Bose SA-5

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás

Használja tetszés szerinti hangsugárzókkal, és élvezze a vezeték nélküli zenét

A SoundTouch® SA-5 erősítőhöz csak csatlakoztatnia kell hangsugárzóit, és élvezheti is a vezeték nélküli zene világát. Egyszerűen. A csatornánként 100 wattos erősítő csatlakoztatható az otthoni Wi-Fi® hálózathoz, és egy teljes Bose® termékcsalád tagja, amellyel otthona bármely helyiségében felfedezheti, rendszerezheti és könnyen lejátszhatja kedvenc zenéit. Az ingyenes alkalmazással felfedezhet különböző zeneszolgáltatásokat, internetes rádióállomásokat, és lejátszhatja saját, számítógépén tárolt zenetárát is. Emellett hatékony távvezérlővé alakítja telefonját, így akárhonnan irányíthatja zenéit. Az SA-5 erősítő Bluetooth® kapcsolattal és három AUX bemenettel is rendelkezik, így az adatfolyamokon kívül más forrás is csatlakoztatható, pl. CD-lejátszó.   
  • A csatornánként 100 wattos erősítő vezeték nélkül csatlakozik otthoni Wi-Fi® hálózatához
  • Több SoundTouch® rendszer hozzáadásával a zene streamelhető otthonának összes helyiségébe, vagy az egyes szobákban különböző zene játszható le
  • A SoundTouch® alkalmazás nagy tudású távvezérlővé változtatja telefonját vagy táblagépét, így összes zeneszámának irányítását kézben tarthatja
  • Válasszon egyet a hat programhely közül az alkalmazásban , és kedvenc zenéje azonnal elindul
  • Három AUX bemenet az adatfolyamokon kívüli források, pl. CD-lejátszó csatlakoztatásához
  A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify® és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából.

Bővítse rendszerét
Kezdheti egyetlen SoundTouch® rendszerrel, amelyet bármikor bővíthet. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.    Ingyenes, nagy teljesítményű alkalmazás Alakítsa nagy tudású távvezérlővé telefonját, így otthona bármely pontjáról irányíthatja kedvenc zenéit.   Ve zetékes csatlakozás Az SA-5 erősítő három AUX bemenettel rendelkezik, így az adatfolyamokon kívül más forrás is csatlakoztatható, pl. CD-lejátszó. Párhuzamosan két pár hangsugárzó is használható, ezért négy hangsugárzó csatlakoztatható vezetékkel az erősítőhöz.   Beépített Bluetooth® Mostantól a SoundTouch® rendszerek Bluetooth® csatlakozással rendelkeznek, ezért bármilyen kompatibilis eszközről képesek zenét adatfolyamként lejátszani – ahol csak akarja. Így még több forrást használhat, pl. a YouTube-ot is.      FAQs   Csatlakoztathatom a SoundTouch® SA-5 erősítőt meglévő Bose® hangsugárzóimhoz?
A legtöbb passzív sztereó hangsugárzó működik a SoundTouch® SA-5 erősítővel. Ide tartoznak a 151 SE kültéri hangsugárzók, a 251® kültéri hangsugárzók, a FreeSpace® 51 kültéri hangsugárzók, a 161 hangsugárzó rendszer, a 201® Direct/Reflecting® hangsugárzó rendszer, a 301® Direct/Reflecting hangsugárzó rendszer, az Acoustimass® 3 és az Acoustimass 5 sztereó hangsugárzórendszer, a Virtually Invisible® 591 mennyezetbe építhető hangsugárzók, a Virtually Invisible® 691 falba építhető hangsugárzók, a Virtually Invisible® 791 mennyezetbe építhető hangsugárzók és a Virtually Invisible® 891 falba építhető hangsugárzók. A Bose 901® hangsugárzók aktív hangsugárzók, ezért nem működnek a SoundTouch® SA-5 erősítővel.
Csatlakoztathatok más gyártótól származó hangsugárzót?
Igen. Ha egy pár hangsugárzót használ, akkor bármilyen 4 ohmos vagy nagyobb impedanciájú hangsugárzó megfelelő. Ha két pár hangsugárzót használ, akkor legalább 8 ohm impedanciájú hangsugárzók alkalmazását javasoljuk.
Hány hangsugárzót tud az SA-5 erősítő táplálni?
A két hangsugárzóaljzat két pár hangsugárzó párhuzamos csatlakoztatását teszi lehetővé, amelyekkel két helyiség hangosítása vagy egy nagyobb területen négy hangsugárzó használata lehetséges. Az összes csatlakoztatott hangsugárzó közösen, egy SoundTouch® „zónaként üzemel.
Használhatom az SA-5 erősítőt meglévő Bose hangsugárzóim párhuzamos táplálására?
Az SA-5 erősítő a legtöbb Bose® passzív hangsugárzó párhuzamos táplálására alkalmas. Ide tartoznak a 251® kültéri hangsugárzók, a FreeSpace® 51 kültéri hangsugárzók, a 161 hangsugárzó rendszer, a 201 Direct/Reflecting hangsugárzó rendszer, az Acoustimass® 5 sztereó hangsugárzórendszer, a Virtually Invisible® 591 mennyezetbe építhető hangsugárzók, a Virtually Invisible® 691 falba építhető hangsugárzók, a Virtually Invisible® 791 mennyezetbe építhető hangsugárzók és a Virtually Invisible® 891 falba építhető hangsugárzók. A párhuzamosan nem táplálható Bose passzív hangsugárzók közé tartoznak a 151 SE kültéri hangsugárzók, a 301 Direct/Reflecting hangsugárzó rendszer, az Acoustimass® 3 sztereó hangsugárzórendszer és a 901 Direct/Reflecting hangsugárzórendszer.
Hogyan vezérelhető a SoundTouch® SA-5 erősítő?
A SoundTouch® SA-5 erősítő az okostelefonon, táblagépen és számítógépen is megtalálható ingyenes SoundTouch® alkalmazással vezérelhető.
Rendelkezik a SoundTouch® SA-5 erősítő kiegészítő bemenettel?
Igen, a SoundTouch® SA-5 erősítő három kiegészítő bemenettel rendelkezik: két pár RCA-val és egy 3,5 mm-es mini sztereó jackbemenettel.
Használható a SoundTouch® SA-5 erősítő kültéren?
Nem. A SoundTouch® SA-5 erősítő kialakítása nem teszi lehetővé az eső, a páralecsapódás, a jég, a sós víz, a szélsőségesen meleg és az egyéb időjárási körülmények elleni védelmet. Használható kültéri hangsugárzókkal, de míg a hangsugárzók kint vannak, az erősítőt a házon belül kell elhelyezni.
Hová kell elhelyezni a SoundTouch® SA-5 erősítőt?
Az SA-5 erősítő nem helyezhető fém fali panelbe vagy szekrénybe, inkább helyezze nem fémből (hanem pl. fából) készült szórakoztatórendszerbe, az optimális Wi-Fi® csatlakoztathatóság érdekében. Ha az SA-5 Ethernethez vezetékes kapcsolattal csatlakozik, akkor helyezhető fém fali panelbe vagy szekrénybe, feltéve, hogy az SA-5 jól szellőző helyre tehető.
Telepíthető több SoundTouch® SA-5 erősítő egy erősítőállványba?
Igen. Akár több SoundTouch® SA-5 erősítő is telepíthető egy erősítőállványba. A megfelelő távolságról a Használati útmutatóban olvashat bővebben.
Használhatok együtt több SoundTouch® SA-5 erősítőt lánctopológiába kapcsolva?
Nem, fizikailag nem kapcsolható össze két SA-5 láncban úgy, ahogy az SA-4 erősítők. Jelenleg bármiféle csoportba kapcsolás a SoundTouch® alkalmazás szoftverével történik, amely csak ad hoc, azaz nem állandó csoportokat tesz lehet   Így is ismerheti: SA 5, SA5
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^