biztosított a 4K videojelet támogató HDMI bemenethez. Az egyik ilyen rendszer elöl található, így könnyen élvezheti a videót a videokameráról, játékkonzolról, vagy okos telefonról. A HDMI kimenetek között van egy új terminál a zóna kimenet számára a 2 rendszer mellet, amelyek képesek egyidejűleg lehetővé tenni a HDMI bemenet számára a video- és audio kimenetet egy al-zóna számára.  

Beépített Bluetooth, beépített Wi-Fi és AirPlay, valamint DLNA 
Sok hordozható eszköz van már felszerelve Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal és az AVR-X5200W-be beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy streamelje kedvenc zenéit akár 8 Bluetooth-kompatibilis eszközről - mint például az okostelefonok, hordozható audio lejátszók és tabletek. A beépített Wi-Fi vezeték nélküli technológia által az AVR-X6200W csatlakozik az interneten keresztül az otthoni hálózathoz, megnyitja a világ összes zenéjét az internetes rádióállomások által, valamint a streaming előfizetéses szolgáltatáson,  Spotify-on keresztül - a legújabb Spotify Connect rendszerrel. Az AirPlay segítségével hallgathatja a zeneszámokat vezeték nélkül a hordozható iOS készülékekről, beleértve az iPhone, iPod touch és iPad eszközöket is. A DLNA 1.5 tanúsítvány lehetővé teszi, hogy az otthoni hálózaton keresztül vezeték nélkül csatlakozzon egy PC-hez, vagy Mac-hez tovább növelve a rendszer streaming képességeit. A Denon Remote App lehetővé teszi, hogy könnyen vezérelje az AVR-X6200W-t a hordozható eszközökről - rendelkezésre áll az Apple és az Android készülékekhez, valamint a Kindle Fire-hoz is.  

Könnyű beállítás, egyszerű használat 
A Denon exkluzív Setup Assistant (Beállítási Asszisztens), valamint a Quick Start útmutató segít a rendszer gyors és egyszerű csatlakoztatásában és konfigurálásában, így már rövid időn belül élvezheti a kiváló surround házimozi hangzást. A Setup Assistant jellemzői: a képernyőn megjelenő tiszta grafika és szöveg, amely gyorsan és egyszerűen végigvezeti a beállítási folyamaton, valamint optimalizálja a rendszer kritikus beállításait a lehető legjobb hangminőség érdekében.  

Erőteljes 9 csatornás diszkrét erősítő ECO üzemmóddal
Minden csatorna névleges maximális teljesítménye 205 watt. Az AVR-X6200W tartalmaz egy monolitikus erősítő kialakítást Denon egyedi tranzisztorokkal és azonos áramköri topológiával az mind a 9 csatornán. Az új ECO mód lehetővé teszi, hogy csökkentsük a teljes energiafogyasztást és egy a képernyőn megjelenő Eco Meter segítségével nyomon követhetjük az energiafogyasztást csökkentő hatást. Az Auto Eco üzemmód automatikusan vált a normál és az Eco módok között, attól függően, hogy milyen hangerőszintet választottunk. Az erősítő blokk alkalmas a névlegesen alacsony impedanciájú hangsugárzók meghjtására, egészen 4 ohm-ig kompatibilis és stabil gyakorlatilag bármilyen hangsugárzó modellel.  

Audyssey MultEQ-XT32 / LFC 
Ez a legpontosabb szoba korrekciós megoldás több, mint tízezer egyedi ellenőrzési ponttal - így képes kijavítani a finomabb hibákat is, a szobában észlelt problémák alapján. Ultra nagy felbontású szűrőket alkalmaz az összes csatornán, beleértve a két független mélynyomót is - a legnyilvánvalóbb előnye az alacsony frekvencia tartományban végzett korrekció - ott, ahol a korrekcióra a legnagyobb szükség van. Az Audyssey LFC olyan  pszichoakusztikus algoritmusokat használ, melyek megakadályozzák, hogy a basszus átterjedjen a falakra és az zavarja a szomszédokat, miközben megtartja a basszus minőségét a zenehallgatói szobában. Az AVR-X6200W is rendelkezik az Audyssey Pro Ready előkészítéssel a legfejlettebb professzionális szoba korrekciókhoz.  

205W x 9 csat. kiváló minőségű diszkrét erősítő az erőteljes és részletes hangzásért
Monolitikus erősítő tervezés Denon egyedi tranzisztorokkal
D. D. S. C. -HD Digital és AL24 Processing Plus; Denon Link HD
11.2 csatornás jelfeldolgozás; 13.2 csatornás előerősítő kimenet; 3 multi-zóna
Dolby Atmos 7.1. 4 vagy 9.1. 2 kiépítés (további 2 csatornás erősítővel); DTS:X Ready
(firmware frissítés később, 2015-ben)
Auro-3D, Auromatic (akár 9.1 csat. ; fizetős frissítés)
Négy fejlett 32-bites DSP processzor
A legújabb HDMI szabvány 4K/60Hz teljes rátás jeltovábbítás minden bemeneten,
4:4:4 felbontás, HDR, BT2020
8 HDMI bemenet (1x elöl) és 3 HDMI kimenet teljes HDCP 2.2 támogatással
Fejlett képfeldolgozás, kisebb felbontású jelek felskálázása akár 1080p és 4K Ultra
HD felbontásra, ISF tanúsítvány
Beépített WiFi kettős diversity antenna, beépített Bluetooth, előlapi USB bemenet
A streaming formátumok széleskörűtámogatása, beleértve a nagy felbontású DSD,
FLAC és AIFF fájlokat
AirPlay és DLNA zenelejátszás; Spotify Connect; Internet Radio
Fejlett ECO üzemmód ki / be / automatikus beállításokkal
Audyssey MultEQ XT32 (Pro Ready), Sub EQ HT és LFC
Audyssey Dynamic Volume és Dynamic EQ
Aranyozott csatlakozók
Phono (MM) bemenet
Új Denon AVR Remote App (elérhető az Android és iOS készülékekre)
Setup Assistant 9 nyelven; színkódolt hangsugárzó csatlakozók
Kapható fekete és prémium ezüst színekben 
Így is ismerheti: AVR X 6200 W, AVRX6200W, AVR X6200W, AVR-X6200 W
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^