Sony ILCA-99 M2 Body Digitális fényképezőgép

Sony ILCA-99 M2 Body Digitális fényképezőgép

1 299 790 Ft Raktáron
Házhozszállítás: ingyenes
Személyes átvétel: ingyenes
A termék eladója:
1 299 700 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Sony termékek: Sony Digitális fényképezőgép

Termékleírás
Típus Tükörreflexes (DSLR)

Képérzékelő

Képérzékelő formátumFull frame (35mm)
Szenzor típusaCMOS
Pixelek száma42.4 MPx

Optika

Objektív foglalatSony A
Tartozék objektívTartozék objektív nélkül

Expozíció

Legnagyobb záridő 30 másodperc
Legkisebb záridő 1/8000 másodperc
Expozíciókompenzáció Van
Spot fénymérés Van
Mátrix fénymérés Van
Középre súlyozott fénymérés Van
Digitális ESP Nincs
Érzékenység (ISO) 50 - 102400
Expozíciósorozat Van

Élességállítás

Élességállítás típusaAutofókusz/Manuális fókusz
AF segédfényNincs

Vaku

Beépített vakuNincs
Vakupapucs Van
Vörösszemhatás-csökkentésVan

Felvételi tulajdonságok

Képformátum JPEG/RAW
Maximális képfelbontás7952 x 5304 pixel
SorozatfelvételVan
Fehéregyensúly állítás Van

Videó

VideofelvételVan
Maximális videófelbontás3840 x 2160 pixel
FPS (maximum felbontásnál) 30 kép/mp
Video formátumXAVCS, AVCHD

Funkciók

Önkioldó Van
Tematikus programokNormál, Élénk, Semleges, Tiszta, Mély, Fényes, Portré, Tájkép, Naplemente, Éjszakai, Őszi levelek, Fekete-fehér, Szépia, Stílus doboz (1-6), (Kontraszt (-3 és +3 között), Színtelítettség (-3 és +3 között), Élesség (-3 és +3 között), Igen (Ki / PP1-PP9) Paraméterek: Fekete szint, Gamma (Film, Állókép, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3), Fekete gamma, Térd, Színmód, Telítettség, Színárnyalat, Színmélység, Részletesség, Másolás, Visszaállítás
Közvetlen nyomtatás Nincs
Valós idejű hisztogramVan
Hisztogram (képnézegetésnél) Van
További funkciókNFC, Bluetooth, Eye-Fi, Arcérzékelés, ISO AUTO Min. SS, Fényességfigyelés, Copyright, Fájlnév-beállítás, Súgó, Területbeállítás, Eladótér mód, Videolámpa mód, Intelligens telekonverter (kb.1,4 x / 2x)

Kijelző

Kijelző mérete3 inch
LCD felbontása1228800 pixel
Kihajtható kijelző Van

Adathordozó

Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC
Memory Stick

Csatlakozók

USBVan
AV kimenetNincs
HDMI kimenetVan

Méretek

Szélesség142.6 mm
Magasság104.2 mm
Vastagság76.1 mm
Súly849 g

További tulajdonságok

Képfeldolgozó egységBIONZ X
Wi-FiVan
3D fényképezőgépNem
EnergiaforrásLi-ion Akkumulátor
Vízálló fényképezőgépNem
KeresőVan
Burkolat anyagaÖtvözet
ÁllványcsatlakozóVan
TávirányítóKülön megvásárolható

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Sony
Modell: ILCA-99M2


Leírás:

42,4 megapixeles, hátsó megvilágítású, full-frame CMOS érzékelő
A mintegy 42,4 megapixeles effektív felbontással büszkélkedő α99 II egy hátsó megvilágítású, 35 mm-es full-frame CMOS képérzékelőt tartalmaz, melynek érzékelési tartománya jelentősen kibővült, és rendkívül zajmentes. A fényképezőgép nem alkalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, mely ronthatná a képek élességét, így minden egyes képkocka minden egyes pontja tökéletesen tiszta és részletes lesz.

Nagy sebességű BIONZ X képfeldolgozó motor és „front-end” LSI
A részletvisszaadást segítő technológia a lehető legvalóságosabb képeket rögzíti, az elhajláscsökkentő technológia még kisebb blende esetén is élességet biztosít, a területspecifikus zajcsökkentés pedig adaptívan csökkenti a zajt és nagyobb részletgazdagságot nyújt – a BIONZ X™ képfeldolgozó processzor úgy finomhangolja a képérzékelő effektív 42,4 megapixelnyi adatát, hogy valósághűbb, élesebb képet adjon. Az α99 II fényképezőgépben egy új, „front-end” LSI növeli a képadatok feldolgozásának sebességét.

Ragyogó AF- és AE-követés 12 képkocka/mp sebességen
Kövesse a témát, bárhogy is mozogjon az. A forradalmi hibrid fázisérzékeléses AF rendszer a gyors, váratlan mozdulatokat is rögzíti – köszönhetően a nagy területre kiterjedő, sűrű AF-pont lefedettségnek, valamint az új képérzékelő gyorsított kiolvasási sebességének, amely a hatalmas mennyiségű fázisérzékelési adatot nagy hatékonysággal dolgozza fel. Ezzel a kifinomult AF rendszerrel – valamint a zármechanizmusba épített, új fejlesztésű töltőegységnek köszönhető gyorsabb zárműködéssel – akár 12 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételeket is készíthet folyamatos AF- és AE-követéssel, így a döntő pillanatot éles részletességgel rögzítheti a megfelelő fókusszal és megvilágítással.

8 képkocka/mp sebességű előnézeti sorozatfelvétel
Előnézetes felvételkészítéskor a fényképezőgép folyamatos, 8 képkocka/mp sebességű sorozatfelvétel elérésére képes, köszönhetően az OLED Tru-Finder és az LCD monitor javított megjelenítési algoritmusának. A minimális megjelenítési késleltetésnek köszönhetően könnyedén követheti a mozgó témákat.

Villódzásmentes fényképezés
Automatikusan észleli a fénycsövek és más mesterséges fényforrások villódzását, és a záridőt úgy állítja be, hogy a villódzás hatása az állóképeken minimális legyen. Ez elnyomja a nagy zársebességgel készült képek tetején és alján jelentkező megvilágítási és színanomáliákat, valamint a sorozatfelvételeknél fellépő megvilágítási és színegyenetlenségeket. Biztonsággal készíthet beltéri képeket.

Hibrid fázisérzékeléses AF rendszer
Az α99 II egy 79 pontos fázisérzékeléses AF-érzékelővel rendelkezik, képérzékelője pedig a világon a legnagyobb, 399 fókuszsík-fázisérzékeléses AF-pontból álló mátrixát tartalmazza. A Sony eredeti féligáteresztő tükör technológiája lehetővé teszi, hogy a fény egyszerre érje el a különálló AF-érzékelőt és a képérzékelőt, így mindkét fázisérzékeléses AF rendszer mindig aktív. Az AF-algoritmust úgy dolgoztuk át, hogy az támogassa a hibrid fázisérzékeléses AF rendszert. Nagy lefedettsége és nagy sűrűsége magasabb AF-sebességet és pontosságot, valamint figyelemreméltóan jobb követést tesz lehetővé.

79 hibrid keresztpont
Fedezze fel az áttörő autofókusz és követési képesség megbízhatóságát. A Sony hibrid fázisérzékeléses AF rendszere egy különálló AF-érzékelőt tartalmaz, amely a vízszintes érzékeléshez AF-pontokat használ (a 15 keresztponttal együtt 79-et). Ezt az AF-területet teljesen lefedi a 399 pontos fókuszsík-fázisérzékeléses AF-érzékelő, mely a függőleges érzékelést végzi, így mind a 79 AF-pont funkcionálhat választható hibrid keresztpontként. A sűrűn szétszórt pontokkal, valamint a válaszképesség és a stabilitás közti egyensúly finomhangolásával a Sony optimalizálta a témakövetést, így bármilyen téma a fókuszban marad, függetlenül annak mintázatától. Ezenfelül a középső AF-pont egy F2.8 érzékenységű érzékelőként is funkcionál, amely akár 2.8-as vagy alacsonyabb F-értékű objektíveket is támogat.

A precíziós AF EV-4 fényerőig hatékony
Gyenge megvilágítású AF-érzékelés EV-4-ig (középső fókuszpont). A precíziós AF rendszer akkor is megfelelően működik, ha gyengén megvilágított helyszínen magas ISO-beállítással fotóz. Ez drámaian új lehetőségeket nyit a gyenge megvilágítású és az éjszakai fotózás terén.

Vázba integrált, öttengelyes képstabilizálás
Ezt az irányfüggetlen stabilizálási rendszert nagy felbontású képérzékelőkhöz finomhangoltuk, így öt különböző típusú fényképezőgép-rázkódást képes pontosan korrigálni, melyek egyébként megnehezítenék a kézi felvételkészítést a 42,4 megapixel rögzítésére képes α99 II fényképezőgéppel. Az A-bajonettes típusokhoz tervezett, vázba integrált rendszer rendkívüli teljesítményt nyújt fényképek és filmek készítésekor is, akár nagy fókusztávolsággal, akár közelikkel, akár éjszaka dolgozik. A valós idejű effektusok előnézetben figyelhetők. A fényképezőgép rázkódáskorrekciója olyan teljesítményre képes, mintha 4,5-tel gyorsabb zársebességet használna, így zársebességek szélesebb skálája áll rendelkezésére.

Ergonomikusabb és 8%-kal kisebb, mint az α99
Az α99 II zászlóshajó valóban újjászületett – belül és kívül is. Például 8%-kal kisebb, mint az eredeti α99, képstabilizáló rendszere megújult és kisebb lett, és más fejlesztéseken esett át, melyek mind a váz elrendezésének és konstrukciójának teljes átgondolását tükrözik. Markolata is finomodott, emellett jobb a fogása, optimálisabban működik, és kezelhetőbbek a méretei. Egyszóval új ergonómiai szintre emeli a fotózást.

14 bites RAW formátum támogatása
RAW formátumú felvételkészítés esetében 14 bites RAW kimenet és 16 bites képfeldolgozás segíti a maximális részletgazdagság megtartását, illetve a legjobb minőségű képek és gazdag árnyalatok létrehozását. A 14 bites RAW (Sony ARW) formátum garantálja a későbbi képbeállítás optimális minőségét (Image Data Converterrel vagy más szoftverrel). 1: Képérzékelő 2: Újonnan kifejlesztett, nagy sebességű „front-end” LSI 3: 16-bites képfeldolgozás

Fókusz/kioldó prioritás beállítás AF-C-hez/AF-S-hez
A fókusz- vagy kioldóprioritás függetlenül állítható be az AF-S (Egyfelvételes AF) és az AF-C (Sorozatfelvételes AF) módokhoz. Ezen túlmenően az AF-C módban elérhető további Egyensúly beállítás a legjobb egyensúlyt biztosítja a fókusz- és kioldóprioritás között. Az optimális fókusz/kioldó működés a fényképezett jelenetnek megfelelően választható meg, így mindig a legjobb fókuszbeállítással fényképezhet.

Kiterjesztett rugalmas spot
A Kiterjesztett rugalmas sport funkció automatikusan kiválasztja a szomszédos fókuszpontokat, ha a téma eltávolodik a kiválasztott fókuszponttól, így az mindig tökéletesen fókuszban marad. Ha Kiterjesztett rugalmas sport vagy Rugalmas sport fókuszmódot állított be, és szeretne gyorsan fókuszterületet választani, a fókuszterületen használt pontok száma csökkenthető. Bármelyik területhez beállíthat autofókusz paramétereket, így a helyet és a méretet a fókuszterülethez kapcsolhatja.

Eye AF
Az α99 II Eye AF funkciójával megörökítheti az intrikus arckifejezéseket. A készülék automatikusan a téma szemére fókuszál, és azt a fókuszban is tartja, miközben az arc mozog vagy oldalra fordul, még több lehetőséget nyújtva nagyszerű képek készítésére.

Erőteljes, magnéziumötvözetből készült váz
A rendkívül megbízható, stabilan kezelhető fényképezőgép-váz a legzordabb körülményeket is kibírja. Belső szerkezete, valamint felső, első és hátsó burkolata erős, merev magnéziumötvözetből készült.

Megbízható, por- és nedvességálló kivitel
Élvezze a zord környezeti feltételek közötti könnyed felvételkészítést – az átfogó, por- és nedvességálló megoldások megakadályozzák, hogy víz és por kerüljön a vázba. Ezek közé a megoldások közé tartozik a gombok és tárcsák körüli tömítés, a médiacsatlakozó fedele, valamint az ereszték- és horonyillesztések zárt szélei, melyek kettős védelmet nyújtanak a szorosan zárt paneleknek és alkatrészeknek.

A porvédelem távol tartja a port és piszkot
Egy speciális bevonat megakadályozza, hogy a por és piszok megtelepedjen a képérzékelő felületén, ugyanakkor megkönnyíti a hőmérséklet és a páratartalom változásai következtében megtelepedett por eltávolítását.

Testre szabható első vezérlő
Ha a fényképezőgép valamelyik kényelmes kezelőszervére pillant, láthatja, mennyit fejlődött. Az eredeti α99-nál bevezetett Csendes vezérlő már nem csak egy hozzárendelt beállítást tesz lehetővé (blende, zársebesség, ISO, megvilágítás-kompenzálás, AF-terület, AF-mód és más beállítások állóképekhez és filmekhez), hanem egy kattanásbekapcsolót is tartalmaz. Ha BE van kapcsolva (fényképeknél ez az ajánlott), a gomb kattanással jelzi, hogy meddig tekerték. Ha KI van kapcsolva, a gomb simán és hangtalanul forog, ami filmfelvételek esetén ajánlott.

Választható tár távfényképezéshez
Távoli fényképezés esetén választhat kényelmes adattárolót a fényképek számára. Amíg a fényképezőgép a számítógéphez van csatlakoztatva a távvezérlőben, megadhatja, hogy az állóképek a fényképezőgép és a számítógép tárába is bekerüljenek, így azok a fényképezőgép elhagyása nélkül is vizuálisan ellenőrizhetők. RAW+J módban a tárolási formátumot is megválaszthatja. Az adatmennyiség csökkentése érdekében a számítógépre csak JPEG fájlokat küldhet, RAW fájlokat nem, így az átküldött képeket azonnal ellenőrizheti.

Helyadatlekérés Bluetooth-on keresztül
A Helyinformációk hivatkozás segítségével mindenütt a legtöbbet hozhatja ki fényképezőgépéből. Ha a fényképezőgépet a kompatibilis mobiltelefonra vagy tabletre telepített PlayMemories mobilalkalmazással párosítja, akkor az helyadatokat tud letölteni a mobileszközről, és ezeket az adatokat a fényképekkel együtt rögzíti. A letöltött helyadatokkal a fényképezőgép dátum/idő és helybeállításai is korrigálhatók. Ezt követően a PlayMemories Home alkalmazással az állóképek egy számítógépre importálhatók, és egy térképen elrendezhetők.

Új Fényes terület és Átlagolás mérési mód
A többszörös, középsúlyozású és egypontos mérési módoknak köszönhetően az α99 II egy olyan Fényes terület móddal rendelkezik, amely észleli a képkocka legfényesebb területét, így elkerüli a túlexponálást, valamit egy Átlagolás móddal, amely stabil automatikus megvilágítást biztosít a kompozíció változása esetén is.

Megvilágítás normál beállítása
A normál megvilágítási érték -1 és +1 közt állítható 1/6-os lépésekben. Ez a beállítás külön végezhető el minden mérési módhoz. Ezek a kis módosítások nagy különbséget jelentenek az emlékezetes képek készítésében és létrehozásában.

Prioritás beállítása AWB-ben
Ha a fehéregyensúly Auto módra van állítva, és a fény izzóból vagy hasonló fényforrásból érkezik, a színtónus-prioritás [Standard] (Normál), [Ambience] (Környezet) vagy [White] (Fehér) értékre állítható. Az [Ambience] (Környezet) prioritás meleg tónust hoz létre, míg a [White] (Fehér) prioritás pontos fehérreprodukciót biztosít.

Minimális zársebesség ISO Auto üzemmódban
Küszöbölje ki az elmosódottságot mozgó témák fényképezése esetén: állítson be olyan zársebességet, melyen az ISO-érzékenység automatikusan módosul, ha kiválasztja az ISO AUTO lehetőséget (P vagy A üzemmódban).

Egyéni gombhozzárendelések a funkciók azonnali eléréséhez
A fényképezőgép úgy állítható be, hogy azonnal csúcsteljesítménnyel legyen képes megörökíteni az egyedülálló pillanatokat. Az egyedi gombkiosztásokkal a fényképezőgép felhasználói felülete úgy szabható testre, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön szokásaihoz. Az AEL gomb, az ISO gomb, az AF/MF gomb, az egyedi gomb és az előnézet gomb funkciója tetszés szerint megváltoztatható. Akár 65 funkciót is hozzárendelhet, beleértve az „APS-C/Super 35mm” és az „Előnézet” funkciót, így a gyakran használt funkciókat egyetlen gombnyomással elérheti.

Magasabb felbontású 4K videofelvétel
A pixel binning nélküli teljes pixelkiolvasásnak köszönhetően a 4K filmfelvétel a Super 35 mm formátumban részletgazdagabb és tisztább, mint a tipikus 4K filmek esetén, mivel a Super 35 mm mintegy 1,8-szor több információt gyűjt össze annál, mint ami a 4K videokimenethez szükséges. Az XAVC S formátum ezenfelül 100 Mb/s bitsebességen történő 4K felvételkészítést tesz lehetővé, így a legfinomabb mozgásokat is videóra veheti.

S-Gamut és S-Log felvétel
Az S-Gamut és az S-Log felvételkészítés – az utómunkák során végzett fényelésnek köszönhetően – kellő rugalmasságot biztosít a kifejezőbb videók rögzítéséhez. Az S-Log3 és S-Log2 gammagörbék széles dinamikatartományt fednek le (akár 1300%-ig), így minimalizálják a túlexponálást és az alulexponálást. Az α99 II 14-féle S-Log3 gammabeállítást tesz lehetővé, emellett támogatja a Sony S-Gamut, S-Gamut3 és S-Gamut3.Cine színterét is.

Lassított és gyorsított felvétel
A filmfelvétel sebességének változtatása fokozza az érdeklődést és az élvezetet. Az új „S&Q” mód támogatja a lassítási és gyorsítási effektusokat. A sebesség 1 és 120 képkocka/mp (100 képkocka/mp) közt változtatható nyolc lépésben, így akár 60-szoros (50-szeres) gyorsítás és 5-szörös (4-szeres) lassítás érhető el full-HD (50 Mb/s) minőségben. „Játszhat” az idővel: A Nap és a felhők mozgását egy rövid képsorba sűrítheti, vagy egy békés pillanatot megnyújtva fokozhatja a nyugalom érzetét. De az idővel való játékkal komikus vagy drámai hatást is teremthet.

Filmfunkció professzionális munkákhoz
Akár profi fotós, akár képzett amatőr, az α99 II-tól mindig professzionális teljesítményre számíthat. A készülék számos olyan funkciókat biztosít, amelyek a profi filmkészítés céljait szolgálják. Az előző típus funkciói (pl. a képprofilok, az időkód és a tiszta HDMI-kimenet) mellett ez a típus biztosít egy gammasegédet a valós idejű S-Log figyeléshez, egy zebra módot a megvilágítás egyszerűbb beállításához, valamint további fejlett funkciókat, melyek nagy segítséget jelentenek a profi filmkészítésben.

Tiszta HDMI-kimenet
Használja ki a külső rögzítőeszközre vagy monitorra küldött tömörítetlen filmkimenet 4K és Full HD támogatását. A képet akkor is rögzítheti a fényképezőgépen, ha a funkció használatával éppen jeleket továbbít az eszközön kívülre. A csomagban található kábelvédő védi a jack dugókat, illetve megakadályozza a kábelek véletlen kihúzódását, így nagyobb biztonságban fényképezhet.

Így is ismerheti: ILCA 99 M 2 Body, ILCA99M2Body, ILCA 99 M2 Body, ILCA-99M2Body

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^