Audia Flight FL Pre Mk 3

Audia Flight FL Pre Mk 3

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2016. 12. 09.): 1 850 000 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Az Audia Flight márkát 1996-ban ipari veteránok Massimiliano Marzi és Andrea Nardini. alapították. Székhelye Civitavecchia, Róma északi részén az Adriai-tenger partján, a kézműves termékek Olaszországában. Termékeikkel azt példázzák, hogy a nemzet rögeszméje a stílus és a kifinomultság. Az integrált és a külön épített erősítők és CD-lejátszók minősége megnyugtató a vásárlók részére. A gyönyörűen megmunkált alumínium kabinet diszkrét, klasszikusan elegáns jó látni zenehallgatás közben. A kivitel azt sugallja, hogy az olaszok biztosan tudják, hogyan kell élvezni az életet. A művészet, a történelem, az építészet, az élelmiszer- és ital kultúra zenével telített, és az olaszok szeretnek ezekről beszélni. A készülékek hangja letisztult, energiától teli, de olaszosan muzikális, részletező, és analitikus. A színezettlen, levegős megszólalás mellett könnyedén hajt érzéketlen hangsugázókat is a bőséges tartalékokkal megáldott erősítő család.  Volare Italia. Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Maserati, Prada, Versace, Giorgio Armani... ezek az elismert márkanevek, amelyek birtoklása a világ minden részén büszkeséggel tölti el a tulajdonost. Az a közös bennük, hogy mindegyik a latin országból származik. Az audio világában a stílusos megjelenést kombinálják a technológiai tökéletességgel és hasonló érzelmekkel töltik el a tulajdonosaikat a Chario, Diapason, Eventus, Pathos, Rosso Fiorentino, Unison Research (és a hangfal kuzinja az Opera) és a legjelentősebb a Sonus Faber. Amíg a felsorolt hangfal gyártók nagy része kezdi elveszíteni a magabiztosságát, egy viszonylag új elektronikai márkanév kezd felemelkedni a high-end arénába. Az Audia Flight három szériájáról van szó; a belépő kategória a  Three széria, a közepes kategória a Classic széria, és amelyről ez a bemutató szól, az előerősítő/teljesítményerősítő kombo, a high-end csillaga a Strumento széria. Koncepció:  Évek óta az erősítők tervezésénél az alapvető áramköri design nem nagyon változik. Lényegében differenciál erősítők halmaza, mely kisebb nagyobb sikerrel nyújt hallgatható hangot. Sajnos ezeknek a készülékeknek a legfontosabb hiányossága a frekvencia / impulzus válaszidő lassúsága, mely rossz tranziens viselkedést eredményez. A legtöbb erősítőben használt feszültség visszacsatolási elv, a nagy sávszélességnél bizonytalan és lassú impulzus átvitelt, gerjedékenységet szül, ami a kapott hangban egyértelműen megmutatkozik. Az Audia mérnökei ezt megkerülve kifejlesztettek egy olyan kapcsolástechnikát, mely ezt a fajta problémát kikerüli, sőt, egyenesen megoldja. Ebben az egyedi kapcsolás technikában áram visszacsatolást alkalmaznak, mely az impedancia terhelésre kevésbé kényes és rendkívül lineáris. A végeredmény egy nagyon gyors, stabil végerősítő, mely a legvadabb reaktív terhelések hatására is impulzív és megingathatattlan kimenettel rendelkezik.
Mindezek mellett természetesen a piacon kapható legjobb alkatrészek, a túlméretezett tápegység, a jól átgondolt áramköri kialakítás és a speciális ház is hozzájárul ahoz, hogy az Auda készüleki a világ legjobbjaiként szerepeljenek.  Az új referencia osztályú Flight PRE MK3 sztereo előerősítő tervezésénél a természetes hangzás kialakítását helyeztük előtérbe, amivel a legfinomabb részleteket, a zene hangulatát tudjuk visszaadni a hallgatónak.  Az Audia Flight PRE MK3 a tökéletes interfész a forráskészülék és a végfokozat között. Az Audiától megszokott kiváló áramköri tervezéshez, a legjobb minőségű hangerő-szabályozót és készülékházat párosítva, a Flight PRE MK3 teljes transzparenciát biztosít alacsony zaj mellett. A készülék teljesen szimmetrikus áramköri felépítése, a nagyáramú „A osztályú kimeneti fokozat, a minden áramkörre külön épített tápegység, a legjobb minőségű csatornaválasztó, és az állandó impedanciájú hangerő-szabályozó, széles frekvencia-átvitelt, hanghűséget, és hatalmas színpadképet biztosítanak a Flight PRE MK3 előerősítőnek.
Azok a jellemzők, amik nehézséget jelentenek egy erősítő megépítését egy előerősítő esetében fokozottan jelentkeznek. Egy High-End láncban az előerősítőnek olyan transzparensnek kell lennie amennyire csak lehetséges, hogy képes legyen bármilyen végfokozathoz kapcsolódni, mégpedig a lehető legcsendesebben.
Az Audia Flight PRE MK3 tökéletes kombinációja a helyi visszacsatoláson és az differenciál-feszültség vezérelt erősítésen alapuló áramköri tervezésnek, az állandó impedanciájú 0,5 dB lépcsőzetességgel működő hangerő-szabályozónak, és a fokozatok között tökéletes elválasztást biztosító speciálisan megtervezett készülékháznak. Így is ismerheti: FLPreMk3
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^