Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
A DENON egy több, mint 100 éves múlttal rendelkező japán cég, amely 1910 óta fejlesztette ki audio, nemrégiben pedig audio/video üzletágát. A DENON számos olyan technikai eszközt fejlesztett ki, amely teljesen átalakította a hifi világát. A hosszú évek folyamán a DENON a Nippon Columbia vállalkozás részeként működött, de 2002 óta a Ripple Woods-hoz tartozik. A céget a piacon ma már D&M csoport egyik márkájaként is ismerik. A DENON név mindig is egyet jelentett a tökéletes minőségű termékekkel. Ma a legjobb házimozi készülékek gyártójaként tartják számon a céget. Rádióerősítői és DVD/Blu-ray lejátszói rendszeresen nyernek díjakat és magasztaló tesztekben részesülnek a világ összes audio/video magazinjában. A DENON nem feledkezett meg a gyökereiről – a sztereó készülékekről. Két csatornás készülékei felveszik a versenyt a legjobb angol és amerikai márkákkal is, melyek az audiofil vásárlók igényeinek megfelelő készülékek gyártására specializálták magukat. A DENON volt az első és egyetlen audio márka, amely felkerült a Nagy-Brittanniában publikált ""Legjobban Kedvelt Márkák"" listájára. Az összes DENON termék tökéletesen bánik a hanggal, ha pedig képi eszközről beszélünk, akkor az audio mellett a video anyaggal is. Minden terméke megbízható és könnyen, egyszerűen kezelhető. A DENON termékválasztékában szerepelnek sztereó készülékek (erősítők, rádióerősítők, rádiótunerek, CD/SACD lejátszók, analóg lemezjátszók), házimozi készülékek (erősítők, rádióerősítők, DVD/Blu-ray lejátszók) és kiegészítők (fejhallgatók, lemezjátszó pick-upok, kábelek).
Szenvedély, művészet, tehnológiaA Denon számára az audió-videó reprodukció nem csupán üzlet. A másoknak teljes minőséget és élvezetet biztosító termékek létrehozása alapvető hajtóerőnk és létezésünk oka. Mi több, állandó törekvésünk a tökéletes szórakoztató készülék megalkotására a kulcsa annak, hogy a kreatív ötleteket vezető innovációvá alakítsuk és eleget tegyünk felhasználóink igényeinek. A jelenlegi fejlődésben ez tartalmazza mobil tehnológiák kifejlesztését, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a lehető legjobb minőség élvezetét minden formátumban. A hang tisztasága és az öröm bevezetése a felhasználók életébe az, amiről a Denon szól. Nem csak szavakA szenvedély, művészet és tehnológia a Denonnál mindenki számára több, mint hívószó – ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem, a több évtizedes innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken az elemeken alapszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a szórakozás élményét. A jövőA Denon Elsők Öröksége és a 100 éves történetünk erőteljes audió és vizuális élmények szolgáltatásában meghatározta a cég útját a jövőbe. Felkutatjuk az örökségünket, hogy üzemanyagként használjuk a jelenlegi tökéletesség eléréséhez. Továbbá folytatni fogjuk termékeink fő erősségének ünneplését, hogy erőt, pontosságot és teljesítményt nyújthassunk. Ezen kívül a Denon előre néz, fejlődik és folyamatosan változtatja az ötleteket vezető innovációkká. Bármilyen is lesz a fejlődés, a Denon ott lesz – hozzáadva a már neves Elsők Örökségéhez.  Bemutatjuk a "nagy halat" a teljesen új X-sorozatból: az AVR-X5200W erőteljes 9-csatornás erősítővel, 11.2 csatornás jelfeldolgozással és 13.2 előerősítő kimenettel rendelkezik. A diszkrét monolitikus erősítő tervezés az egyedi DHCT-vel (Denon Erősáramú tranzisztorok) megtölti a házimozit elképesztő tisztasággal, erővel, részletgazdagsággal, és mélységgel. A dual Wi-Fi antenna és a beépített Bluetooth a tökéletesen illeszkedik az  összes vezeték nélküli szolgáltatáshoz. Emellett támogatja a Spotify Connect szolgáltatást, a hézagmentes lejátszást és a DSD streaming-et a makulátlan hálózati lejátszásokhoz. A 8 HDMI bemenet (egy az előlapon) továbbítja a 4k 60Hz-es jeleket és még felkonvertálja a video jeleket 1080p és 4k 60Hz-re. Most hozzáadtuk a vadonatúj Dolby Atmos-t, három HDMI kimenetet multi-source/multizone funkcionalitással és a beépített Audyssey MultEQ XT32/LFC-t is, hogy garantálja az ideális kalibrálást a telepítés folyamán.

Dolby Atmos 
A Dolby Atmos-szal a hang életre kel minden irányból, beleértve a magasságot is, így töltve meg a házimozit elképesztő tisztasággal, erővel, részletgazdagsággal és mélységgel. Az AVR-X5200W-ben megvan az a jelfeldolgozási teljesítmény, hogy képes legyen könnyedén futtatni az Audyssey MultEQ XT32 kalibrálást 7, 9 vagy 11 csatornás Dolby Atmos elrendezés esetén a 5.1. 2, 5.1. 4, 7.1. 2, 7.1. 4 * vagy 9.1. 2 * konfigurációk felhasználásával - mennyezetre szerelt, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszórókkal. A 5.1. 2 hangsugárzó-konfiguráció alapja a hagyományos 5.1 hangszóró elrendezés, melyet kiegészít 2 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszóró. A 5.1. 4 konfiguráció alapja az 5.1 hangsugárzó elrendezés 4 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszóróval. A 7.1. 2 vagy 7.1. 4 konfiguráció alapja a 7.1 hangsugárzó elrendezés 4 felső, vagy Dolby Atmos-kompatibilis hangszóróval. A 9.1. 2 konfiguráció alapja a 9.1 hangsugárzó elrendezés 2 felső hangszóróval. (* További végerősítő szükséges) 

Felszerelve 7 +1 bemeneti és 2 +1 kimenet HDMI csatlakozóval, így teljes mértékben támogatja a következő generációs 4K kijelzőket 
Nyolc rendszer biztosított a 4K videojelet támogató HDMI bemenethez. Az egyik ilyen rendszer elöl található, így könnyen élvezheti a videót a videokameráról, játékkonzolról, vagy okos telefonról. A HDMI kimenetek között van egy új terminál a zóna kimenet számára a 2 rendszer mellet, amelyek képesek egyidejűleg lehetővé tenni a HDMI bemenet számára a video- és audio kimenetet egy al-zóna számára.  

Beépített Bluetooth, beépített Wi-Fi és AirPlay, valamint DLNA 
Sok hordozható eszköz van már felszerelve Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal és az AVR-X5200W-be beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy streamelje kedvenc zenéit akár 8 Bluetooth-kompatibilis eszközről - mint például az okostelefonok, hordozható audio lejátszók és tabletek. A beépített Wi-Fi vezeték nélküli technológia által az AVR-X5200W csatlakozik az interneten keresztül az otthoni hálózathoz, megnyitja a világ összes zenéjét az internetes rádióállomások által, valamint a streaming előfizetéses szolgáltatáson,  Spotify-on keresztül - a legújabb Spotify Connect rendszerrel. Az AirPlay segítségével hallgathatja a zeneszámokat vezeték nélkül a hordozható iOS készülékekről, beleértve az iPhone, iPod touch és iPad eszközöket is. A DLNA 1.5 tanúsítvány lehetővé teszi, hogy az otthoni hálózaton keresztül vezeték nélkül csatlakozzon egy PC-hez, vagy Mac-hez tovább növelve a rendszer streaming képességeit. A Denon Remote App lehetővé teszi, hogy könnyen vezérelje az AVR-X5200W-t a hordozható eszközökről - rendelkezésre áll az Apple és az Android készülékekhez, valamint a Kindle Fire-hoz is.  

Könnyű beállítás, egyszerű használat 
A Denon exkluzív Setup Assistant (Beállítási Asszisztens), valamint a Quick Start útmutató segít a rendszer gyors és egyszerű csatlakoztatásában és konfigurálásában, így már rövid időn belül élvezheti a kiváló surround házimozi hangzást. A Setup Assistant jellemzői: a képernyőn megjelenő tiszta grafika és szöveg, amely gyorsan és egyszerűen végigvezeti a beállítási folyamaton, valamint optimalizálja a rendszer kritikus beállításait a lehető legjobb hangminőség érdekében.  

Erőteljes 9 csatornás diszkrét erősítő ECO üzemmóddal
Minden csatorna névleges maximális teljesítménye 205 watt. Az AVR-X5200W tartalmaz egy monolitikus erősítő kialakítást Denon egyedi tranzisztorokkal és azonos áramköri topológiával az mind a 9 csatornán. Az új ECO mód lehetővé teszi, hogy csökkentsük a teljes energiafogyasztást és egy a képernyőn megjelenő Eco Meter segítségével nyomon követhetjük az energiafogyasztást csökkentő hatást. Az Auto Eco üzemmód automatikusan vált a normál és az Eco módok között, attól függően, hogy milyen hangerőszintet választottunk. Az erősítő blokk alkalmas a névlegesen alacsony impedanciájú hangsugárzók meghjtására, egészen 4 ohm-ig kompatibilis és stabil gyakorlatilag bármilyen hangsugárzó modellel.  

Audyssey MultEQ-XT32 / LFC 
Ez a legpontosabb szoba korrekciós megoldás több, mint tízezer egyedi ellenőrzési ponttal - így képes kijavítani a finomabb hibákat is, a szobában észlelt problémák alapján. Ultra nagy felbontású szűrőket alkalmaz az összes csatornán, beleértve a két független mélynyomót is - a legnyilvánvalóbb előnye az alacsony frekvencia tartományban végzett korrekció - ott, ahol a korrekcióra a legnagyobb szükség van. Az Audyssey LFC olyan  pszichoakusztikus algoritmusokat használ, melyek megakadályozzák, hogy a basszus átterjedjen a falakra és az zavarja a szomszédokat, miközben megtartja a basszus minőségét a zenehallgatói szobában. Az AVR-X5200W is rendelkezik az Audyssey Pro Ready előkészítéssel a legfejlettebb professzionális szoba korrekciókhoz.  

Multiroom / Multisource 
Az AVR-X5200W lehetővé teszi, hogy élvezze a program forrást a fő zónában (a helyiségben, ahol az AVR-X5200W található), valamint a 2. zónában és a 3. zónában is. A forrás lehet azonos minden zónához, vagy ha úgy kívánja, akkor a különböző zónákban élvezheti a különböző források műsorait is. A zónákhoz a músor lehet akár analóg, akár 2-csatornás digitális PCM forrásból is (beleértve az optikai, koaxiális, HDMI bemeneteket és a hálózatot is).
  Így is ismerheti: AVR X 5200 W, AVRX5200W, AVR X5200W, AVR-X5200 W
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^